Хайде да видим кой балък ще си остави автомобила по средата на зелен светофар, за да ме бие. Нека ме бие, който ме бие и аз го бия. Съжалявам, но взе да ми писва напоследък и не изключвам да ми се случи някой път да отговоря с агресия на подобни неща. Не знам кога някой ще си намери колата с гравиран надпис "повече няма да паркирам на тротоара".madsnake написа:Най много от някоя кола да излязат нервни шофьори и да се стигне до физическа саморазправа.
madsnake написа:Най много от някоя кола да излязат нервни шофьори и да се стигне до физическа саморазправа.
В случая колоездача заслужава своята снимка тук...TheAnimal написа:Днес докато седях в колата не един светофар един колоездач счупи на паркирала кола страничното огледало. Колата си беше спряла на синя зона, младежа с колелото имаше достатъчно място да мине без да се вре в колите. Та от колата излезна един дебел чичко и чевръсто извади от багажника една секира и тръгна да гони колоездаче
madsnake написа:Отговора клони към "никога", но в случая аз бих спрял и бих се разбрал за финансовата част с шофьора.
Ами всъщност относно финансовата част, каското покрива такива неща, не би трябвало собственик на автомобил да има проблеми с възмездието на щетата. Друг е въпроса за нагласата и настроението на хората, някой живеят с идеята да утрепят когото могат днес.PtD написа:madsnake написа:Отговора клони към "никога", но в случая аз бих спрял и бих се разбрал за финансовата част с шофьора.
Преди или след като те е разчастил с брадвичката
Вчера нещо ми прищрака и... приятелю, това влиза в действие:bikerider написа:Като си толкова възмутен, защо правиш път??? Ем се възмущаваш, ем улесняваш нарушителите.
Аз лично ви обещавам, че при следващата подобна ситуиация няма да се отдръпна. Правя път извън правилника САМО на линейка, пожарна и полицейска кола.
Пропускаш летяща с 50-60 км/ч брадва.PtD написа:Е, хвана ли го?![]()
Задачка: ако велосипедист се опитва да избяга със скорост 25км/ч, а ядосаният дебел чичко, който го гони, е в състояние да развива 7.82 км/ч, кога ядосаният чичко ще стигне велосипедиста. Въздушното съпротивление и пешеходните препятствия да се пренебрегнат
marsa написа:Хайде да видим кой балък ще си остави автомобила по средата на зелен светофар, за да ме бие.madsnake написа:Най много от някоя кола да излязат нервни шофьори и да се стигне до физическа саморазправа.
marsa написа:да пречат на нарушителите.
Неизвестен брой. Ако се знаеше отговора, то спирачките на товарните влакове нямаше да отказват. За съжаление в наши дни прегазените пионерчета не оказват особено влияние, поради разнообразни причини. Генади да му мисли.Antares написа:Спирачките на експресния влак Пловдив-Варна отказали, при скорост 80 km/h. Докато карало колелото си по селските пътища, младото пионерче Генади от Синдел видяло, че влака се движи с превишена скорост и застанало пред него с колелото си и високо вдигната ръка. След като прегазил пионерчето и колелото му, влакът намалил скоростта си с 0.5 km/h. Колко пионерчета с колелета трябва да сгази влака за да спре напълно? Съпротивлението на въздуха и силите на триене с релсите се пренебрегват.
jivkonik написа:Там на ден се изпускат по няколко хиляди лева от глоби за превишена скорост само, просто една камерка трябва да снима... снима....снима...... Не знам кога ще почнат тия камери да вършат някаква работа?!
heep написа:Срам и позор - имаше една група едно нреме - пееха големи простотии
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 23 госта