Stranger написа:Ами на мен това ми е перфектно като нямам никакви оплаквания до момента,страхотно колело.Може би трябва само да му сменя гумите.Значи аз като ги напомпам те стават много твърди,с ръка като ги натисна са много корави,но в момента когато се кача на байка те леко уляга и все си си мисля,че са малки гумите за моите килограми.По-дебели ли да взема?Ще ви бъда много благодарен,ако ме посъветвате...А щях да забравя гумите са Kenda Komodo
ICEonFIRE написа:оптималното е като седнеш на колелото с цялата си тежест да се сплескват 1/3 (профила на гумата).Ако се сплескват повече,просто удари 2-3 помпи повече.
did написа:ICEonFIRE написа:оптималното е като седнеш на колелото с цялата си тежест да се сплескват 1/3 (профила на гумата).Ако се сплескват повече,просто удари 2-3 помпи повече.
Даже с моите 90 кила, когато съм с пълна раница, не сплесквам гумите забележимо. Ако ги смачкам по твоята рецепта, значи на първия остър камък ще са прекълцани.
Спри се със съветите, щото пишеш глупости! Има си достатъчно теми за определяне на налягането в гумите, но всичко под 2 атмосфери, когато не си с безкамерни, е кофти при пресечен терен и гарантира прекълцване. При такова налягане гумите въобще не се сплескват, като се качиш на колелото!
На тебе явно не ти работи вилката и рамката и разчиташ само на гумите да поемат неравностите. Тъпо!
Stranger написа:Добре,ако ги напомпам повече тоест като сседна с цялата си тежест и почти не улягат няма ли шанс да се спукат,ако напримерно е голема жега?
Stranger написа:Извинете ме,но искам да ви попитам дали можете да ми кажете какъв модел е вилката на мунгууза тъй като на нея пише само RS Suntour?
Stranger написа:но при спускане дори и да стисна ръкохватките до края при това не рязко колелото почти не намаля,няма съпротивление
Спирачките са Promax![]()
Stranger написа:А добре де каква роля играят лостчетата,не е ли важно какъв е самият механизъм или греша?
Назад към Начален клас велосипеди и компоненти
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 2 госта