2.Предложете ми и други комбинации до 140-150лв,но кажете дали тази коята съм написал е добра
kotka12 написа:WTB Dissent Team DH 2.5 /ако не те смущава теглото от около 1350 грама/ в комбинация с Maxxis High Roller 2.5 60 A при мен е добра комбинация
и като цена е отлична /по памет в Байкцентъра Dissent беше около 30-ина лева/
Capoeira написа:kotka12 написа:WTB Dissent Team DH 2.5 /ако не те смущава теглото от около 1350 грама/ в комбинация с Maxxis High Roller 2.5 60 A при мен е добра комбинация
и като цена е отлична /по памет в Байкцентъра Dissent беше около 30-ина лева/
Тези гуми държа да се премахнат от пазара WTB Dissent на точно 15км, се взриви откъсвайки се от металния борд(близо 20 см) всичко това на 25-30 метра от БАС. Вътрешната гума беше некакво менте предвидено за 2.125 беше напомпана на 2.5 атмосфери. Сами си правете изводите за тези гуми. Мойта лично я хвърлих в кофата, но ако беше станало в планината щях собственорчъно да удуша вносителя. Занм че сега ще кажете че гумата е била дефектно, но това мене не ме каса е производителя да си намира начин да си премахне дефектните гуми от пазара а за мене тази марка са отново в черния списък и то съвсем заслужено.
Capoeira написа:..Няма как да усучеш вътрешна за до 2.125 в 2.5 външна дори и да се стараеш, поне аз не мога...
Capoeira написа: Знам че някой хора си мислят че са хванали Бога за шлифера, като са си взели DH гума за 30 лева...
WestIce написа:Kenda Telonix 2.6 отзад и Kenda Nevegal 2.5 отпред. Сполучлива комбинация. Кал/Твърд терен/завой , няма грешка!
Назад към Продукти за спускане и фрийрайд
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 9 госта