Имам един проблем, на който не мога да намеря решение все още. Задната капла, когато я сложа на рамката и легне плътно в ушите цялата стои леко изместена спрямо рамката и с една дума е на криво. Въпроса е ,че не е шината крива, ами цялата конструкция на каплата стои под ъгъл спрямо рамката. Понеже от много време не бях гледал колелото и преди го нямаше този проблем и се чудя какво го е провокирало, но не го измислям. Както и да е, важното е че или каплата е констриурана криво или има проблем с рамката. Когато наместя каплата, сиреч, не стои плътно в ушите ами е леко изместена в едното, за да компенсира "кривината", тогава нещата се оправят и си се върти успоредно спрямо рамката. Така, въпросите са ми следните: Има ли възможност самата рамка да се е изкривила, защото не мога да преценя, а и не знам как да го измеря, и ако има такава възможност, възможно ли е да се изправи отново. Съответно, ако не е крива рамката, тогава каплата е крива и това ще е по-малкото зло. И другият ми въпрос е, ако се абстрахирам от това и наместя каплата както обясних по-горе ще бъде ли проблем по някакъв начин ?
Благодаря предварително на всички отзовали се.