Reflex написа:Жалко, че точно той се контузи.И все пак това ще направи състезанието по-оспорвано, макар и да ме съмнява, че днес ще има атаки преди последната височина.Вероятно пак ще се дебнат.
brumbar написа:Reflex написа:Тия от Астана все повече ме отвращават.Тотално затриват конкуренцията.Как може състезатели като Клоден и Лайфаймер да бъдат второстепенни, при положение, че по нищо не отстъпват на Контадор и Армстронг.А и на другите отбори все нещо лошо се случва.Дано утре ги изиграят някак.
Баце, то както е тръгнало и Реал Мадрид требва да те отвращава и Шумахер и Себастиен Льоб и Тайгър Удс и Майкъл Джордън и Гари Каспаров и т.н. В Астана всеки си има роля в отбора. Както си второстипенен тъй може изведнъж и да блеснеш. Ама Клоди и Ливай досега не са доказали, че стават за големи лидери, щото колкото пъти са заложили на тях винаги до сега е имало издънки. Не се носи лесно бремето на лидер на отбора - психически е доста натоварващо. И Клоди и Ливай са блестели, когато не са били явни фаворити и просто не са ги вардили и са ги пускали да си карат по баира напреде, а когато вече са заплаха за генералното класиране - гаранция че се дънят и двамата. Туй е положението
Reflex написа:Друг имах предвид.Вероятно и на теб ти е ясно, че нямаше да го оставят да победи, а да помага главно.Затова казвам, че ще е по-интересно.И без друго Саксо вече изгубиха Арвенсен(не че е важен толкова много, колкото Ливай), което ще поизравни силите донякъде.
Neo_92 написа:Баце Митко ти трЕбва вЕрно да станИш коментатор у Евоспорто
Neo_92 написа:Е то това че за 5 секунди му е избягала жълтата фланелка аз не мога да го нарека преебавка , въпреки че тоя Риналдо ( кво рине незнам ) ме дразни много, първо защото е италианец , второ заради това че се задържа супер много време в жълто , незаслужено.
Хинкапи си има достатъчно време да стане пръв , 5 секунди нищо не са
crib написа:ееее тоя контадор бе, 10км баир и една минута разлика. Цялото поле направи да изглеждат като аматьори.
crib написа:ееее тоя контадор бе, 10км баир и една минута разлика. Цялото поле направи да изглеждат като аматьори.
DstupidBastarD написа:Много е силен Контадор в момента. Като гледам как кара, нема да се учуда да бие втория с 5 мин. накрая. А тоа Брадли кара прекалено добре, кой го знае кви хапчета за отслабване е пил и май ше е първия, изгърмел с допинг в тоа Тур или малко след приключването му. Ланс с нищо не ме учуди, него го крепи отбора и ако е в шестицата накрая, ше съм крайно вчепетлен. Кадел ше продължава да се качва нагоре, Састре тоже , Анди Шлек нема да е в тройката накрая, което определено значи, че там ше са (освен Контадор) Кльоден и Кадел. Така ги виждам днес нещата.
Neo_92 написа:Дайте нещо днешните изцепки наааа , няма смисъл да споменавам кой , сами се сещате
za6tovsenamen написа:Neo_92 написа:Дайте нещо днешните изцепки наааа , няма смисъл да споменавам кой , сами се сещате
Неска останахме на сухо само с 40 км до финала![]()
![]()
za6tovsenamen написа:Само толкова даваха (40км,щото имаше моторни спортове)=> говореха само смислени неща и зададоха въпроса 10 минути преди да изтече времето за отговаряне
DstupidBastarD написа:za6tovsenamen написа:Само толкова даваха (40км,щото имаше моторни спортове)=> говореха само смислени неща и зададоха въпроса 10 минути преди да изтече времето за отговаряне
А въпроса им за днес определено беше доста подобен на нашия. Дали баце Ставрев не е "взаимствал" от мене, както аз му чопнах играта?
Назад към Други видове колоездене
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 15 госта