Night_Falcon написа:В интерес на истината, Горящ лед се е качвал ПОНЕ два пъти в планината
M1010X написа:Мисля си, че в тези две теми се изписа доста. И дали не е смислено да се направят стики? Иначе ще се загубят и след седмица-две или повече ще се появи поредният такъв въпрос - и тогава повечето няма да имат нерви да го УБЕЖДАВАТ да направи по-доброто за себе си, той ще се прецака и после ще вика - ония в тъпия форум нищо не казаха като ги питах.
Колеги?
ICEonFIRE написа:Има нещо съмнително тука...или тряя ида пусна тото или някой админ се ебава с мен.Казах,че ще отнеса 20 минуса и познайте какво,точно 20 съм отнесъл.Иначе @птд:прав си ама за толкова пари толкова рамка...
YouAreDeaD написа:Мхм забелязах,че на едно мнение няма да се стигне всеки има различно мнение по темата ( което е нормално ).Аз ще ги пробвам и двете колела много добре и ще преценя сам.Благодаря ви за съветите
Capoeira написа:Не ще си я вземе ще я похвали колко добра е и след това като потребителя ICEonFIRE ще я пусне в пазара за продажба.
viewtopic.php?f=16&t=55237
ICEonFIRE написа:"Найт Фалкон" Съгласен съм с теб,и аз направих грешката да си купя мекица за 400 лв.И след 2 месеца я продадох.Само,че тази мекица която в момента имам не е за 400 лв. или за 500 както твойто Ендуро.Точно,затова рамката е здрава,амортисьора е на средно ниво,ама за тея пари толкова!На последния поход един човек със некъф РАМ го каза,че видял такова Ралей ударено от кола и че рамката била много здрава.Всичко си има цена и е много тежка.Сега човек който не го е карал колелото неможе да приказва наизуст.ПТД вместо да ми плеска минуси можеше да прочетеш,че и аз го съветвам за твърдак от рода на ХТ2,ама не то е по-лесно всички да плескате незаслужени минуси.Евалата,сега с това мнение ще отнеса още 20 поне
,ама когато дам полезен съвет на някой,няма плюсове!Аз НЕ искам да "прецакам някой като себе си",едно щото не съм прецакан и второ щото дори да бях намше да го нарпавя,ама някой хора са като навити пружини и си имат някакво мнение!Погледнете отстрани,например кое прави разликата в цената между ХТ2 и номад!
ХТ2:
+хидравлични дискови спирачки-400 лв.
+лапа,седалка,кормило,колче за седалка,команди,лостчета.
Все неща които можеш да ъпгрейднеш!
И все пак стветвам автора да си купи едн ХТ2!![]()
П.П. Чакам извинение от останалите за минусите!Няколко плюса няма да ми дойдат зле!
arney написа:Capoeira написа:Не ще си я вземе ще я похвали колко добра е и след това като потребителя ICEonFIRE ще я пусне в пазара за продажба.
http://www.mtb-bg.com/forum/viewtopic.php?f=16&t=55237
Нали като колелото беше с 160 лв. по-скъпо щеше да е по-хубаво ?![]()
Причина: Търся си твърда рамка
PtD написа:Че на мен фрийрайдърското ми колело (180мм ход) е под 19 килограма, а както се изрази Harka, "нямаш нито един лек компонент". Смятайте 19 кг за ХС колело как ще дойдат
Едит: ICEonFIRE, aко по-малко пишеше, а повече четеше, може би нямаше да отнесеш толкова минуси. Допусни поне за секунда, че някой разбира велосипедите повече от теб.
ICEonFIRE написа:Самоче рейтина ми няма да се върне
Назад към Начален клас велосипеди и компоненти
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 2 госта