Тема за коментари на Тура

Този форум е за обмен на информация, свързана с всички видове колоездене извън планинското и велосипеди, различни от маунтин байк - шосейни, пистови, градски, туристически, и т.н., и т.н. Той обаче не е предвиден за обсъждане на най-евтините масови велосипеди, предлагани в изобилие в България! Моля, не занимавайте аудиторията излишно с тях!

Рейтинг за публикуване на тема / Рейтинг за отговор / Тежест: 900 / 900 / 10

Re: Тема за коментари на Тура

Мнениеот brumbar » Пет Юли 17, 2009 12:58 pm

Тъй е баце и на мен не ми е весело, ма нали има и хора дето не ги харесват - та им съобщавам "добрите" новини.
No Pain, No Gain
Аватар
brumbar

Рейтинг: 2000

Мнениеот za6tovsenamen » Пет Юли 17, 2009 1:06 pm

:boggled: :( :xx(:
The Astana rider, who was in fourth place on GC, described the incident after completing the stage. "I was a bit surprised by a left corner and my tire was sliding. I couldn't quite save my bike from sliding out...so I slid out and hit the curb."
Аватар
za6tovsenamen

Рейтинг: 1852

Мнениеот Reflex » Пет Юли 17, 2009 1:18 pm

Жалко, че точно той се контузи.И все пак това ще направи състезанието по-оспорвано, макар и да ме съмнява, че днес ще има атаки преди последната височина.Вероятно пак ще се дебнат. :crazy:
Reflex

Рейтинг: 1195

Мнениеот brumbar » Пет Юли 17, 2009 1:27 pm

Reflex написа:Жалко, че точно той се контузи.И все пак това ще направи състезанието по-оспорвано, макар и да ме съмнява, че днес ще има атаки преди последната височина.Вероятно пак ще се дебнат. :crazy:

Баце, не мислиш ли, че ако все пак се контузи и Клоден и Контадор, състезанието ще стане още по-интересно и оспорвано :dontknow:
No Pain, No Gain
Аватар
brumbar

Мнениеот Reflex » Пет Юли 17, 2009 1:31 pm

Друг имах предвид.Вероятно и на теб ти е ясно, че нямаше да го оставят да победи, а да помага главно.Затова казвам, че ще е по-интересно.И без друго Саксо вече изгубиха Арвенсен(не че е важен толкова много, колкото Ливай), което ще поизравни силите донякъде.
Reflex

Мнениеот Митко Ruse » Пет Юли 17, 2009 1:33 pm

brumbar написа:
Reflex написа:Тия от Астана все повече ме отвращават.Тотално затриват конкуренцията.Как може състезатели като Клоден и Лайфаймер да бъдат второстепенни, при положение, че по нищо не отстъпват на Контадор и Армстронг.А и на другите отбори все нещо лошо се случва.Дано утре ги изиграят някак.

Баце, то както е тръгнало и Реал Мадрид требва да те отвращава и Шумахер и Себастиен Льоб и Тайгър Удс и Майкъл Джордън и Гари Каспаров и т.н. В Астана всеки си има роля в отбора. Както си второстипенен тъй може изведнъж и да блеснеш. Ама Клоди и Ливай досега не са доказали, че стават за големи лидери, щото колкото пъти са заложили на тях винаги до сега е имало издънки. Не се носи лесно бремето на лидер на отбора - психически е доста натоварващо. И Клоди и Ливай са блестели, когато не са били явни фаворити и просто не са ги вардили и са ги пускали да си карат по баира напреде, а когато вече са заплаха за генералното класиране - гаранция че се дънят и двамата. Туй е положението :agree:

Значи как става един отбор.Някои чичко с пари решава да ги похарчи час от тях за колоездене.Обикновенно той си избира лидера и по него се прави отбора.Ако чичкото е италианец лидера е Петачи и отбора спринтьорски/Фаса Бортоло-Колумбия има още да се учи от тях/.Или Куик Степ/фирма за килими-да не се бърка с другата/ харесват Бонен и то много защото каквото и да направи все му прощават.Та лидера е як карач ама маже в момента да не е във форма по-добра от някои от грегаритата си ама ще го бутат както е по-договор.Та от скоро си мисля, че Амстронг е лидера на Астана.Щото ако след идването му в отбора договорите им са се удвоили не ще му носят вода ама и ще му ..........Плюс това Амстронг е явление и съжалявам, че гласувах за Контадор.
Митко Ruse

Мнениеот brumbar » Пет Юли 17, 2009 1:46 pm

Reflex написа:Друг имах предвид.Вероятно и на теб ти е ясно, че нямаше да го оставят да победи, а да помага главно.Затова казвам, че ще е по-интересно.И без друго Саксо вече изгубиха Арвенсен(не че е важен толкова много, колкото Ливай), което ще поизравни силите донякъде.

Да де, на мен това ми е ясно, но не ми стана ясно, как някой може да иска еди кой си от еди някой си отбор да "катастрофира" щот ония били много силни, пък да видим тогава как некои други да им шокат канчето :crap:
No Pain, No Gain
Аватар
brumbar

Мнениеот stilo » Пет Юли 17, 2009 3:04 pm

линк за директно гледане
http://www.ustream.tv/channel/dcb1t
Аватар
stilo

Мнениеот x6x » Пет Юли 17, 2009 3:26 pm

Изображение
Аватар
x6x

Рейтинг: 1577

Мнениеот Reflex » Пет Юли 17, 2009 4:37 pm

Диалог между двамата:
"Съществува вариант Шаванел да изчака двамата."
-Да ги изчака, ама няма км. до финала.
-Е не за този финал.
-Ами за кой тогава?
-За финала на този етап.
-Е да де, аз за него говоря.Те са на 3 минути зад него, а остават 33 км.Няма кога да го стигнат.
-Е аз откъде да знам дали ще го стигнат.Не съм ходил на врачка, че да знам.
:D :D
Reflex

Мнениеот za6tovsenamen » Съб Юли 18, 2009 1:56 pm

Някой знае ли дали по-големия от братята Станч(вр)ев, когато е бил в най-добрата си спортна форма, за краката си е използвал Крем за бръснене КАРО? :idea: :dontknow:
Аватар
za6tovsenamen

Мнениеот Митко Ruse » Съб Юли 18, 2009 7:21 pm

Не съм съгласен с коментарите на СС и на доста от съфорумниците, че Тура е така подреден, че е скучен.Астана са толкава добри, че го правят скучен.Не пожелавам падания или заболявания на никого.Може би трябва да им слагат тежести като на туристическите автомобилите на кое бе там състезание/това е абсолютна шега/.Ето днес стана интересен етап.И то защо?Защото Хенкепи събра смелост и атакува.За да атакуваш и да си от фаворитите Като знаеш, че ще те гони Астана трябват големи топки.Ако имаше скучни етапи то бе защото липсваха мъже с топки, който не са от Астана.Сега да видим в Алпите кой ще набере смелост.И още нещо Олег Тинков пише за днешния етап -"Завтра победит русский".Кво да си мисля и тук ли е като футбола или този познава на харабията?
Митко Ruse

Мнениеот Neo_92 » Съб Юли 18, 2009 10:06 pm

Баце Митко ти трЕбва вЕрно да станИш коментатор у Евоспорто :bigeyes:
Аватар
Neo_92

Рейтинг: 1530

Мнениеот DstupidBastarD » Съб Юли 18, 2009 10:59 pm

Ахахахаха, сега видех кво е станало днеска в етапа и съм крайно доволен. Ако има състезател по колоездене,който да ми е наистина противен, тва е точно т.нар "Биг Джордж". Нема да го забрава преди 2-3 години как прееба некакъв друг пич на финала, сега му се върна тъпкано на тоа противен глист. Хахахаха, ебати якото! :roll2:
Аватар
DstupidBastarD

Рейтинг: 1932

Мнениеот Neo_92 » Съб Юли 18, 2009 11:05 pm

Е то това че за 5 секунди му е избягала жълтата фланелка аз не мога да го нарека преебавка , въпреки че тоя Риналдо ( кво рине незнам ) ме дразни много, първо защото е италианец , второ заради това че се задържа супер много време в жълто , незаслужено.
Хинкапи си има достатъчно време да стане пръв , 5 секунди нищо не са :dontknow:
Аватар
Neo_92

Мнениеот Митко Ruse » Нед Юли 19, 2009 5:59 am

Neo_92 написа:Баце Митко ти трЕбва вЕрно да станИш коментатор у Евоспорто :bigeyes:

От няколко дни е готов сайта за шосейно колоездене на русенските шосейки.Направи го едно момче от нашата колоездачна група.Сега трябва да кача снимки и статии.Главно мисля да се занимавам с неща, който ще помогнат на колоездачите да карат правилно по отношение на центровката на колелата и тренировките.Да споделям снимки от тренировки и състезания.Може би трябва да пиша и по някои малък коментар.Може би ще е интересно как изглеждат нещата през окото на непрофесионалиста за любителя. Ще се радвам ако предоставяте ваши материали и да спомогнете да стане по интересно.Не е така амбициозен и добър като на пример obikolkata.com но целта му е друга, както казах да помага на колоездачите.Признавам, че се породи желанието да имам такъв по примера на Гошо Synthesis.
Митко Ruse

Мнениеот DstupidBastarD » Нед Юли 19, 2009 7:11 am

Neo_92 написа:Е то това че за 5 секунди му е избягала жълтата фланелка аз не мога да го нарека преебавка , въпреки че тоя Риналдо ( кво рине незнам ) ме дразни много, първо защото е италианец , второ заради това че се задържа супер много време в жълто , незаслужено.
Хинкапи си има достатъчно време да стане пръв , 5 секунди нищо не са :dontknow:

Бате, ако не си на плаж днеска, гледай етапа от Тур-а. Гарантирам ти, че Хинкапи нема да присъства в десетката на генералното временно класираме около 18,30. Може и басче да вържеме нещо. :agree:
Аватар
DstupidBastarD

Мнениеот crib » Нед Юли 19, 2009 5:14 pm

ееее тоя контадор бе, 10км баир и една минута разлика. Цялото поле направи да изглеждат като аматьори.
crib

Мнениеот za6tovsenamen » Нед Юли 19, 2009 5:26 pm

crib написа:ееее тоя контадор бе, 10км баир и една минута разлика. Цялото поле направи да изглеждат като аматьори.

Тоя не може да кара ве :xx(: ако бях аз там щях да му сложа 10 минути.... над неговото време :bawling:
Аватар
za6tovsenamen

Мнениеот brumbar » Нед Юли 19, 2009 5:28 pm

crib написа:ееее тоя контадор бе, 10км баир и една минута разлика. Цялото поле направи да изглеждат като аматьори.

Баце Контадор - клечо от класа :D Още поне 6-7 годинки ще го "лансират" в колоезденето, като гледам кои са му преките конкуренти.
No Pain, No Gain
Аватар
brumbar

Мнениеот DstupidBastarD » Нед Юли 19, 2009 5:30 pm

Много е силен Контадор в момента. Като гледам как кара, нема да се учуда да бие втория с 5 мин. накрая. А тоа Брадли кара прекалено добре, кой го знае кви хапчета за отслабване е пил и май ше е първия, изгърмел с допинг в тоа Тур или малко след приключването му. Ланс с нищо не ме учуди, него го крепи отбора и ако е в шестицата накрая, ше съм крайно вчепетлен. Кадел ше продължава да се качва нагоре, Састре тоже , Анди Шлек нема да е в тройката накрая, което определено значи, че там ше са (освен Контадор) Кльоден и Кадел. Така ги виждам днес нещата. :bigeyes:
Аватар
DstupidBastarD

Мнениеот brumbar » Нед Юли 19, 2009 5:53 pm

DstupidBastarD написа:Много е силен Контадор в момента. Като гледам как кара, нема да се учуда да бие втория с 5 мин. накрая. А тоа Брадли кара прекалено добре, кой го знае кви хапчета за отслабване е пил и май ше е първия, изгърмел с допинг в тоа Тур или малко след приключването му. Ланс с нищо не ме учуди, него го крепи отбора и ако е в шестицата накрая, ше съм крайно вчепетлен. Кадел ше продължава да се качва нагоре, Састре тоже , Анди Шлек нема да е в тройката накрая, което определено значи, че там ше са (освен Контадор) Кльоден и Кадел. Така ги виждам днес нещата. :bigeyes:

Мен хич не ми се ще да отписвам Армстронг, макар днес да показа сериозна слабост, но кой друг не се издъни освен Гърмящия с пистолети. Дедо /Ланс/ сега трябва да намери сили да пази второто място и да прихваща атаките на Шлек брадърс, Састре и Каде е Евънс :dontknow: Тоз Брадли както каза хич да не го гледа, щото ще изгърми - пустия му колодрумчик.
Много зависи дали Дедо ще намери мотивация в себе си.
Ся ми хрумна, че с този равнинен Тур до тука, Дедо просто е позабравил да катери - кога му се е случвало да кара 2 седмици, без да качи ни един як баир. Еми нормално е сега да се озори - я карай равно 2 седмици, па се опъни на някой баир да видиш дали няма да ти е тегаво :lol:
No Pain, No Gain
Аватар
brumbar

Мнениеот Neo_92 » Нед Юли 19, 2009 6:35 pm

Неска май ше гледам повторението , струва ми се интересен етап е бил , ама не ме е чак толко яд че бях на Гърция днеска шото фанах примоцията на Лакосте :D И майка ми ми купи неква мега хипер ненормалната бира за 5 евро 650 мл. :bigeyes: Така че намазах.

Крайно време беше Контадор да е в жълто писна ми да го гледам оня гнусен италианец мазен калитар. Гледам днеска са се посъбудили хората, най накрая атаки, друго , трето. :agree:
На мене честно казано много ама много ми се иска на Дедо му дойде отнекъде пауъра и да покаже на тия братята Шльокавите и на останалите кльощьовци как се правят тия работи.
Дайте нещо днешните изцепки наааа , няма смисъл да споменавам кой , сами се сещате :eyebrow:
Аватар
Neo_92

Мнениеот za6tovsenamen » Нед Юли 19, 2009 6:45 pm

Neo_92 написа:Дайте нещо днешните изцепки наааа , няма смисъл да споменавам кой , сами се сещате :eyebrow:

Неска останахме на сухо само с 40 км до финала :bawling: :V: :bawling:
Аватар
za6tovsenamen

Мнениеот Neo_92 » Нед Юли 19, 2009 6:48 pm

za6tovsenamen написа:
Neo_92 написа:Дайте нещо днешните изцепки наааа , няма смисъл да споменавам кой , сами се сещате :eyebrow:

Неска останахме на сухо само с 40 км до финала :bawling: :V: :bawling:

Смисъл ? Само толкова са давали от Евроспорт или това горното е изцепката ? :eek3:
Аватар
Neo_92

Мнениеот za6tovsenamen » Нед Юли 19, 2009 7:09 pm

Само толкова даваха (40км,щото имаше моторни спортове)=> говореха само смислени неща и зададоха въпроса 10 минути преди да изтече времето за отговаряне :crazy:
Аватар
za6tovsenamen

Мнениеот DstupidBastarD » Нед Юли 19, 2009 7:42 pm

za6tovsenamen написа:Само толкова даваха (40км,щото имаше моторни спортове)=> говореха само смислени неща и зададоха въпроса 10 минути преди да изтече времето за отговаряне :crazy:

А въпроса им за днес определено беше доста подобен на нашия. Дали баце Ставрев не е "взаимствал" от мене, както аз му чопнах играта? :dontknow:
Аватар
DstupidBastarD

Мнениеот Neo_92 » Нед Юли 19, 2009 8:15 pm

DstupidBastarD написа:
za6tovsenamen написа:Само толкова даваха (40км,щото имаше моторни спортове)=> говореха само смислени неща и зададоха въпроса 10 минути преди да изтече времето за отговаряне :crazy:

А въпроса им за днес определено беше доста подобен на нашия. Дали баце Ставрев не е "взаимствал" от мене, както аз му чопнах играта? :dontknow:

Връща си ти го :D
Аватар
Neo_92

Мнениеот Митко Ruse » Пон Юли 20, 2009 8:21 am

Да кажа първо за предния етап.Абе тези от Колумбия големи глупости направиха.Не стига, че прецакаха Хинкапито ама и Кавендиша ко ги праи тези хулигански изцепки.Тои има още да кара с години и ако си спечели име на кофти ще го преебават в колоната.Ще му пуснат някои камикадзе да му натроши кокалите.Като моя любимец МакКюин например.Нещо не ми хареса дет ги направи такива.
Митко Ruse

Мнениеот Lyubo » Пон Юли 20, 2009 8:42 am

Още малко ще го потърпят. Преди 3-4 етапа пак се беше блъскал с некъв от SKILL и след етапа почна една тирада - "Той щеше да ме убие", "Тоя нормален ли е" и т.н - смятам че тези думи и действия няма да останат безнаказани в колоната и рано или късно ще му намерят майстора

А Састре направо ме разбива - изоставаси когато си иска, връща се когато си иска, после една атака ей така да не заспиват на баира - абе луда работа!!!! :bigeyes:
Lyubo

Рейтинг: 1240

ПредишнаСледваща

Назад към Други видове колоездене