)
) )
) 

. Така че, недей да храниш малките, а по-скоро се радвай, че целта на тези карания се осъществява
 . Така че, недей да храниш малките, а по-скоро се радвай, че целта на тези карания се осъществява 

Съгласен с PtD карането беше леко, плавни изкачвания и плавни спускания с изключение на най-крайното но то беше кратко. Не бях в особона форма и за последното спуксане ми поомекнаха амортесьорите и не ми беше супер кеф (поради липса на смелост и техника, за спирачките не мога да се оплача
 Съгласен с PtD карането беше леко, плавни изкачвания и плавни спускания с изключение на най-крайното но то беше кратко. Не бях в особона форма и за последното спуксане ми поомекнаха амортесьорите и не ми беше супер кеф (поради липса на смелост и техника, за спирачките не мога да се оплача  ). Иначе като цяло си минах рекорда за най-много километри с колело за един ден не знам точно колко (от билата по целия път и пак до нея). И на мен ми се карат 100км+ в планината ама неможе още
 ). Иначе като цяло си минах рекорда за най-много километри с колело за един ден не знам точно колко (от билата по целия път и пак до нея). И на мен ми се карат 100км+ в планината ама неможе още  няма форма и що годе няма и колело
 няма форма и що годе няма и колело  Но тъй като си обичам планините засега си слагам тежките обувки, голямата раница, зимам каишката на кучето и пеша
 Но тъй като си обичам планините засега си слагам тежките обувки, голямата раница, зимам каишката на кучето и пеша  за в бъдеще и на 2 колела
 за в бъдеще и на 2 колела 

)
 ) 

PtD написа:Не ме разбирай погрешно.
.....
парка е "яката раута".

jd искам си напиването за твоя сметка
  jd искам си напиването за твоя сметка  

PtD написа:Преди храненето, отчет за нашите групи:
Първа група:
- 1 час лошо храсталясване ..

Overlorda написа:@Quiz

100%jd искам си напиването за твоя сметка
 с Quiz
 с Quiz Направо вчера спаси положението! Напиването - когато кажеш, ще го измислим!
 Направо вчера спаси положението! Напиването - когато кажеш, ще го измислим!  

и го срещаме постоянно за жалост. Иначе си изкарах прекрасно и дори дъжда и калта ми вдъхнаха сили.
 и го срещаме постоянно за жалост. Иначе си изкарах прекрасно и дори дъжда и калта ми вдъхнаха сили.  

Така като ще сменяш шина смени цялата капла с главина на шлици. Има на старо тук се продават хубави екземплиари. И от това по-малко проблеми.
 Така като ще сменяш шина смени цялата капла с главина на шлици. Има на старо тук се продават хубави екземплиари. И от това по-малко проблеми.
 който ми смени гумата със своя собствена.Тук е момента и да благодаря на пичовете с ГПС-а благодарение на които стигнахме преди останалите и не ни хвана пороя в планината
  който ми смени гумата със своя собствена.Тук е момента и да благодаря на пичовете с ГПС-а благодарение на които стигнахме преди останалите и не ни хвана пороя в планината   

с 2 излитания през кормило (едното заради коловоз, другото заради намокрената трева)
  с 2 излитания през кормило (едното заради коловоз, другото заради намокрената трева)   

ICEonFIRE написа:Тук е момента да изкажа големи благодарности на Бърнинг Айскойто ми смени гумата със своя собствена.Тук е момента и да благодаря на пичовете с ГПС-а благодарение на които стигнахме преди останалите и не ни хвана пороя в планината

afistfulofsteel написа:Кой е тоя, където бил карам 200-300 км на ден в планината ?? Тва за човек ли става въпрос, с мотор ли става въпрос ???
 Иначе човекът пише тук, с ник naka76.
 Иначе човекът пише тук, с ник naka76. 4getcredo написа:...
 По едно време другарите бяха започнали да хвърлят чоп кого да изядем... Познай кой беше цел #1
 По едно време другарите бяха започнали да хвърлят чоп кого да изядем... Познай кой беше цел #1  

PtD написа:Абе не знам дали това е същата река - онази, която минава зад "Космическата станция". И по-точно N42.486338°E23.449012°.

PtD написа: ... Познай кой беше цел #1
 Това ще ти го напомня следващия път, когато почнеш да ми размяткаш някакви чикийки пред носа...
 Това ще ти го напомня следващия път, когато почнеш да ми размяткаш някакви чикийки пред носа... 
 :D
:D
 ):
):4getcredo написа:...

от вчера е, ама те са карали някъде в съседство... и на мен ми е интересно къде са карали, че така както се включи PtD в темата сBurNiNg_IcE написа:@PtD Taзи снимка от вчера ли е?!!??!

се замислих, толкова ли е 'дълга' групата, че не видях мастермишо ?Поздравления за mastermisho, който се представи на ниво!

BurNiNg_IcE написа:@PtD Taзи снимка от вчера ли е?!!??!

Ванката написа:TheAnimal написа: Лошо че липсваха девойките от Надежда дето караха последните няколко пъти с нас...

Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 27 госта