Има ли мераклии за ранни сутрешни карания в делничните дни?

Става дума за този маршрут: Младост-4 (кино "Арена") - Камбаните - Бистрица (по шосето) - ул. Стефан Стамболов (първата вдясно след спирката на площада в Бистрица) - Обиколната алея до реката над Железница и обратно? Сумарно, мисля, се събират към 35км. Тръгване не по-късно от 6:10-20 от Околовръстното, прибиране не по-късно от 8:30-45 (т.е. около 2:30ч). Преди 2 години успях да го направя за около 1:30ч, а някои сигурно го могат и за по-малко от 1 час, но все пак става дума за ободряващо сутрешно каране, а не за състезание, така че около 2:00-2:30ч са оптималното време за повечето любители на XC.
Няколко думи за маршрута към тези, които не са го правили.
Тръгва се от кино "Арена" в Младост-4, кара се към 200 метра по Околовръстното, после по един разбит път през вилната зона зад Камбаните до Бистришко шосе. Следва каране по шосето до площадчето на Бистрица. Оттам се тръгва по улица Стефан Стамболов (доста стръмна на места) и се стига до Обиколната алея (инж. И. Иванов). Не знам точно колко км. са дотук, но е предимно изкачване. Аз минавам това разстояние в момента за по-малко от 1 час и мога да го сравня по дължина и натоварване с карането от бул. България до Тихият кът (началото на Обиколката на Витоша), така че си преценете добре възможностите и силите, да не се налага да се изчакваме по трасето (все пак сме притиснати и от времето). После се тръгва вляво по Обиколната алея (посока Железница) и се кара до поляната с реката и чешмата. Това е същинската част от мероприятието (5-8км?). Разстоянието се взема за около 20-30 минути каране с прилична скорост. Следва кратка почивка и хващаме обратния път. Спускането от Обиколната до Околовръстното е доста скоростно и се минава за около 20-25 минути. По Бистришко шосе има много малко коли по това време на деня, а Обиколната алея е абсолютно пуста!

Кучетата може да са проблем, но точно по този маршрут няма агресивни екземпляри (имах няколко гонки с 2-3 глутници по алтернативни маршрути докато намеря най-безопасното трасе).
Какво е необходимо:
1. Изправен велосипед (повреда на 15 км от София, 30 минути преди да е започнал работният ден е много далеч от представата ми за "добро начало на деня")
2. Каска
3. Светлини - светло е, но все пак един мигащ стоп не би навредил
4. Ръкавици
5. Вода - не повече от 0.5л - има поне 2 чешми по маршрута
6. Храна - по желание (за хапване над Железница)
Пускам темата сега, че ако има желаещи да се включат, но не са сигурни във възможностите си, да могат да се пробват през почивните дни.