marsa написа:Поиграх си за минута с MS Paint. Не че бих си оставил велосипеда на такова място, но какво остава за минаващите... през него?
bikerider написа:http://gizmodo.com/5302110/lightlane-virtual-bike-path-to-become-a-reality
lacho_m написа:... просто се опитват ... едва ли някой от тях е забогатял ... с какво са виновни ... наивно вярват...
bikerider написа:@lacho_m: повтарям заключението си от предишните страници:
1. Ако Велоеволюция не са знаели какъв ще е резултата (странно как ние тук знаехме преди тях, сигурно щото живеем на Земята, а не на Марс), значи са идиоти и си заслужават вниманието.
2. Ако са знаели... мисля, че няма нужда да коментирам отново.
bikerider написа:Факт - общината похарчи 5 милиона лева пара за глупости. Знаем защо и знаем как стават нещата.
bikerider написа:Чакам Велоеволюция да им потърси отговорност, поне някакво медийно изявление. Мълчат като пукали. Защо?
bikerider написа:Всички знаем защо - защото не е тяхна работа, има си компетентни органи, бла-бла-бла. Убеден съм, че ако някой ги настъпи по мазола ще кажат нещо подобно.
did написа:Колкото до липсата на медийни изяви на Велоеволюция - това не е вярно. Гледах ги по някоя телевизия, как се обясняват, като наказан двойкаджия в училище пред баща си. Грозна картинка...
bikerider написа:Велоеволюция вдигнаха врявата, която накара общината да похарчи пет милиона лева за глупости, при положение, че на места си плаче за пешеходни пътеки, надлези и прочие.
bikerider написа:Велоеволюция бяха двигателя на общественото "недоволство", което накара общината да бръкне и да похарчи за глупости пари, които са дошли И от моите данъци, нещо с което не съм съгласен и никой не ме е питал за него. Може отговорността за контрола да не е на Велоеволюция, но заслугата за ОСИРАНЕТО е само и единствено ТЯХНА. Изводите от тази линия на разсъждение съм ги написал по-горе.
bikerider написа:Това, което доста хора не осъзнават е, че понякога бездействието е по-полезната алтернатива. И да, знам колко кощунствено звучи.
lacho_m написа:Велоеволюция бяха... меко казано употребени.
Не виждам какво толкова конкретно са осрали - нито са проектирали те велоалеите, нито са ги рисували, нито са избирали фирма за изпълнение, въобще съмнявам се, че някой ги е питал за каквото и да е... Те само шум си вдигаха... и между другото този шум се вдига от години от най-различни НПО-та в София, Велоеволюция беше просто своеобразно обединение в даден момент на част от същите тези хора...
lacho_m написа:@did, следя темата... и все още съм си на мнение, че се преувеличава и даже вменява вина на някого, който действително в случая иска да направи нещо.
TheAnimal написа:Абе друго си е да го "забелиш"![]()
bikerider написа:Нещата опряха до философски спор - кое е по-добре: нищо или осиране (Edit: пардон, нещо)
lacho_m написа:Ами в кенеф, освен лайна... какво друго да има... (Edit: пардон, държава)
did написа:http://www.shum.bg/index.php?item=36170
Admin написа:Няма такова нещо. Аз не се отричам от думите и доводите си (дори не помня дали са в тази тема или в някоя от многото други). Просто си имам по-важна работа, отколкото да водя едни и същи спорове до безкрай и да си правя деня неприятен.
Daniel Panev написа:did написа:http://www.shum.bg/index.php?item=36170
Пхахахахахахаха - е то с парите за тая 600 метрова хартишка да беха боядисали тия 600 метра толкова нужна велоалея
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 23 госта