Коректни / Некоректни участници в ПАЗАР

Тук са Правилата на пазара. В този форум можете да отправяте молби, забележки, съобщения и др. подобни до модераторите на Пазара.

Рейтинг за публикуване на тема / Рейтинг за отговор / Тежест: 500 / 500 / 5

Модератор: Модератори в пазара

Re: Коректни / Некоректни участници в ПАЗАР

Мнениеот veno » Сря Юни 24, 2009 10:13 pm

iwalinski
Пратих му курбели по еконт, отказа ги защото доставката му излизала 10 лв. а той си мислил че ще е 5.
Аман от пъпчиви пубертети!
Аз си поддържам колелото във www.velo09.com

Изображение
Аватар
veno

Рейтинг: 1692

Мнениеот WrathChild » Чет Юни 25, 2009 10:31 am

sherpite

Срам за Федерацията !
Sometimes the same is different but mostly it's the same.
Аватар
WrathChild

Рейтинг: 1711

Мнениеот sherpite » Чет Юни 25, 2009 11:35 pm

WrathChild продава части втора употреба, на които е минал 90% от живота, представяйки ги за "малко карани"... Пример купувам седалка "високо" качество, с не знам си кви релси, кован алуминий, ала бала, пудра-мудра, с уговорката, че е много здрава... Чупи се релсата на първия месец! Обяснението е от колчето за седалката е адаш, то е виновно. Приемам и купувам още една от същата персона, пак "високо" качество, титаниеви релси, ала бал....с уговорката, че вече тази е мноого, мноого здрава и няма чупене... карам я вече с колче томсъм, да няма проблеми... И пак се чупи релсата на 3-тия месец..... обяснение много седалки чупиш адаш.... :love:
А то кво било, на човека му пращат части от вело-морги, коя от коя, по-голям боклук, за да може да има сериозна надценка, продава ги във форума с напудрени измислици за "доброто" състояние , тихо и кротко... и ние го ядем.... Мирише на професионална търговия с боклуци, обаче..... Пример с каплата Deemax която продаваш, бил се объркал и купил от нета нещо, което не му върши работа и за това го продава.... хахахха баси смешката нали си в бизнеса с вело-части, как така правиш грешки. Като цъкаш с мишката два пъти и виждаш инфо за тоя модел от до... ще купиш капла deemax няма да видиш с ква ос е .... :peace: срам за Казанлъшката вело-мафия :rofl:
Аватар
sherpite

Рейтинг: 1623

Мнениеот WrathChild » Пет Юни 26, 2009 8:47 am

Забрави да споменеш колко си килограма и как се тръшкаш върху така остро критикуваните XC части :agree:
Sometimes the same is different but mostly it's the same.
Аватар
WrathChild

Рейтинг: 1711

Мнениеот sherpite » Пет Юни 26, 2009 9:12 am

Защо тогава ги предлагаш на мен и то, като много здрави, и много подходящи? Аз те питам имаш ли седалка за мен, ти казваш имам, аз питам здрава ли е, ти отговаряш, да много е здрава..... Интересува да лапнеш 200%те процента надценка, която си си сложил за част, която е била изхвърлена от някой и твоя доставчик я е взел и ти я пратил, или ти сам си я донесъл.... Нали вече съм купил 3 седалки от теб и всички седят счупени на две. Като казвам седалки имам в предвид седалки от 70лв за втора ръка, с намалението от 5 лв. за редовни клиенти..... Заключението е че подвеждаш с цел комерс, пък се правиш на ужилен.... плачко... върни се в родилния дом.
Аватар
sherpite

Рейтинг: 1623

Мнениеот jd » Пет Юни 26, 2009 9:14 am

:offtopic: @sherpite; @ WrathChild
Абе защо не хванете и не се разберете като възрастни хора, ИЗВЪН ФОРУМА, вместо да ни занимавате в няколко различни теми?
Изображение
Аватар
jd

Рейтинг: 2000

Мнениеот Admin » Пет Юни 26, 2009 1:24 pm

@sherpite; @ WrathChild
Както казах и в другата тема, нека това бъде краят на тая сага. Всеки от вас си е казал мнението за ситуацията, това е и смисълът на тази тема. Ако толкова държите нещата да се обсъдят в подробности, не е нужно това да става пред форума - все пак отношенията ви са си частни. :agree:
Интелигентният човек има възможност да се държи като такъв или като простак. Простакът няма подобен избор.
Аватар
Admin

Мнениеот storm » Пет Юни 26, 2009 5:46 pm

Обратно в темата тогава :beer:
Ivcho_hs - От него купих Storm Super i капла: Alexrims (шината) Formula DH(главината)
Много съм доволен от частите, НО В СЪЩОТО ВРЕМЕ И
Ivcho_hs - Причината за червеното е следната:
Пиша му в неделя вечер да поразпитам за вилката и каплата и след уговорки всичко наредено комплекта да пътува още на другия ден - понеделник. Дотук добре, ама дотуук. :clap: Помолих го за СМС дали вскичко е Ок и да си направя сметка кога да транспортирам частите за монтаж- все пак живея на другия край на града :dontknow:
Цяял ден тишина, вечерта му пиша и разбирам, че е имал работа. ОК имал човека дано я е свършил. Обаче във Вторник, след обещание да пътува в сряда, вечерта ми звани телефона и ми се казва: "Един иска цялото колело, не мога да ти дам вилката."(След уговорката още от неделя :eek3: ) Бесен преглъщам факта,че ми е вързал тенеке, но "куповача" на цялото колело се отказал и вилката отново е в пазара. Прати вилкаиа и каплата на уговорената цена, но ме метна с още нещо- (Конус има ли ? Имаа, набил съм. ) Вилката идва, ама не и конуса, не му се разкарвало явно :smash: 2-рата част от закопчалката за жило към вилката също липсва, както и 2-та болта към оста за по-добър захват :grumpy: .
Накратко- частите добре, но след некорекното му отношение (което му заявих по телефона, без да ми мигне окото), ме ущети с малки, но значими части. Пример само заради конуса да сменям цели чашки :clap: :smash:
Барзи :peace:
Всеки луд :crazy: с номера си :scatter:
Аватар
storm

Рейтинг: 1269

Мнениеот An1MaL » Пет Юни 26, 2009 9:09 pm

airborneone
Преди време ми продаде цептната UST tubless гума, Minion DHF. А когато го питах защо я продава не ми каза, че е цептната и, че я продава защото му спада. :)
Bogdan Andreev - RAM BIKES N4
Аватар
An1MaL

Рейтинг: 1942

Мнениеот a2rider » Пет Юни 26, 2009 10:37 pm

Ами,работата е такава,че се уговорихме да му я пратя,нали всичко,както си му е реда,но прибирам се след като я бях пратил и въпросния пише "Няма да я взема ако няма болтове за диск",а главината на калпата въобще нямаше уши за диск.А като се уговаряхме нито пита за това,нито нищи,а и снимки му бях пратил,каде е гледал,какво е пратил незнам...
Та поне викам му отиди поне им кажи да я върнат и той вика добре ще отида...и така си остана с обещанието...
Мисля,че се пише s1593572486
Ако не:
име:Станислав Славов
София
п.п.Сори ако не е това никнейма му(дано не съм се объркал)
п.п.2.Ако някой иска да я вземе (Джъмбо с главина формула на шлиц,перфектна капла да пише на лс,20 кинта)
"Аз съм българче, обичам нашите планини зелени..."
Аватар
a2rider

Рейтинг: 984

Мнениеот dembi » Нед Юни 28, 2009 1:22 pm

daka7a92 просто нямам думи ! С един приятел от София се вдигнахме до Пловдив, за да видим въпросния Behemoth - viewtopic.php?f=16&t=55534 ! Колелото е ужасна кочина, няма нищо общо с обявата .... курбелите са различни, има луфт в задната капла, рамото, отзад е с promax спирачка, вилката е сукана и стои на криво, гумите са до конци .... и на всичко това иска 550лв !! Моля АДМИНА да премахне обявата и въпросния потребител, защото днеска приятеля ми беше на крачка да му счупи главата и да му вземе всичко де що има . Аз му казвам на момчето, изтрий си обявата, ако някой по-заядлив от нас дойде и види тая кочина .... мамето ще ти е...

п.п това е общо взето ! Благодаря за отделеното време :)
Аватар
dembi

Рейтинг: 1067

Мнениеот Admin » Нед Юни 28, 2009 7:06 pm

X_NRG :agree:
Интелигентният човек има възможност да се държи като такъв или като простак. Простакът няма подобен избор.
Аватар
Admin

Мнениеот X_NRG » Нед Юни 28, 2009 7:16 pm

Да върна жеста - Admin :)
Вече си имам нов преден дерейльор, благодарение на него. Много точен.
Warning! I listen to metal!
This is my bike. There are many like it, but this one is mine. My bike is my best friend. It is my life. I must master it as I master my life...
Какво продавам.
Аватар
X_NRG

Мнениеот Mudman » Нед Юни 28, 2009 11:00 pm

Здравейте хора.. днес се разкарах до ПЛОВДИВ(за което и се мразя :banghead: ) да си взимам.. цитирам "перфектно на външен вид и работа" колело... останах изключително силно разочарован.. незнам как не го бихме там тоя .. няма значение вече е минало...

Държа да отбележа че потребителят daka7a92 е изключително некоректен като продавач, невероятно нахален и нагъл.. като цяло мога да кажа за колелото, че вилката беше супер осукана, реамката-ръждясала, където можеше да се сложи НЯКЪВ винт, болт, или какъвто и да е друг притегателен елемент, той беше сменен за някви очевидно НАМЕРЕНИ такива,имаше отвратителен луфт, отново където имаше възможност да се измоли такъв, главините са раждясали и разлуфтени, курбелите бяха РАЗЛИЧНИ по дяволите, единият пластмасов, другият железен, при това дори не е близо до някакво шимано(както впрочем е споменал в темата :dontknow: ), гумите са ужасно спукани(за външните става дума) и изтъркани, някви плондирчета стърчаха от тук-там, зверски подбити и криви капли :banghead: :banghead: :banghead: ... мога и да продължа, но няма да има смисъл, мисля че схванахте идеята ми..моля всеки който обърне по каквато и да е причина внимание на темата бързо да се преориентира, защото само ще бие път !!!!! viewtopic.php?f=16&t=55534 - това е мишока за който иде реч.. от мен ще препоръчам на ВСЕКИ, който смята да пазарува НЕЩО от МТБ- форума, да се оглежда за тоя плъх..

Благодаря ви за отделеното време да прочетете целият този роман, надявам се че съм помогнал на някои от вас, които си търсят колело, и са попадали на темата... :look:
"I was Mr. Nobody, 'till I killed the biggest somebody on Earth"
Mudman

Рейтинг: 1205

Мнениеот did » Нед Юни 28, 2009 11:14 pm

@Mudman: Виж какво пише в тая тема 4 мнения над твоето.

Безплатен съвет: избягвайте да си имате работа с келеши, които даже не могат да си измислят нормален ник, ами ползват неповторими комбинации от главни и малки букви, цифри и неоткриваеми по клавиатурата знаци.

Прочетете тая тема назад и си направете статистика. Хората, които държат никът им да се запомня и пише лесно, държат и на реномето си тук. За тях името им тук е важно. Другите доста често се регистрират, за да се правят на палячовци, да се лигавят или да мамят.
Q. b. f. f. f. s.
Аватар
did

Мнениеот pibsi » Нед Юни 28, 2009 11:53 pm

Jivkonik
Който се чуди дали да купува нещо от него, направо да го взима, компонентите които продава са в повече от изрядно състояние . Покупко продажбата се извършва веднага и без уговорки от рода на : "Ама аз не мога утре, че вдруги ден имам работа" и тн.
с две думи КОРЕКТЕН :beer:
Аватар
pibsi

Рейтинг: 1105

Мнениеот Mudman » Пон Юни 29, 2009 10:49 pm

did ако говориш за това, което е написал dembi , то с него бяхме в пловдив, просто не бях видял че е писал... ако обаче е за пича със странният ник- благодаря за съвета, ЩЕ ГО ЗАПОМНЯ ;) благодаря !!
Mudman

Мнениеот Marlin » Вто Юни 30, 2009 4:39 pm

Дойде време и аз да изкажа малко благодарности, след като завърших със сглояването на новото колело. Сажалявам за голямото закаснение, но цялата работа се проточи безкрааайно:

Silvestroff Gabrovo, LamqtaSpaska, defender231, An1MaL, airborneone, axelmax, ATR, sandocan, URNEST, bored.

При търговията с тези съфоромци не сам имал абсолютно никакви проблеми,както с вида на стоката, така и с плащането. Признавам си че в няколко случая аз не се отнесох коректно, за което се ивинявам ако някой се е почуствал обиден. Аз съм си шматка и доста разсеена личност. :sleeping:

:beer:
Marlin

Рейтинг: 1200

Мнениеот lowriders » Вто Юни 30, 2009 6:33 pm

SOG :beer:
Аватар
lowriders

Рейтинг: 1130

Мнениеот Capoeira » Сря Юли 01, 2009 10:24 am

Migel Продава нещо момчето ама явно не е наясно какво. Продава предна главина разбираме се да я взема в 1100 от където живее(на майната си спрамо мене), взимам аз днеска колата само защото не ми се върти от Разсадника до Младост 4, звъня звъня и пак звъня, или до откат или ми затварят. Тръгвам си, все пак днес е работен ден, и след час ми се обажда баща му да ми каже че няма да я продава.Както казваше Петко Бучаров "за бога, братя не купувайте"
Bikes Intelligence Life
Proud of Boxxer
Аватар
Capoeira

Мнениеот Unik » Сря Юли 01, 2009 2:10 pm

Mudman написа:Здравейте хора.. днес се разкарах до ПЛОВДИВ(за което и се мразя :banghead: ) да си взимам.. цитирам "перфектно на външен вид и работа" колело... останах изключително силно разочарован.. незнам как не го бихме там тоя .. няма значение вече е минало...

Държа да отбележа че потребителят daka7a92 е изключително некоректен като продавач, невероятно нахален и нагъл.. като цяло мога да кажа за колелото, че вилката беше супер осукана, реамката-ръждясала, където можеше да се сложи НЯКЪВ винт, болт, или какъвто и да е друг притегателен елемент, той беше сменен за някви очевидно НАМЕРЕНИ такива,имаше отвратителен луфт, отново където имаше възможност да се измоли такъв, главините са раждясали и разлуфтени, курбелите бяха РАЗЛИЧНИ по дяволите, единият пластмасов, другият железен, при това дори не е близо до някакво шимано(както впрочем е споменал в темата :dontknow: ), гумите са ужасно спукани(за външните става дума) и изтъркани, някви плондирчета стърчаха от тук-там, зверски подбити и криви капли :banghead: :banghead: :banghead: ... мога и да продължа, но няма да има смисъл, мисля че схванахте идеята ми..моля всеки който обърне по каквато и да е причина внимание на темата бързо да се преориентира, защото само ще бие път !!!!! viewtopic.php?f=16&t=55534 - това е мишока за който иде реч.. от мен ще препоръчам на ВСЕКИ, който смята да пазарува НЕЩО от МТБ- форума, да се оглежда за тоя плъх..

Благодаря ви за отделеното време да прочетете целият този роман, надявам се че съм помогнал на някои от вас, които си търсят колело, и са попадали на темата... :look:

Пич какво викаш му има на този Бехемот осукана задница луфт в рамото и в каплите а ? Не послъгваш ли много, аз също го видях бехемота нищто от това което си написал не е верно, ти си един лъжец, освен различните корбели, и вилката, че иска смяна на сигмент, други проблеми не видях, колелото си е супер оферта за цената си а и вилката има още хляб в нея, за колело което му искат 420 лв. какво очакваш. Аман от пубери като теб, аз гарантирам а и доста хора зад мен, че тази рамка беше ок преди да дойде при него, а и до колкото познавам пича собственик не я е карал изобщо. Като лъжеш поне лъжи с мярка. Кой капли видя, че ми е интересно как се подбиват тия не-карани капли и как се разлуфтват не карани движения с капсуловани лагери и то не с по 2 а с по 4 лагера за гумите май това прочетох Гуми: Предна - Maxxis Minion доста изтъркана е Задна: и тя е като предната. Ама си лъгал та ли лъгал, май ти е дошло множко разкарването до Пловдив и си се върнал бесен с празни ръце но за съжеление си решил да осереш, на лъжата краката са къси :D :D :D :D :D
карам само със начален клас велосипеД Защото карам DH ли, рейтинга ми е и той надолy :) Що не идва Сам Хилл в Сопот, щото го е СТРАХхх ; о4 team shambala-bike-park - slow bikes fast riders
Аватар
Unik

Рейтинг: 1149

Мнениеот An1MaL » Сря Юли 01, 2009 4:11 pm

Capoeira написа:Migel Продава нещо момчето ама явно не е наясно какво. Продава предна главина разбираме се да я взема в 1100 от където живее(на майната си спрамо мене), взимам аз днеска колата само защото не ми се върти от Разсадника до Младост 4, звъня звъня и пак звъня, или до откат или ми затварят. Тръгвам си, все пак днес е работен ден, и след час ми се обажда баща му да ми каже че няма да я продава.Както казваше Петко Бучаров "за бога, братя не купувайте"

Да, подобно нещо се беше случило и с мен.
Беше пуснал за продан лапа Труватив Холзфелер, и аз му казах, че си продавам мойта лапа за да взема неговата.
Та продадох си лапата, и очаквам да взема неговата, обаждам му се и... момчето ми казва "лапата не се продава вече"
Ако искам да я купя трябва да изчакам няколко дена докато той си избере нова лапа, и от Люлин да стигна до Младост да я взема защото той там живее.
Просто момчето е адски несериозно, некоректно, и безотговорно!

И така... не издържах отидох и си купих нова лапа. :)
Bogdan Andreev - RAM BIKES N4
Аватар
An1MaL

Рейтинг: 1942

Мнениеот Migel » Сря Юли 01, 2009 4:40 pm

Момчета,едва ли това ще промени нещо,но искрено Ви се извинявам.Получиха се някои недоразумения с финансите в моето семейство,неща,които не зависят пряко от мен.В бъдеще ще се постарая да бъда още по-точен и ясен.Моля Ви,приемете извинението ми като искрено,не съм искал да се получат тези глупости!Според мен,малко хора дори биха имали коража да се извинят.Лек ден.
Аватар
Migel

Рейтинг: 1086

Мнениеот FREERIDE RIDER » Сря Юли 01, 2009 9:23 pm

borett С две думи Точен човек. Който прави търговия с него няма да има ядове ! :agree: :beer:
Аватар
FREERIDE RIDER

Рейтинг: 1127

Мнениеот azzmaster » Сря Юли 01, 2009 10:10 pm

Emotionick,Wrathchild

Доволен съм и от 2мата,от първия купих рамка,от втория вилка и лапа,всичко си беше по уговорки и се видяхме,точни хора,няма проблеми.
Аватар
azzmaster

Рейтинг: 1192

Мнениеот Mudman » Сря Юли 01, 2009 11:30 pm

Приятел наистина мисля че досаждаме вече на съфорумниците си, първо не съм пубер, а съм на 19 години. второ не съм идиот, и знам какво видях, няма да имам причина да храня...ако нямах причина :D Като цяло вече ми помина, тъй като си намерих колело http://www.mtb-bg.com/forum/viewtopic.php?f=16&t=55745 . Признавам че бях рефлектиран от разходката ми до Пловдив, но замисли се как ще се почувстваш ако някой пубер (тук вече е уместно да се каже) реши да ти продаде подобен боклук за 550лв. - защото това е цената която ми обяви той. Отивам аз с надеждата че ще поуча малко или много някво доволно колело, макар естествено и не перфектно(за което като инфо бях получил само, че има "обичайните деруги по рамката" и "леко неудобна седалка" останалото било наред...) а видях колело което като се качих и ми се разтрака, вилката показваше осморка бе брат... да работеше наистина, но кел файда(извинявам се за израза) Навярно неправилно съм го обвинил за главините(поне задната), но за останалите луфтове няма да отстъпя. В крайна сметка когато видях колело, с рамка, към която някой се беше отнесъл вандалски, вече не исках да гледам. Да не говорим, че ми каза че щял да ми даде като "бонус" още един куп неща, няма да изброявам че ме хваща срам, как е могло да повярвам, а видях някъв момък на 16-таван 17 който идея си нямаше за какво иде реч(странно че го казвам, след като аз съм този, който толкова наивно съм повярвал на всичко). Не стига че нямаше нищо от "обещаните" неща, но и тоя лешпер дори не беше дошъл самият той, а беше изпратил НЕГОВ ПРИЯТЕЛ за когото не ми се говори... Когато го попитал моят приятел, защо не дошъл той, а изпратил някакво трето лице, нямащо нищо общо със случая, той отговорил най нагло" ами то аз тогава не бях в пловдив" :banghead:

Извинявам се на всички за спаменето, наистина за мен вече е приключил въпроса, форумът е за коректни/некоректни участници в ПАЗАР, за daka7a , мойто мнение е НЕКОРЕКТЕН . Нека не обсъждаме вече случая, защото на никой не му пука в продължение на една седмица, как някой се е преебал и сега квичи(визирам себе си, естествено :wavey: ) !
Mudman

Мнениеот Climber_69 » Чет Юли 02, 2009 4:15 pm

Oxliofa 10 мин. се опитвам да купя капла за един приятел,той не ще и не ще да ми я продаде :banghead: пазари се за 5 лв.....
Climber_69

Рейтинг: 1140

Мнениеот Antediluvian » Чет Юли 02, 2009 7:19 pm

Sasho_snegorina
"Never underestimate the power of stupid things in large numbers!"
Аватар
Antediluvian

Рейтинг: 1761

Мнениеот petarstanev » Чет Юли 02, 2009 7:20 pm

Така и аз докопах едно много НЕКОРЕКТНО хлапе. Няма регистрация тук , скайпа му е : car_na_mraka . Не искам да Ви занимавам с моите истории ,но трябва . Преди 2 месеца и половина това момче ми писа , че ще ми вземе цялото колело . Направихме пазарлък . Бях много радостен ,че си продадох колелото . Разбрахме се да ми даде координатите си на следващия ден ,НО като дойде този ден хлапето ми каза ,че като му минат изпитите тогава ще ми го вземе . Понеже аз съм много добър му казах добре . Чаках толкова много време .
Днес 02. Юли. 2009г. го питам дали са минали изпитите му и дали ще взима колелото . Отговаря ми , че се е отказал от стриита и се е зарибил по спусканията . Просто нямам думи - Младата нация е съвсем деградирала ... :banghead: :banghead: :banghead:

ПАК ПОВТАРЯМ МОМЧЕТО С СКАЙП car_na_mraka Е МНОГО НЕКОРЕКТНО
petarstanev

Рейтинг: 1147

Мнениеот gdude » Съб Юли 04, 2009 8:07 pm

kotka12 - Стига да сте наясно и да няма взаймна загуба на време,нещата стават изключително бързо и точно :beer: :beer:

bobiracing059 - И тук нещата станаха изключително бързо и коректно :beer:.Искам да благодаря на Боби,че се отзова и изпрати нещата същия ден в който се уговорихме :beer: :beer: :thanks:
gdude

Рейтинг: 1641

ПредишнаСледваща

Назад към За пазара