Които иска да се присеидини трагваме от хладилника с 66 в 11:00
Miroslav_red star написа:Още ли важи срещата за тази събота?
BurNiNg_IcE написа:Аз може и да дойда, но имам проблем, още не съм сложил предна дискова, а си взех шина за диск, та много ли ще се използват спирачките, в смисъл мога ли да издържа карането само със задна....![]()
![]()
Miroslav_red star написа:Не познавам момчетата, но мисля че това няма да е никаъв проблем, щер се радвам да се запозная с по-опитни хора
biketron написа:Двама сме за събота да правим едно каране от алеко до златните...може да минем през платото но ако някой предложи по добър маршрут да казва .
Които иска да се присеидини трагваме от хладилника с 66 в 11:00
Копитото-Княжево или Златните Княжево може да бъде бая скоростна отсечка. Зависи как ви се кара, колеги.ами мислим от алеко по платото кам златните и кам княжево..няма да е от най скоростните маршрути.
koraviat_tip написа:Момчета за какви пътеки говорите, аз си мислех че ще е нещо асвалтово, и се заинтересовах...
novice написа:Някой да знае за пътека от Алеко до Златните, различна от гореспоменатата от мен?
BurNiNg_IcE написа:Вече имам и предна спирачка, тъй че всичко е на 6.![]()
![]()
![]()
П.П. Аз сигурно ще съм бавен нагоре, ще има ли бутащи или да се откажа?![]()
![]()
yavka написа:Добре ли е човека, който е успял да изкриви лостчето и като гледам каската май е било тежко падане?
endkuro написа:Падането е било гадновъпреки това виждам, че сте си изкарали прекрасно.
dEcLiNe написа:Там съм!![]()
BurNiNg_IcE написа:Хммм....утре аз предлагам ако не вали сутринта да се качваме, а ако вали да го оставиме за другата неделя. Вие на какво мнение сте?
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 3 госта