Сезон 2009 - Шосейно колоездене

Този форум е за обмен на информация, свързана с всички видове колоездене извън планинското и велосипеди, различни от маунтин байк - шосейни, пистови, градски, туристически, и т.н., и т.н. Той обаче не е предвиден за обсъждане на най-евтините масови велосипеди, предлагани в изобилие в България! Моля, не занимавайте аудиторията излишно с тях!

Рейтинг за публикуване на тема / Рейтинг за отговор / Тежест: 900 / 900 / 10

Re: Сезон 2009 - Шосейно колоездене

Мнениеот Grash » Пет Юни 26, 2009 9:07 am

Бацета, утре смятам да карам, независимо от синоптици, Деси-та и тн... Мисля да е нещо по-равнинно и кратко, защото си имах известни проблеми с коляното и още се възстановявам. Ако някой друг има желание да караме утре, нека да каже :beer: :banana:
Изображение
Аватар
Grash

Рейтинг: 2000

Мнениеот marsa » Пет Юни 26, 2009 9:27 am

Grash написа:Бацета, утре смятам да карам, независимо от синоптици, Деси-та и тн... Мисля да е нещо по-равнинно и кратко, защото си имах известни проблеми с коляното и още се възстановявам. Ако някой друг има желание да караме утре, нека да каже :beer: :banana:
Баце, и аз - утре съм почивка (отпуската свърши), в интерес на истината мен ме боля лявото коляно, а сега и дясното, че карах байка с ниска седалка, та бих повъртял малко. Проблема ми е, че довечера ще изпием повечко бири с компанията и утре смятам да се събудя около 7, но не у нас. Ако те устройва час на старта около 10 от нашия край - мисли маршрута. Ако ти е късно, значи сме обречени да сме сами :love: Според мен късния старт е удачен и от гледна точка на слънцето, което ще ни грейка по това време.
Кучетата си Изображение, колелото си Изображение.
Аватар
marsa

Мнениеот Grash » Пет Юни 26, 2009 9:32 am

marsa написа:
Grash написа:Бацета, утре смятам да карам, независимо от синоптици, Деси-та и тн... Мисля да е нещо по-равнинно и кратко, защото си имах известни проблеми с коляното и още се възстановявам. Ако някой друг има желание да караме утре, нека да каже :beer: :banana:
Баце, и аз - утре съм почивка (отпуската свърши), в интерес на истината мен ме боля лявото коляно, а сега и дясното, че карах байка с ниска седалка, та бих повъртял малко. Проблема ми е, че довечера ще изпием повечко бири с компанията и утре смятам да се събудя около 7, но не у нас. Ако те устройва час на старта около 10 от нашия край - мисли маршрута. Ако ти е късно, значи сме обречени да сме сами :love: Според мен късния старт е удачен и от гледна точка на слънцето, което ще ни грейка по това време.

Нямаш грижи баце, 10 часа е ок. Чудех се къде да караме, дали няма да е добре да пуснем до Драгоман, после Годеч и през Кюстендил или Своге да се прибираме... Друг вариант има да се пуснем на изток по подбалканската и там да го извъртиме някак.
Изображение
Аватар
Grash

Мнениеот marsa » Пет Юни 26, 2009 9:41 am

Ами аз Драгомн тези дни карах със чичо ни stilo, не стигнахме до плануваното Своге, а през Костинброд, но скоро мисля да го водя пак натам (ако не превари сам) и ще ми дойде много. Бих карал подбалканския, че не съм ходил натам от година, но не знам къв километраж ще дойде. Ако не ти се види много може Пирдоп - Панагюрище - Ихтиман и Софето, другия вариант е да не се стига до Пирдоп, и там през Поибрене. Не знам и какви са пътищата сега. Виж какво, както ти хареса на теб, аз все ще го карам, а сега лягам да поспя :^:
Аватар
marsa

Мнениеот Grash » Пет Юни 26, 2009 9:49 am

marsa написа:...Ако не ти се види много може Пирдоп - Панагюрище - Ихтиман и Софето, другия вариант е да не се стига до Пирдоп, и там през Поибрене.

:bigeyes: Behave!!! :rofl: Това си е сериозно каране, бе баце... Варианта през Панагюрище не ме кефи, защото от там до Ихтиман трябва или по магистралата, или през Пазарджик и по стария път, и двата варианта са доста дълги, скучни и изморителни... Ако ще се минава през Поибрене, вероятно имаш в предвид да се качва и Белица, тази обиколка съм я правил и си беше доста тежка и изморителна. По подбалканския може най-много Гълъбец да качиме или нещо от сорта, може да се пазарим и в движение. Всичко зависи и от това как ще ми е коляното след като покараме повече, ако е ок и времето не се е скофтило, може да караме и повече... Кажи къде ти е удобно да е тази среща в 10:00 и направо да се уговаряме. :beer:
Изображение
Аватар
Grash

Мнениеот marsa » Пет Юни 26, 2009 10:05 am

Ами ако ще сме в посока Изток, май най- удачно е на Стадиона, като преди. Мисли си за маршрут, ако не - в движение.
Аватар
marsa

Мнениеот Grash » Пет Юни 26, 2009 7:00 pm

Значи, за желаещите да се включат в утрешното каране по посока изток с неизвестен точен маршрут и дължина :D , срещата е в 10:00 на езерото Ариана(страната откъм Орлов мост). Това, разбира се, ако не вали :beer:
Изображение
Аватар
Grash

Мнениеот Grash » Съб Юни 27, 2009 8:01 am

Grash написа:Значи, за желаещите да се включат в утрешното каране по посока изток с неизвестен точен маршрут и дължина :D , срещата е в 10:00 на езерото Ариана(страната откъм Орлов мост). Това, разбира се, ако не вали :beer:

Смятам се досещате, че поради мократа(кална) настилка навън, карането се отменя :V:
Изображение
Аватар
Grash

Мнениеот sportacus » Съб Юни 27, 2009 11:38 am

Изглежда днес само в София вали. Към Пловдив беше 28 градуса и едно хубаво време. :banghead:
Аватар
sportacus

Мнениеот Grash » Съб Юни 27, 2009 6:58 pm

За утре, неделя, ако времето позволява, някой има ли намерение да кара някъде?
Изображение
Аватар
Grash

Мнениеот marsa » Съб Юни 27, 2009 10:26 pm

Grash написа:За утре, неделя, ако времето позволява, някой има ли намерение да кара някъде?

За съжаление аз утре съм на работа, баце, затова ме е яд за днес... иначе Понеделник мога и сигурно ще карам, но това е друга тема.
Аватар
marsa

Мнениеот madmartigan » Нед Юни 28, 2009 1:51 pm

Grash написа:За утре, неделя, ако времето позволява, някой има ли намерение да кара някъде?

Времето позволи да се кара, а аз си позволих да икарам лявото бедро, за леко раздвижване барабар с дясното, педалите и т.н. В следствие на 2 седмици лежачка карането беше скъб, НО засякох един ентусиаст на име Ивайло, който за разлика от мен хапва баири за закуска и не пада по завоите в последствие. Най старателно го упътих към тоя форум, та да се увеличи вело-колектива +1, а евентуално +2. Туй то.
I feel the need... the need for speed!
Anger Management
Аватар
madmartigan

Рейтинг: 1440

Мнениеот bokicha » Нед Юни 28, 2009 2:39 pm

Браво, баце, важното е, че пак си на колело, а и агитационна дейност си провел... :beer:
Поздрави и до скоро.
Аватар
bokicha

Мнениеот DstupidBastarD » Нед Юни 28, 2009 7:27 pm

Само така, баце, газ на педалите! :clap:
Аватар
DstupidBastarD

Рейтинг: 1932

Мнениеот Grash » Сря Юли 01, 2009 8:56 am

Някакви оферти за събота? Нещо за преди началото на тура? :beer:
Изображение
Аватар
Grash

Мнениеот madsnake » Сря Юли 01, 2009 9:07 am

Мога да предложа солидно количество дъжд и кал! :)
Аватар
madsnake

Мнениеот DstupidBastarD » Сря Юли 01, 2009 10:10 am

Има около 50% верроятност у петък да подпалим гуметата към морето. Планът е да тръгнем около 5 и около 21 да се бухнем с 200 и цеца у морето около Равда. :crazy:
Аватар
DstupidBastarD

Мнениеот Grash » Сря Юли 01, 2009 10:27 am

Ха-ха-ха... верно ли бе? Няма ли това да доведе до невъзможност да следиш тура, и не е ли това голям проблем? :D Най-забавното е че от съботата съм отпуска и ме караш да се замислям... от друга страна, като ви знам какви сте състезатели...
Изображение
Аватар
Grash

Мнениеот DstupidBastarD » Сря Юли 01, 2009 10:34 am

Петък, баце, петък или никога. Планът не се променя, до морето за един ден, после малко почивка и прибирането може да е през Старнджа и Родопите, споредзависи как ше съм там. :smash:
Аватар
DstupidBastarD

Мнениеот bokicha » Сря Юли 01, 2009 4:19 pm

Охо, баце, тръгвай щом си решил, не се колебай, пожелавам ти попътен вятър и хубаво време.
ЧЕкаме новини у Петък вечер. :agree:
Ще видя как съм с работата и ако мога ще те изпратя до някъде.
Аватар
bokicha

Мнениеот marsa » Сря Юли 01, 2009 6:18 pm

Събота и Неделя съм почивка, и ако се освободя от нощна смяна Петък ще имам три дни, но не съм сигурен как ще ми дойде маршрута за ден, а и за мое оргомно съжаление знам, че не съм в състояние да карам особено пък такава дистаниця) с темпото на Росен и Любо. 400км/16ч е = на 25 средна, ако не се спира за почивки... не знам как би ми се комбинирало тва с баирите по подбалканския... въобще, въпреки желанието - явно ще отложа, че би следвало Неделя да се връщам...

До останалите: ако искате може да си направим някакъв халф-море-трип, примерно Събота еднопосочно каране от порядъка на Стара Загора или Велико Търново (двете са по 220км), кръчма и спане на хотел, и Неделя изцепваме обратно. Помислете сериозно, идеята е добра според мен. Да влизаме в ритъм за моренцето :wavey:
Аватар
marsa

Мнениеот DstupidBastarD » Сря Юли 01, 2009 7:26 pm

bokichaa написа:Охо, баце, тръгвай щом си решил, не се колебай, пожелавам ти попътен вятър и хубаво време.

Абе, прогнозата за петъка не е от най-оптимистичните. Ше изчаквам явно до последния момент, за да решим дали ше карам, па ако оскаш да ме изпращаш, баце, ше правим ранен (около 4,00ч.) брифинг у петъка. Деба и времето скапано! :banghead:
Аватар
DstupidBastarD

Мнениеот DstupidBastarD » Сря Юли 01, 2009 7:27 pm

marsa написа:Събота и Неделя съм почивка, и ако се освободя от нощна смяна Петък ще имам три дни, но не съм сигурен как ще ми дойде маршрута за ден, а и за мое оргомно съжаление знам, че не съм в състояние да карам особено пък такава дистаниця) с темпото на Росен и Любо. 400км/16ч е = на 25 средна, ако не се спира за почивки... не знам как би ми се комбинирало тва с баирите по подбалканския... въобще, въпреки желанието - явно ще отложа, че би следвало Неделя да се връщам...

До останалите: ако искате може да си направим някакъв халф-море-трип, примерно Събота еднопосочно каране от порядъка на Стара Загора или Велико Търново (двете са по 220км), кръчма и спане на хотел, и Неделя изцепваме обратно. Помислете сериозно, идеята е добра според мен. Да влизаме в ритъм за моренцето :wavey:

Баце, не бери грижа за минусите! Нема некой, който да ти даде повече минуси, отколкото шосейкаджиите - плюсове, споко!;)
Аватар
DstupidBastarD

Мнениеот Grash » Чет Юли 02, 2009 4:44 pm

Абе какво стана с това време бре... Вече обмислям да си взимам водно колело... Вижте там нещо, направете нещо за тая Деси ли е каква е... някой не си е свършил работата и сега тя си го изкарва на бедните колоездачи :D
Изображение
Аватар
Grash

Мнениеот madmartigan » Чет Юли 02, 2009 5:08 pm

DstupidBastarD написа:
bokichaa написа:Охо, баце, тръгвай щом си решил, не се колебай, пожелавам ти попътен вятър и хубаво време.

Абе, прогнозата за петъка не е от най-оптимистичните. Ше изчаквам явно до последния момент, за да решим дали ше карам, па ако оскаш да ме изпращаш, баце, ше правим ранен (около 4,00ч.) брифинг у петъка. Деба и времето скапано! :banghead:

http://www.accuweather.com/world-foreca ... &hbhhour=2
оптимистична е, що да не е. току-що карах, иначе щях да повъртя с вас... сафсем малко.
Anger Management
Аватар
madmartigan

Мнениеот Grash » Чет Юли 02, 2009 5:50 pm

Абе на синоптици да вярваш е все едно да вярваш на астролози...
Изображение
Аватар
Grash

Мнениеот marsa » Чет Юли 02, 2009 7:40 pm

Утре бих карал, ама... смеем ли? Бтв Азис е в Своге вечерта предизборно, така че не се мяркайте в района :nuts:

За Събота и Неделя не ви се кара двудневно, така ли? То верно, че с това време...

Баце Граш, предлагам поне с теб да намислим маршрути за тези дни и да имаме готовност за летящи стартове?
Аватар
marsa

Мнениеот madmartigan » Чет Юли 02, 2009 8:34 pm

Grash написа:Абе на синоптици да вярваш е все едно да вярваш на астролози...

Отде знаеш дали не вярвам на астролози ;)
Аз съм на линия за събота/неделя. Каквото измислите - аз тая година на практика никъде не съм карал, така че всичко представлава интерес... стига да не включва думата "двудневно" :bigeyes:
Anger Management
Аватар
madmartigan

Мнениеот Grash » Пет Юли 03, 2009 7:45 am

marsa написа:Утре бих карал, ама... смеем ли? Бтв Азис е в Своге вечерта предизборно, така че не се мяркайте в района :nuts:

За Събота и Неделя не ви се кара двудневно, така ли? То верно, че с това време...

Баце Граш, предлагам поне с теб да намислим маршрути за тези дни и да имаме готовност за летящи стартове?

Еми аз предлагам утре сутрин да направим брифинг тук... Ако времето сутринта поне е хубаво да покараме, пък ако ни завали някъде - здраве да е ;) Аз откакто ходих до Доспат и ме валя яко ми е тръгнало по вода, почти всеки ден като се прибирам от работа ме вали... Иначе мисля нещо по-кратичко като маршрут, най-дългия вариант на който бих се съгласил е например София-Ярема-Самоков-София, може и нещо по-кратко в друга посока, давайте предложения :beer:
Изображение
Аватар
Grash

Мнениеот bokicha » Пет Юли 03, 2009 8:14 am

Тъй, аз утре съм зает, а в Неделя понеже не съм карал от десетина дена, ми се
кара нещо кратко и може би по- по равно. Може би Драгоман и на обратно или Ярема- Ковачевци и обратно... :D
:bigeyes:
Ше карам, Деси да си гледа работата.
Аватар
bokicha

ПредишнаСледваща

Назад към Други видове колоездене