Admin написа:По принцип има други места, от които по-лесно ще сваля повече тегло, без компромиси и/или негативни последици за велосипеда.
chill написа:Честито !![]()
Какви венци има отпред, че малко странно изглежда ?
Harka написа:Абе, само на мен ли така ми се струва, или средното е на нивото на пейката?
diddy написа:Harka написа:Абе, само на мен ли така ми се струва, или средното е на нивото на пейката?
не, не ... пейката е на нивото на средното![]()
Admin написа:По принцип има други места, от които по-лесно ще сваля повече тегло, без компромиси и/или негативни последици за велосипеда.
rarekin написа:Admin написа:По принцип има други места, от които по-лесно ще сваля повече тегло, без компромиси и/или негативни последици за велосипеда.
Това е интересно. Би ли дал подробности? Ако вече си решил какво ще бъде, де. Свалянето на тегло винаги е интересно .... от много гледни точки.
outfaced написа:...а пък и 14кг си е приятно тегло за АМ, така че не виждам какво се косиш
outfaced написа:ама що си мисля, че един monarch щеше някак по да му тича
outfaced написа:хм ... вече имаш леки курбели, шок, дерейльор, седалка, гуми ... ужасно леки педали
не е ясно каква е задната касета ... ама от там нататъка чуствително тегло може да свалиш май само от weelset и вилка ... може би и от спирачки... абе с две думи скъпо начинание
Admin написа:Иначе да, средното движение е сравнително високо - 360 мм при вилка с axle-to-crown 545 мм и върху достатъчно големи гуми. Засега това го усещам само при качване и слизане от велосипеда, при каране не ми е некомфортно, но ще видим как ще е в различните планински условия.
Вярно е, че някои от най-добрите чуждестранни рамки вече са с по-ниско разположени средни движения, но доколкото си спомням преди година две положението не беше точно такова.
Много от велосипедите със 150-160 мм ход, включително на изтъкнати производители, все още са с височина на средното движение 350-360 мм.
Пак казвам, чудесно е, че има и такива, които го докарват до 340 или дори по-малко, но явно не може всички да са така.
Harka написа:Admin написа:Иначе да, средното движение е сравнително високо - 360 мм при вилка с axle-to-crown 545 мм и върху достатъчно големи гуми. Засега това го усещам само при качване и слизане от велосипеда, при каране не ми е некомфортно, но ще видим как ще е в различните планински условия.
Бъди сигурен, че няма да е добре.
Преди година две положението общо взето беше почти същото, каквото е и сега.
(само за протокола - 350 няма ама нищо общо с 360, така че не ги слагай под общ знаменател)
Admin написа:... Пак казвам, чудесно е, че има и такива, които го докарват до 340 или дори по-малко, но явно не може всички да са така.
Newone написа:Разбира се, че е чудесно! Все пак някои от нас трябва да компенсираме дефицита на байк умения с високи технологии!![]()
Harka написа: да ви подгрея, че до месец някъде може да очаквате 160мм ход отпред и отзад с тегло на рамката 3760 и тегло на целия велосипед под 13кг.
Назад към Радост за окото (видео и снимки)
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 22 госта