marsa написа: ....а тия бели речки ме изкефиха...
Grash написа:Дългото стъмно спускане е Петрохан откъм с.Бързия... искам да ви предупредя, НЕ карайте там...
crib написа:Grash написа:Дългото стъмно спускане е Петрохан откъм с.Бързия... искам да ви предупредя, НЕ карайте там...
Баце, аз още март месец минавах там с колата и писах тук във форума, че е някъв ужас. То и от южната страна асфалта е много зле - просто на качване не прави такова впечатление.
sportacus написа:Баце аз се замислям дали ми се минава през самоковския трафик. Най вероятно ще се видим на Самоков.
От Самоков->Мальовица->Бели Искър->Боровец->?????????????->Самоков ........ нещо такова
bokichaa написа:За всеки стигнал до Мальовица има бира...
stilo написа:Аз па така се надигнах, ма бързо спаднах....на 2-3 километра под Мальовица. Днес определено бех най-големото лайно на трасето, че след Говедарци постоянни спътници ми бяха мухите, дето събирах по баира. Явно требе да работя за скорост че поне да мога да ги изпреварвам![]()
Искам да благодаря на ГОЛЕМАТА група "бацета" дето ме изтърпяха и се надявам другия път да се представим по-мамутски.
stilo написа:Зачеса ме въпроса дали да сменям малката плоча от 42 на 39, че с тези баири бая зор ще видя.
Визирам големите баири, иначе за малките още малко тренинг и ще ги преборвам на УРА.
Grash написа:Аз се чудя как съм карал тоя Блейд със 39 отпред навремето... А тогава, като бях във форма не са ми били проблем толкова баирите
crib написа:И аз едно голямо Благодарско на баце Бокич и баце ????, че ме изтърпеха, особено по баирите
Grash написа:Аз се чудя как съм карал тоя Блейд със 39 отпред навремето... А тогава, като бях във форма не са ми били проблем толкова баирите
Баце, аз до Гьолечица карах по зиг-заг, нема такъв баир. А баце stilo направо да ги пуска неговите курбели във ebay.nl, то това 42 зъба съвсем не си е работа.
Назад към Други видове колоездене
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 16 госта