Които иска да се присеидини трагваме от хладилника с 66 в 11:00

Miroslav_red star написа:Още ли важи срещата за тази събота?

BurNiNg_IcE написа:Аз може и да дойда, но имам проблем, още не съм сложил предна дискова, а си взех шина за диск, та много ли ще се използват спирачките, в смисъл мога ли да издържа карането само със задна....

Miroslav_red star написа:Не познавам момчетата, но мисля че това няма да е никаъв проблем, щер се радвам да се запозная с по-опитни хора

biketron написа:Двама сме за събота да правим едно каране от алеко до златните...може да минем през платото но ако някой предложи по добър маршрут да казва .
Които иска да се присеидини трагваме от хладилника с 66 в 11:00
 Всички навити да се поразходим в събота са добре дошли. Ако искате може да се качим до върха, да манджаме там във или до хижата(надявам се няма да духа студен вятър и няма много останал сняг по пътеката към него) и после през Платото(тук е моментът да помоля ако някой знае пътека от Алеко към Златните различна от изровената през гората след Платато, с многото големи камъни, при които трябва да се бута, да я сподели с нас) към Златните или Копитото. Няколоко позьорски снимки на Копитото, голяма наслада са окото и спускане или към Бояна или към Княжево.
  Всички навити да се поразходим в събота са добре дошли. Ако искате може да се качим до върха, да манджаме там във или до хижата(надявам се няма да духа студен вятър и няма много останал сняг по пътеката към него) и после през Платото(тук е моментът да помоля ако някой знае пътека от Алеко към Златните различна от изровената през гората след Платато, с многото големи камъни, при които трябва да се бута, да я сподели с нас) към Златните или Копитото. Няколоко позьорски снимки на Копитото, голяма наслада са окото и спускане или към Бояна или към Княжево.  
Копитото-Княжево или Златните Княжево може да бъде бая скоростна отсечка. Зависи как ви се кара, колеги.ами мислим от алеко по платото кам златните и кам княжево..няма да е от най скоростните маршрути.

koraviat_tip написа:Момчета за какви пътеки говорите, аз си мислех че ще е нещо асвалтово, и се заинтересовах...

и съм готов за път, макар и само със задна :d
 и съм готов за път, макар и само със задна :d

novice написа:Някой да знае за пътека от Алеко до Златните, различна от гореспоменатата от мен?
 ). Копитото-Княжево е пътеката за каране. По-технична е и няма да е фул с народ както Златните-Княжево утре
  ). Копитото-Княжево е пътеката за каране. По-технична е и няма да е фул с народ както Златните-Княжево утре   Стръмния участък вие може да го минете по серпентините
 Стръмния участък вие може да го минете по серпентините   

BurNiNg_IcE написа:Вече имам и предна спирачка, тъй че всичко е на 6.

П.П. Аз сигурно ще съм бавен нагоре, ще има ли бутащи или да се откажа?

да не съм луд
 да не съм луд 

. Много ви завиждам. Много ме е яд че не мога да се включа тъй като в момента съм на работа и утре сутринта няма да бъда никак свеж за такъв поход. Успех и весело изкарване
. Много ви завиждам. Много ме е яд че не мога да се включа тъй като в момента съм на работа и утре сутринта няма да бъда никак свеж за такъв поход. Успех и весело изкарване  

Дано се оправи бързо.
 Дано се оправи бързо.  

yavka написа:Добре ли е човека, който е успял да изкриви лостчето и като гледам каската май е било тежко падане?

При следващ удобен случай ще повторим, дано се съберем пак основното ядро на групата
  При следващ удобен случай ще повторим, дано се съберем пак основното ядро на групата  

въпреки това виждам, че сте си изкарали прекрасно. Днес бях зает, но следващия път и аз съм там
 въпреки това виждам, че сте си изкарали прекрасно. Днес бях зает, но следващия път и аз съм там  че отдавна не съм карал из Витоша
 че отдавна не съм карал из Витоша  

endkuro написа:Падането е било гадновъпреки това виждам, че сте си изкарали прекрасно.

Ако мога пак ще дойда при следващото каране
 Ако мога пак ще дойда при следващото каране 

), novice (трябва да потвърди
 ), novice (трябва да потвърди  ) и chicken_brain (трябва да потвърди
 ) и chicken_brain (трябва да потвърди  ).
 ). . Каските са ЗАДЪЛЖИТЕЛНИ!
 . Каските са ЗАДЪЛЖИТЕЛНИ!  По преценка може и ръкавици да си носите.
  По преценка може и ръкавици да си носите. 

dEcLiNe написа:Там съм!

BurNiNg_IcE написа:Хммм....утре аз предлагам ако не вали сутринта да се качваме, а ако вали да го оставиме за другата неделя. Вие на какво мнение сте?

, ще си нося аз дъждобран за всеки случай!
 , ще си нося аз дъждобран за всеки случай!

Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 22 госта