marsa написа:Баце, на какви предавки това бе, баце... карал съм и на двете места...crib написа:79км/ч в четвъртък при спускане от Бояна по бул. България, с лек вятър зад гърба. Но най-бързо ми се струва спускането по бул. Иван Гешов посока Константин Величков, тръгвайки от бул. Борис. Там няма коли отдясно, така че можеш да въртиш със пълни сили надолу, а асфалта е хубав.
Баце, таман идваше бурята от Витоша и ме духаше яко в гърба, за първи и за последен път вдигам толкова с колело, затова рекох да се пофалим. А и не беше с истинско колело, а с блейд!

А компютърчето е настроено на 2133, но като го сравня с GPS май показва 5-10% отгоре. Ма нали са за това компютърчетата, да те надъхват

Иначе при правилна настройка според гумата би трябвало да отчита с голяма точност.
 Иначе при правилна настройка според гумата би трябвало да отчита с голяма точност.

Не си представям 80 в града, ама щом бацетата казват... нямам смелостта да ги нарека "лъжци долни подли"
 Не си представям 80 в града, ама щом бацетата казват... нямам смелостта да ги нарека "лъжци долни подли" 

, колелото си
, колелото си  .
.

аааааааааа
   аааааааааа 

.  Предполагам, че за шосейка няма да е проблем и 80км/ч
.  Предполагам, че за шосейка няма да е проблем и 80км/ч 

бъзик да не се обидиш нещо ся
 бъзик да не се обидиш нещо ся