Имам проблем при отстраняването на боята на колелото с препарата Терминатор. Мажа ли, мажа, ефекта нулев. Ако имате идеи за отстраняването на проблема, моля изливайте ги тук

Поздрави, Емски !
eMcKu написа:Прахово боядисана е, така че Holz да търся ли твоето, или и то няма да помогне ?
Някой ако има идея къде да го намеря, че в София са се оборудвали само с некви Шварценегри и си е .....
Holz написа:Моето мнение е,че Терминатора е слаб,независимо от боята.Купи си Removal,кутийката е от порядъка на 5-6лв и върши пъти по-добра и по-бърза работа.Мажеш и след 15 секунди боята вече не става за нищо![]()
BlindVictim написа:Боята нали се пече, това ще окаже ли голямо влияние върху качествата на алуминия?
BlindVictim написа:Каза, че няма значение какъв цвят е. Единствено ако е металик се налага минаване отгоре с още една ръка лак. Какво би било подходящо за защитаване на резбите? Като го попитах ми каза, че щял да продуха средното и вътре нямало да има боя. Мисля си за хартия за защита от песъкоструя, но за предпазване от самото боядисване не се сещам, тъй като трябва да се изпече.
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 22 госта