Сезон 2009 - Шосейно колоездене

Този форум е за обмен на информация, свързана с всички видове колоездене извън планинското и велосипеди, различни от маунтин байк - шосейни, пистови, градски, туристически, и т.н., и т.н. Той обаче не е предвиден за обсъждане на най-евтините масови велосипеди, предлагани в изобилие в България! Моля, не занимавайте аудиторията излишно с тях!

Рейтинг за публикуване на тема / Рейтинг за отговор / Тежест: 900 / 900 / 10

Re: Сезон 2009 - Шосейно колоездене

Мнениеот marsa » Нед Май 24, 2009 5:38 pm

Бацета, аз бързам, че окъснех за работа, но накратко (после още) карах 185км: София - Перник - Дупница - Самоков (просължавам да съм влюбен в околоязовирния път)- София. Очевидно ме завале и станах на гъз (почна да ми капе пред Панчарево), после на края на Черни Връх зад НДК влезох у една тъпо изработена шахта, която очевидно имаше процеп около капака повече от 23мм, едвам оцелех, имаше коли навсекъде, а аз испуснах педалите и заподскачах по нанадолнището с байк между краката... комикс! След тва зад съдебната палата влезох и у релса, да е пълна програмата. Са бързам да се наплюскам, изкъпем и отлетим да свършим нещо полезно за работодателя.

П-с: Баце badboy_pl, виж ли си, пиши тук кво стана и къде се запиле, ако си се отказал, после ще ти обясня защо не е трябвало. Деа, обещавам повече да не тръгвам на каране без да имам телефоните на всички.
Кучетата си Изображение, колелото си Изображение.
Аватар
marsa

Рейтинг: 2000

Мнениеот Grash » Нед Май 24, 2009 10:59 pm

Бацета, как мина на Копитото? Предполагам със 30-тина сте го катерили нагоре :D Аз сутринта направих опит да стана, но бях много размазан нещо и си легнах пак... Тази седмица имате ли планове да карате някъде, защото ми се полага една почивка и да знам къде да я слагам?
Изображение
Аватар
Grash

Мнениеот DstupidBastarD » Пон Май 25, 2009 6:23 am

Grash написа:Бацета, как мина на Копитото? Предполагам със 30-тина сте го катерили нагоре :D Аз сутринта направих опит да стана, но бях много размазан нещо и си легнах пак... Тази седмица имате ли планове да карате някъде, защото ми се полага една почивка и да знам къде да я слагам?

Почти с 30 бехме, баце. На мене ми се вързаха 51мин. от Биилата на бул. България до Златните мостове. За Узана сметам поне 2-3-4 мин. по-бързо, че требва да го карам, иначе нема да има купи. :crap:
Аватар
DstupidBastarD

Рейтинг: 1932

Мнениеот bokicha » Пон Май 25, 2009 7:05 am

Grash написа:... Тази седмица имате ли планове да карате някъде.....

Мойта скромна персона ще си прави тигели до въпросната дестинация Копитото и/или Златните.
За сега си мисля да карам утре след 5ч, Срада сабалям към 8ч и Четвъртък след 5ч, като в
Четвъртък се предвижда биропиене на х. Бели брези... :beer: .
Може да потъркалям и байка по- пътеките.
И нека Десито Банова бъде с нас.. :bowdown:
:xx(:
Аватар
bokicha

Мнениеот DstupidBastarD » Пон Май 25, 2009 7:29 am

bokichaa написа:
Grash написа:... Тази седмица имате ли планове да карате някъде.....

Мойта скромна персона ще си прави тигели до въпросната дестинация Копитото и/или Златните.
За сега си мисля да карам утре след 5ч, Срада сабалям към 8ч и Четвъртък след 5ч, като в
Четвъртък се предвижда биропиене на х. Бели брези... :beer: .
Може да потъркалям и байка по- пътеките.
И нека Десито Банова бъде с нас.. :bowdown:
:xx(:

Аз най-вероятно ше проучвам района на предпланините на Стара планина, Понор, Козница и Мала, и по-точно, шосейните им опции. :popcorn:
Аватар
DstupidBastarD

Мнениеот Grash » Пон Май 25, 2009 8:02 am

bokichaa написа:Мойта скромна персона ще си прави тигели до въпросната дестинация Копитото и/или Златните.
За сега си мисля да карам утре след 5ч, Срада сабалям към 8ч и Четвъртък след 5ч...

Аз мога да се включа. Например утре за след 5... ще ти звънна утре по някое време да се разберем нещо по-точно :beer:
Изображение
Аватар
Grash

Мнениеот bokicha » Пон Май 25, 2009 8:51 am

OK
Или направо дай точен час, към 5 взимам щерката от градина
и мога 5.30/6 да съм на биллата.
Аватар
bokicha

Мнениеот marsa » Пон Май 25, 2009 8:54 am

Утре вечер и аз бих се включил, покажете точно къде се събирате. Тая Била е тази, която е в края на бул България, където се води Борово ли?
Аватар
marsa

Мнениеот bokicha » Пон Май 25, 2009 9:19 am

marsa написа: Тая Била е тази, която е в края на бул България, където се води Борово ли?

Мдам, явката е на десният тротоар посока Витоша, след кръстовището, под милиционерската будка.
:magnify:
Аватар
bokicha

Мнениеот Grash » Пон Май 25, 2009 5:29 pm

Нека за утре да бъде във 18:00 часа срещата, не по-рано за да имам време след работа да се прибера до нас да си взема сичките му там работи :) Ако Любо и/или Росен ще идват да казват, за да знам дали да им нося номерата :)
Изображение
Аватар
Grash

Мнениеот DstupidBastarD » Пон Май 25, 2009 7:32 pm

Вероятността аз да дойда е пренебрежимо малка, баце, за бате Любо е с около 3% по-голема, така че дай номерата на него, се пак той е шофьора у семейството! :^:
Аватар
DstupidBastarD

Мнениеот sportacus » Пон Май 25, 2009 7:37 pm

DstupidBastarD написа:Вероятността аз да дойда е пренебрежимо малка, баце, за бате Любо е с около 3% по-голема, така че дай номерата на него, се пак той е шофьора у семейството! :^:

:rofl: :rofl: :rofl: :rofl:

По добре не ги носи ...... тия 3% са "завишени" от Росен-Локомотива ........... който днес кара с 50 на насрещен вятър :bowdown:
Аватар
sportacus

Мнениеот Grash » Пон Май 25, 2009 7:42 pm

Да-да... бил е насрещен само в началото... като е видел тъпото копеле и е обърнал обратно :rofl:
Изображение
Аватар
Grash

Мнениеот DstupidBastarD » Пон Май 25, 2009 7:44 pm

Grash написа:Да-да... бил е насрещен само в началото... като е видел тъпото копеле и е обърнал обратно :rofl:

Хахаха, баце, немаш си идея колко си прав. Просто ме остави безмълвен, да не си роднина на Лещански? :bowdown:
Аватар
DstupidBastarD

Мнениеот BluE_Magic » Пон Май 25, 2009 8:09 pm

kato gledam ste zadobreli mnogo mi se iska da vi izrasq na nqkoe bairche no za sajalenie nqma kak da stane tova zashtoto sym ot pld . Inache kak ste vie hodite li na sastezania klasiraniq imate li zashtoto na men nai dobroto mi e 12 mesto na obshtiq start v burgas. Sorry za latinicata ama pisha ot telefona
Аватар
BluE_Magic

Рейтинг: 1477
Местоположение: The universe, milky way galaxy, solar system, earth, bulgaria, plovdiv, trud

Мнениеот brumbar » Пон Май 25, 2009 9:43 pm

BluE_Magic написа:kato gledam ste zadobreli mnogo mi se iska da vi izrasq na nqkoe bairche no za sajalenie nqma kak da stane tova zashtoto sym ot pld . Inache kak ste vie hodite li na sastezania klasiraniq imate li zashtoto na men nai dobroto mi e 12 mesto na obshtiq start v burgas. Sorry za latinicata ama pisha ot telefona

Карай си състезанията и се радвай, докато си още млад - имаш с кой да се състезаваш, тръпка ти е, доказвай се там сред своите. Като минеш 30 -ка, като започнеш да ходиш на работа по 8-10 часа, както те налегнат проблеми, тогава ела и се пробвай с нас :eyebrow:
Въпреки това ти гарантирам, че хич не сме за подценяване,защото лично аз съм засрамвал не един и двама от твойта възрастова група :nono:
No Pain, No Gain
Аватар
brumbar

Мнениеот todor todorov » Пон Май 25, 2009 9:54 pm

BluE_Magic написа:kato gledam ste zadobreli mnogo mi se iska da vi izrasq na nqkoe bairche no za sajalenie nqma kak da stane tova zashtoto sym ot pld . Inache kak ste vie hodite li na sastezania klasiraniq imate li zashtoto na men nai dobroto mi e 12 mesto na obshtiq start v burgas. Sorry za latinicata ama pisha ot telefona

аз следващата седмица понеделник и вторник съм в Пловдив по работа. приемам покани за каране :)
todor todorov

Рейтинг: 1680

Мнениеот Grash » Пон Май 25, 2009 10:05 pm

brumbar написа:...Като минеш 30 -ка, като започнеш да ходиш на работа по 8-10 часа, както те налегнат проблеми...

Баце аз съм така като минах 20, че и преди това :rofl:
Изображение
Аватар
Grash

Мнениеот DstupidBastarD » Вто Май 26, 2009 6:24 am

todor todorov написа:

аз следващата седмица понеделник и вторник съм в Пловдив по работа. приемам покани за каране :)

Заражда ми се идея за некво каране по родопските части на Пловдив, бацета! Има неколко дълги и с достатъчно денивелация, тамън да дадем възможност на бате Блу_меджик_Христолов_аут_от_Ботев_завинаги да ни покаже как се кара на баир. :clap:
Аватар
DstupidBastarD

Мнениеот todor todorov » Вто Май 26, 2009 7:25 am

DstupidBastarD написа:
todor todorov написа:

Заражда ми се идея за некво каране по родопските части на Пловдив, бацета! Има неколко дълги и с достатъчно денивелация, тамън да дадем възможност на бате Блу_меджик_Христолов_аут_от_Ботев_завинаги да ни покаже как се кара на баир. :clap:

ако ще е нещо епично аз мога да съм на разположение в неделята или пък да остана в сряда. иначе за понеделник и вторник си представям някакви по-кратки неща. аз ще мога само след работно време или пък преди него...
както и да е - предпочитам неделята, че в сряда може и до Бургас да отида да гледам някакви нестинари...
todor todorov

Рейтинг: 1680

Мнениеот Митко Ruse » Вто Май 26, 2009 8:30 am

Или след 50 те когато децата са поотраснали и вече каквото си направил за кариерата това ще е.На акъл започваш да се вдетеняваш.А момчето Синята магия де, е много добре сложено и точно за колоездач и дано да направи работа.Верно има и деца от старшата дето не магат да карат но нашето не е от тях.С две думи харесвам го.
Митко Ruse

Мнениеот Grash » Сря Май 27, 2009 8:53 am

Мисля че вече е време да се правят планове за събота. Аз смятам да карам, още не съм решил накъде, но дайте вие някакви идеи ако имате. :beer:
Изображение
Аватар
Grash

Мнениеот veskoz » Сря Май 27, 2009 2:10 pm

Бацета още нямам шосейка, но като взема мисля да направя веднага една Обеля - Калотина покрай Нишава - Годеч и обратно през Годеч. Малко, но за начинаеща шосейковица... толкоз :D
Сервизът за моя велосипед! http://www.velo09.com
Аватар
veskoz

Мнениеот sportacus » Сря Май 27, 2009 4:53 pm

Grash написа:Мисля че вече е време да се правят планове за събота. Аз смятам да карам, още не съм решил накъде, но дайте вие някакви идеи ако имате. :beer:

Ако времето позволява може и Петрохан.
Аватар
sportacus

Мнениеот marsa » Сря Май 27, 2009 5:10 pm

Събота съм почивка, и ако успея до тогава да се сдобия с парчета за новите си лъскави шпайкове, ще имам перфектната възможност да ги сефтосам!
Аватар
marsa

Мнениеот Grash » Пет Май 29, 2009 10:08 pm

Нещо за утре май няма желаещи, а? :D

marsa написа:Желание има, баце, но като гледам не се знае какво ще е времето (аз мисля, че ще е свежо и сухо), а аз се оказа, че като не съм на работа Събота, съм днес вечер :crap: Да не говорим, че не можах да си взема парчета и нямам как да си карам с обувките. Ако успея утре сутрин на прибиране да си взема тея неща, бих излязъл млако да се развъртя следобед, ако искаш ако е сухо, негорещо и не си излязъл другаде (което ме съмнява), може да опитаме нещо кратко в наша посока.

Еми може, ще видим... Само да те предупредя, че при Нина няма парчета, днес купих последните :)
Последна промяна Grash на Пет Май 29, 2009 10:24 pm, променена общо 1 път
Изображение
Аватар
Grash

Мнениеот marsa » Пет Май 29, 2009 10:19 pm

Grash написа:Нещо за утре май няма желаещи, а? :D
Желание има, баце, но като гледам не се знае какво ще е времето (аз мисля, че ще е свежо и сухо), а аз се оказа, че като не съм на работа Събота, съм днес вечер :crap: Да не говорим, че не можах да си взема парчета и нямам как да си карам с обувките. Ако успея утре сутрин на прибиране да си взема тея неща, бих излязъл млако да се развъртя следобед, ако искаш ако е сухо, негорещо и не си излязъл другаде (което ме съмнява), може да опитаме нещо кратко в наша посока.
Аватар
marsa

Мнениеот stilo » Съб Май 30, 2009 9:27 am

Ехе, майстори на педалите. Днес след обяд късам веригата че не се трае. Дете реве, жена се тръшка - не се издържа вече.
След изпълнението на една животоспасяваща мисия в провинцията (носене на продоволствия на "старците") сметам преди етапа на Джирото да спретна едно кратко 1-2 часово бягане в източна посока. Дано Деси Банова да духне тук-там и да отпусне напрежението ... в облаците, но и едно представление в стил "мокра фланелка" не бих отказал.
Всякаква компания е добре дошла.
Аватар
stilo

Мнениеот Митко Ruse » Съб Май 30, 2009 9:54 am

Кво става с Мамутите?Никои от тях не пише, нещо са се изпокрили и тренират скрито.Доскуча ми за Тъпото копеле.Липсва ми.
Митко Ruse

Мнениеот stilo » Съб Май 30, 2009 10:10 am

Сигурно са "спукали гумата" в някой от дългите етапи и бутат ли бутат... :dontknow:
Аватар
stilo

ПредишнаСледваща

Назад към Други видове колоездене