Митко Ruse написа:Прекъснаха ме важни служебни задължения та да продължа.За вчера мисля/то после той си призна/, че атаката на Контадор бе запланувана за по-късно.Само че момчето усети момента и скочи по-рано за да направи по-голяма разлика с Амстронг.Така решава проблемите с кой е лидера на отбора.Евала на пича въпреки, че ми е мъчно за Дедо Ланс.Все си мисля, че не е казал последната си дума.Олег Тинков пише, че Амстронг ще сложи една минута на Конта на часовника и всичко ще се реши в предпоследния етап.И още, че Контадор обикновенно пада поне по един път. Виждам и Вие симпатизирате на Дедо.Само не разбрах преди последния баир защо ходи из групата "как курва с кателком"/за превод на поговорката се обърнете към бабата на Бръмбара/.Кво договаря?Това да водят отбори дето СС не можаха да намерят смисъл.Пък това бе в негов ущърб.Ако го е правил излиза, че герои.Не знам.Очаквах от СС да ми изяснят ама нещо не съм познал.До сега не съм ги критикувал ама вчера ме издразниха много на моменти.Не стига, че даваха само 1 час ама забравили томболата за два дни, ама и това колко грешки направиха с имената на състезателите.Върха бе за Састре.Като го заотписваха генерално за Тура, че го няма никакъв.Ми той си кара така баирите както се казва с темпо без да се интересува от тактиките на разните там млади пишлемета.За да караш така трябва да имаш самочуствие и голяма увереност в силите си, което го прави голям състезател.Ами за Канчелара дали прави атака или чака групата абе да не пиша повече за това, че отново се дразня.
Митко Ruse написа:Ама Ланс не му минават тези и заминава с треньора Бярне навярно още след Тура.
Митко Ruse написа:Преди малко СС с замотаха за обесняват какво е изкачването на Контадор спрямо Ланс.Конта имал 1800м. изкачване.Дали правилно разбирам, че това е VAM-m/h което дават на вело/комп. щото аз имам 900м/h отчаиващо наполовина на Конта.Колко ли имат Росен или Бръмбара нашите супер катерачи.
Митко Ruse написа:Преди малко СС с замотаха за обесняват какво е изкачването на Контадор спрямо Ланс.Конта имал 1800м. изкачване.Дали правилно разбирам, че това е VAM-m/h което дават на вело/комп. щото аз имам 900м/h отчаиващо наполовина на Конта.Колко ли имат Росен или Бръмбара нашите супер катерачи.
brumbar написа:Като се замислям, туй нещо дето го смятаме тук не ще да е много полезно, ако не се сравнява на конкретна височина. Примерно ако средния процент на изкачването е 2 %, то Контадор трябва да се движи с 90 км/час за да изкачи заветните 1 800 м/час![]()
Следователно колкото е по-стръмен баира, толкова е по-голям шанса да вдигнеш този показател
Митко Ruse написа:Абе не слушахте ли интервято на Амстронг.Било е в 16,22.Той каза сравняваики се че Конта имал 1800м/час а СС го разясниха ама така че не стана ясно.Не знам дали правилно смятате но на моя комп. има такова нещо. За цифрите съм сигурен но може да е ставало по принцип или Дето да е збъркал.Стар човек е все пак.
Grash написа::banana:Деееееедооо Ланс! Деееееедооо Ланс!
![]()
crib написа:Който не гледа, да си пусне бързо тура, дават най-интересния етап за последните 6 години.
Назад към Други видове колоездене
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 12 госта