Баце, и аз - утре съм почивка (отпуската свърши), в интерес на истината мен ме боля лявото коляно, а сега и дясното, че карах байка с ниска седалка, та бих повъртял малко. Проблема ми е, че довечера ще изпием повечко бири с компанията и утре смятам да се събудя около 7, но не у нас. Ако те устройва час на старта около 10 от нашия край - мисли маршрута. Ако ти е късно, значи сме обречени да сме самиGrash написа:Бацета, утре смятам да карам, независимо от синоптици, Деси-та и тн... Мисля да е нещо по-равнинно и кратко, защото си имах известни проблеми с коляното и още се възстановявам. Ако някой друг има желание да караме утре, нека да каже![]()
marsa написа:Баце, и аз - утре съм почивка (отпуската свърши), в интерес на истината мен ме боля лявото коляно, а сега и дясното, че карах байка с ниска седалка, та бих повъртял малко. Проблема ми е, че довечера ще изпием повечко бири с компанията и утре смятам да се събудя около 7, но не у нас. Ако те устройва час на старта около 10 от нашия край - мисли маршрута. Ако ти е късно, значи сме обречени да сме самиGrash написа:Бацета, утре смятам да карам, независимо от синоптици, Деси-та и тн... Мисля да е нещо по-равнинно и кратко, защото си имах известни проблеми с коляното и още се възстановявам. Ако някой друг има желание да караме утре, нека да каже![]()
Според мен късния старт е удачен и от гледна точка на слънцето, което ще ни грейка по това време.
marsa написа:...Ако не ти се види много може Пирдоп - Панагюрище - Ихтиман и Софето, другия вариант е да не се стига до Пирдоп, и там през Поибрене.
Grash написа:Значи, за желаещите да се включат в утрешното каране по посока изток с неизвестен точен маршрут и дължина, срещата е в 10:00 на езерото Ариана(страната откъм Орлов мост). Това, разбира се, ако не вали
Grash написа:За утре, неделя, ако времето позволява, някой има ли намерение да кара някъде?
Grash написа:За утре, неделя, ако времето позволява, някой има ли намерение да кара някъде?
bokichaa написа:Охо, баце, тръгвай щом си решил, не се колебай, пожелавам ти попътен вятър и хубаво време.
ЧЕкаме новини у Петък вечер.![]()
Ще видя как съм с работата и ако мога ще те изпратя до някъде.
marsa написа:Събота и Неделя съм почивка, и ако се освободя от нощна смяна Петък ще имам три дни, но не съм сигурен как ще ми дойде маршрута за ден, а и за мое оргомно съжаление знам, че не съм в състояние да карам особено пък такава дистаниця) с темпото на Росен и Любо. 400км/16ч е = на 25 средна, ако не се спира за почивки... не знам как би ми се комбинирало тва с баирите по подбалканския... въобще, въпреки желанието - явно ще отложа, че би следвало Неделя да се връщам...
До останалите: ако искате може да си направим някакъв халф-море-трип, примерно Събота еднопосочно каране от порядъка на Стара Загора или Велико Търново (двете са по 220км), кръчма и спане на хотел, и Неделя изцепваме обратно. Помислете сериозно, идеята е добра според мен. Да влизаме в ритъм за моренцето
DstupidBastarD написа:bokichaa написа:Охо, баце, тръгвай щом си решил, не се колебай, пожелавам ти попътен вятър и хубаво време.
ЧЕкаме новини у Петък вечер.![]()
Ще видя как съм с работата и ако мога ще те изпратя до някъде.
Абе, прогнозата за петъка не е от най-оптимистичните. Ше изчаквам явно до последния момент, за да решим дали ше карам, па ако оскаш да ме изпращаш, баце, ше правим ранен (около 4,00ч.) брифинг у петъка. Деба и времето скапано!
Grash написа:Абе на синоптици да вярваш е все едно да вярваш на астролози...
marsa написа:Утре бих карал, ама... смеем ли? Бтв Азис е в Своге вечерта предизборно, така че не се мяркайте в района![]()
За Събота и Неделя не ви се кара двудневно, така ли? То верно, че с това време...
Баце Граш, предлагам поне с теб да намислим маршрути за тези дни и да имаме готовност за летящи стартове?
Назад към Други видове колоездене
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 1 госта