dido85 написа:
А каква ти е предната спирачка? Ако е същата би трябвало и с нея да има проблем. Да не, ползваш само задна при спускане
EccentricMOTION написа:Преобърнах форума, никой никъде не коментира как да избегнем прегряване на роторния диск на дискова спирачка?
did написа:pc, хайде пак прочети темата, посочена от Alpina, отначало, че откриваш топлата вода по неправилен начин.
EccentricMOTION написа:Запознат съм за разпределението на спирачната сила и отношението ~70/30% полза на предната като разбира се за всеки райдър е персонално. Няма предна поради факта че няма кинти - жената, колата, жилището са по-важни. Ще послушам съвета за 185цата отпред. Тъкмо това сега се обсъждаше...мисля че няма да е проблем на ЕПИКОН-а да поеме 185мм диск с механичен апарат като BR-465/475/485...?
GreenTeam написа:Да си кажа и аз мнението.Според мен е почти невъзможно да спускаш по пътека,особенно ДХ само със задна спирачка.Аз веднъж нямах накладки на предната спирачка и въпреки че задната спира перфектно,като се спуснах по стръмна пътечка на един от хълмовете в Пловдив(не е ДХ пътека) и още първите 2-3м задната поднесе и колелото стана неуправляемо,за късмет се получи нещо като спирането при скиорите(не рало,а настрани) и успях да спра.
Alpina написа:Защото тук пръст има разликата във времето, за което се минава участъка
(Т.е. скоростта и от там - Ек = ½mv²)
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 11 госта