Модератор: Модератори в пазара
Mudman написа:Здравейте хора.. днес се разкарах до ПЛОВДИВ(за което и се мразя) да си взимам.. цитирам "перфектно на външен вид и работа" колело... останах изключително силно разочарован.. незнам как не го бихме там тоя .. няма значение вече е минало...
Държа да отбележа че потребителят daka7a92 е изключително некоректен като продавач, невероятно нахален и нагъл.. като цяло мога да кажа за колелото, че вилката беше супер осукана, реамката-ръждясала, където можеше да се сложи НЯКЪВ винт, болт, или какъвто и да е друг притегателен елемент, той беше сменен за някви очевидно НАМЕРЕНИ такива,имаше отвратителен луфт, отново където имаше възможност да се измоли такъв, главините са раждясали и разлуфтени, курбелите бяха РАЗЛИЧНИ по дяволите, единият пластмасов, другият железен, при това дори не е близо до някакво шимано(както впрочем е споменал в темата), гумите са ужасно спукани(за външните става дума) и изтъркани, някви плондирчета стърчаха от тук-там, зверски подбити и криви капли
![]()
![]()
... мога и да продължа, но няма да има смисъл, мисля че схванахте идеята ми..моля всеки който обърне по каквато и да е причина внимание на темата бързо да се преориентира, защото само ще бие път !!!!! viewtopic.php?f=16&t=55534 - това е мишока за който иде реч.. от мен ще препоръчам на ВСЕКИ, който смята да пазарува НЕЩО от МТБ- форума, да се оглежда за тоя плъх..
Благодаря ви за отделеното време да прочетете целият този роман, надявам се че съм помогнал на някои от вас, които си търсят колело, и са попадали на темата...
Capoeira написа:Migel Продава нещо момчето ама явно не е наясно какво. Продава предна главина разбираме се да я взема в 1100 от където живее(на майната си спрамо мене), взимам аз днеска колата само защото не ми се върти от Разсадника до Младост 4, звъня звъня и пак звъня, или до откат или ми затварят. Тръгвам си, все пак днес е работен ден, и след час ми се обажда баща му да ми каже че няма да я продава.Както казваше Петко Бучаров "за бога, братя не купувайте"
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 10 госта