did написа:
Жена ми вече трети ден гледа тура![]()
Накрая ТЯ ме помоли да оставя състезанието, щото накрая днес беше наистина интересно, ама да спра звука и да пусна радиото.
brumbar написа:Това е нормално, да побутнеш някой лекичко, колкото да му обърнеш внимание, че ти сече пътя примерно или до го подсетиш да даде смяна, ама не е нормално оня да те изблъска както докер на пристанище чувал с картофи.
Neo_92 написа:
Незнам вчера дали гледахте колко пъти на финала в челото си вкарваха по някой друг лакът
brumbar написа:Neo_92 написа:
Незнам вчера дали гледахте колко пъти на финала в челото си вкарваха по някой друг лакът
Това си е вече спринтьорската битка. Тук баце ти Митко трябва да вземе отношение.
Профитата често се побутват. Когато бях новак и още не ме познаваха, нашите състезатели като ги засичах също ме побутваха и щипеха, докато не се науча къде трябва да стоя
brumbar написа:Сега ме подсети за една случка. Излизаме с баце Кольо Костадинов на тренировка със състезателчетата и с него правим двойка. Идва нашия ред да водим, правим два километра и като трябваше да дадем смяната, Кольо не дръпна достатъчно напред за да може спокойно да се смениме, ами направо си отби в дясно, засече този зад него и оня за да не се блъсне и да събори цялата група, навлезе в банкета, загуби контрол, тръгна по една наклонена поляна, отсече едно изсъхнало дръвче и най-накрая направи кълбо напред.![]()
Всички се посмяхме за негова сметка
triple G написа:Според мен дори и да се вложат на 100% Ланс няма да облече жълтата фланелка, ако има някой, който по може да облче фланелката - мисля, че това е Тони Мартин(но и за него се съмнявам като се има впредвид вчера Колумбия колко усилия хвърлиха).
brumbar написа:triple G написа:Според мен дори и да се вложат на 100% Ланс няма да облече жълтата фланелка, ако има някой, който по може да облче фланелката - мисля, че това е Тони Мартин(но и за него се съмнявам като се има впредвид вчера Колумбия колко усилия хвърлиха).
Още е рано да се отписва Армстронг. Вярно, че не започна много убедително, но все пак на Джирото показа потенциал в най-тежкия етап, когато се пречупиха Басо и Састре. А тези двамата нали се сещате, че изобщо не са случайни. Защо да разсъждаваме, че Састре може да направи форма за Тура, въпреки показаните слабости в Джирото, а Армстронг да не може. Най-интересното предстои още - може да има сладки изненади
--------------------------------------------------------
brumbar написа:Neo_92 написа:
Това си е вече спринтьорската битка. Тук баце ти Митко трябва да вземе отношение.
Профитата често се побутват. Когато бях новак и още не ме познаваха, нашите състезатели като ги засичах също ме побутваха и щипеха, докато не се науча къде трябва да стоя
Митко Ruse написа:От спринтьорите харесвам Роби МакЮън/малката ракета/.Сега е контузен и не кара.Харесвам го защото все кара за едни беднички отбори дето да финиша най-много един да се дотътри с голям зор.Тоя как се вре кво прави но последните двадесет метра се появяваше от нищото.Дали го помните.
Митко Ruse написа:..Но приятно хитър не като италианец.
DstupidBastarD написа:Ако некой ден изгонат баце Ставрев заради съмнения в неправилна реклама на определена марка /която нема да споменевам тука, за да не прозвучи като реклама/ мисла, че баце Митко ше е перфектния студиен партньор на дедо Станчев.
Митко Ruse написа:Хареса ли Ви? Ужасни са/казвам го с доза злобна завист/.Ама аз преди седмица го изпитах на гърба си.Не стига,че имат национален отбор с организация фланелки и коли.Шест човека ами и отбор на Сан Марино само че с фланелки по светъл цвят.Тръгват атака двама а останалите се нареждат отпред и не пускат да се мине.Като направят разлика атакуващите се дръпват и тогава гони или прави нещо ако искаш. Като се настигне групата отново същия номер с други хора ама все в синьо.Накрая идва датчанина/как му викаха-канибала ли или хишника/ и ги набива ама останалите места са за италианците.
Назад към Други видове колоездене
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 11 госта