Grash написа:ХА-ХА... сега пък бил на стойност 1200-1300лв въпросният маУнтЪн байк... е че за тия пари спокойно можеше Trek 1.5 да е наградата... верно малко повече е, ама пак... да не говоря че има и Trek 1.2, който е точно около тая цифра... ако наистина е толко скъп байка дето е за награда, вероятно причината е не бюджета, а както винаги по складовете на Веломания няма нищо...
Grash написа:ХА-ХА... сега пък бил на стойност 1200-1300лв въпросният маУнтЪн байк... е че за тия пари спокойно можеше Trek 1.5 да е наградата... верно малко повече е, ама пак... да не говоря че има и Trek 1.2, който е точно около тая цифра... ако наистина е толко скъп байка дето е за награда, вероятно причината е не бюджета, а както винаги по складовете на Веломания няма нищо...
za6tovsenamen написа:A пич нали се сещаш, че на Чичо Драго едно такова колело му струва колкото на чичо Владо Кузов да земе една баничка за някое момченце
DstupidBastarD написа:Вече сичко е ясно, бацета, Станчев е диагностициран, кара Опел Вектра. Теа са на второ место след голфистите.
DstupidBastarD написа:Тор Хусковт - катерач, але, алеееееее!
висок - 183, тегло - 83кг. Ебати катерача, ебати чудото!
todor todorov написа:DstupidBastarD написа:Бате, като теглиме чертата у неделя, ше видим ква средна скорост ше докарат за целия Тур и ше се почудим как хем никой не зима, хем са подобрили рекорда за тоа показател. Дотука аз съм вчепетлен не от карането на Контадор, щото бех сигурен, че ше ги размаже, а от тва как двама от аутсайдерите караха 180км пред групата със средна скорост от почти 45км/ч. Тва става само с чисти методи, баце, абсюлютно си е така! Просто самото присъствие на дедо Ланс е влело нови сили и нови 4-5км средна скорост у тех, еваларка!
Няма как да не отбележа, че си напълно, изцяло и невъобразимо прав. Мотивацията е голямо нещо, нали?!
Митко Ruse написа:Не ми се нрави това, което прави Контадор.Две седмици като работиха за него и отбора на равните етапи и на нас ни се струваше скучен тура всичко бе добре.Сега да направи такъв номер и то на Кльоден дето човека работи като роб ебати ама трябва тази вечер да му набият канчето.Поне като направи атаката да бе заминал а то кво се въртя такъв.После голямо бутане на Шлековите по дупетата да вървят напред.Може да бъркам ама този етап се държа така сякаш Астана му са най-големите врагове.Явно и той напуска Астана.Дедо е пич.Малко бях резервиран за него щото е много богат и си мислех, че няма да е мотивиран ама както казах е пич.
Назад към Други видове колоездене
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 13 госта