та как да я сменя той каза че трябва да се избие старата и дасе набие новата

did написа:Абе, най-добре хич не я махай старата парапутка. Просто с нещо я натикай по-надолу в стержена и сложи над нея новата переудка.
Така ще си имаш 2 пипирутки.
Dungeon написа:Знаете ли как се сменя маргаритката (незнам точното наименование ) това кадето се намира в вилката то държи вилката за кормилото (офф немога да го обесня ,би трябвало да се сетите за кое говоря) Та понеже колелото е още в гаранция й човека с който говорех от спринт техника им ми каза че ще прати маргаритка с болт само да ги сменя (каза ,че хем по бързо хем по ефтино защото,ако пратя колелото транспорта е за моя сметка )
та как да я сменя той каза че трябва да се избие старата и дасе набие новатаПомагайте моля.
Dungeon написа:Та понеже колелото е още в гаранция ... ако пратя колелото транспорта е за моя сметка ...
ЗЗП написа:Чл. 113. (3) Привеждането на потребителската стока в съответствие с договора за продажба е безплатно за потребителя. Той не дължи разходи за експедиране на потребителската стока или за материали и труд, свързани с ремонта й, и не трябва да понася значителни неудобства.
hitar_potter написа:Още като каза, че си счупил пеперудката в друга тема, ми стана ясно, че ти си си виновен. Трябвало е първо да разхлабиш болта й и чак тогава да наместваш... Отивай на сервиз.
Dungeon написа:Еми то няма ли значение от каде съм го взел байка защото може не всички да покриват транспорта се пак е промоционален
Потребители, разглеждащи този форум: Google [Bot] и 15 госта