@ agent_Jekov
Едит: ми нещо не се получава номера с ПМ - казва ми, че такъв потребител не съществува...
E просто ще умра

Два часа изписах тука цял доклад и накрая "трябва да се логнете отново, за да продължите към контролния панел" и всичко отиде на майната си...... Повтарям просто с 2 думи накратко това, което се опитвам да кажа от 100 часа. Варианта по нарисуваната пътека от Сливарово наобратно е 99% невъзможен – такава пътека няма или и да има, като я гледате на карта си представяйте, че е невъзможна за вървене, камо ли за каране и това по редица причини (бях ги написал...). Приятелчето, дето с него мислех да се организираме не бил навит, такаче засега, както се казва, сам съм други няма

Ако бяхме двамата, щях да запаля и аз колата и да акостираме с колелата направо на терен, но така не ми е нито икономически, нито целево оправдано, другото кофти е, че трябва сам, освен другото на гръб да нося и цяла палатка (гледам в Метро едни 1.8 кг двуместни измислени, но вършат чудесна работа за случая). Като инфо за мен, освен че съм сам, нямам транспорт, имам техническа подготовка – ест. колело, инструменти, раница, глупости.... от има-няма две седмици не съм карал в тия дъждове, но нямам проблем с бързото влизане във форма, нямам проблем и с бързата организация (понеже няма много време до датата). Има вариант за да не е отиването и връщането по един и същи път, да се отиде Писменово – Визица и на юг. Отбивката по спомен се хващаше от пътя между Приморско и ММЦ, малко преди бариерата за ММЦ (не от главното шосе посока Китен!), а по инфо от последните години след Писменово на много места няма дори асфалт и пътят е черен, диво е и въобще не е проходим за коли и значи е добре за колела

Тук съм го отбелязал 18 км, не помня от Визица до Писменово или до разлкона при ММЦ-Приморско – разликата не е съществена. Вариант за морско отсядане на палатка е къмпинг Арапя на малко няколко км от центъра на Царево, за последно бях там преди 2-3 години, дано сега не са го застроили и прееб*ли и него. Поречието на Велека почти със сигурност е проходимо с колела поне чак до Петрова нива (глухия път източно от Звездец около 13 км), с разни уговорки, разбира се. Проходимо с колела би трябвало да е, но аз далеч не съм убеден, между Малко Търново – Стоилово – Петрова нива (Велека). Виж предишните ми писания във форума от самото начало (далеч не са много) – пролетта пуснах странджанска тема (намери я от мненията ми) и там има неща, които може да са полезни и интересни. За характера на планината зная, позната ми е като цяло и мога да ви разкажа разни интересни и полезни неща, ако имате питанки; имам също туристически пътеводител издание на парка с наистина страшно много информация и възможно най-добрата карта на района, актуално издание, ако решите да се срещнем, разбира се, ще ги взема да разгледате какво има вътре. Имаше още куп неща, които бях написал и много обяснения кое какво и защо, ама просто това с форума ме уби. Това засега накратко.