Нещо не ми сработва компютърчето- Безжичен SIGMA 1106. По скоро проблемът е в датчика. Закрепването на въпросния датчик принципно е доста смотано и ненадеждно и поради тази причина дори не съм сигурен дали е нещо повреден, но май натам вървят нещата. На старата твърда вилка работеше, но след като я смених с меката започна да прекъсва. Може би е съвпадение, но както казах закрепването му е доста смотано - с един ластик и като го сложих на дебелите тръби на вилката седи на голямо разстояние от магнита, като го извъртя по към колелото и той застава доста под ъгъл, така че в единия край магнита дори го почуква а в другия вече е доста далеч. Все си мисля обаче, че при положение че магнита дори го почуква би трябвало да сработва дори и да не се разминават по цялата си равнина на заветните 5мм. а той примерно отчита 200-300метра после спира и така. Замерих и батерията при един часовникар, ок си е.
Някой някъде поправя ли ги тези неща или да го хвърлям и да взимам нов!? Мисля като отчаян опит за спасение да взема един контактен спрей и да го опръскам хубаво. Някой сблъсквал ли се е челно с подобен проблем?