П.С: търсих в форума,но нищо не открих.

maxvolume написа:Ей "did".. виж се къв си ЦЪРВУЛ бе.
Добре си, щом е било само седмица.PRobably написа:Един път паднах сериозно и не можах да карам повече от седмица...
Antares написа:Добре си, щом е било само седмица.PRobably написа:Един път паднах сериозно и не можах да карам повече от седмица...
А сега, доколкото разбирам от поста ти - хем ти е трудно там, хем караш бързо. Това не мога да го разбера? Опериран си от инстинкт за самосъхранение ли? Питам, защото обикновено на местата, които считам за трудни карам на спирачки. Или просто слизам от колелото. Не мисля, че това е срамно. Глупаво е да очакваш да караш като про от първото си качване на колелото. Проблемът с повечето байк-филми е, че изглежда сякаш 'героите' там карат безразсъдно, откачено и без въобще да мислят. Истината е, че те карат много по-внимателно от доста от нас, но годините опит им позволяват да го правят с бесни скорости. За това моя съвет е, да си караш по трудните места, но просто по-внимателно. Според мен скоростта трябва да е такава, че да притежаваш пълен контрол над колелото си. И да караш бавно не е срамно.
outfaced написа:хахаха .... човек, искаш да кажеш, че очакваш пътеката така да се е случила случайно баш кат за тебе, че да я караш без да пипаш спирачките (понеже не знаеш кога и как) и то колелото само да си намаля колкото трябва, така че да не се пребиеш ... я пак
научи се дакараш пътеките, които ги има ... пътеките няма да се научат да вървят както на теб ти харесва
PRobably написа:Не вярвам,че веднага щом сте се качили на колело сте отишли на Драгалевци.
gdude написа:Ако съм те разбрал правилно симеоновската пътека би ти била екстра![]()
Тя е по-полегата и като цяло бая по-лека от Драгалевци![]()
До нея от Алеко се сещам за два варианта : 1 - от Алеко по пътя до отклонението за Лале и като стигнеш паркинга на Лале си наляво ; 2 - значително по-трудно(дори бих казал за напреднали) е от Алеко по самата писта Лале и пак стигаш на паркинга
п.п Сигурен съм,че има и други варианти от Алеко до паркинга на Лале(началото на симеоновската пътека),по-запознатите от мен ще кажат
Потребители, разглеждащи този форум: Google [Bot] и 370 госта