Тема за коментари на Тура

Този форум е за обмен на информация, свързана с всички видове колоездене извън планинското и велосипеди, различни от маунтин байк - шосейни, пистови, градски, туристически, и т.н., и т.н. Той обаче не е предвиден за обсъждане на най-евтините масови велосипеди, предлагани в изобилие в България! Моля, не занимавайте аудиторията излишно с тях!

Рейтинг за публикуване на тема / Рейтинг за отговор / Тежест: 900 / 900 / 10

Re: Тема за коментари на Тура

Мнениеот DstupidBastarD » Сря Юли 22, 2009 1:29 pm

Па и дедката се завира да кара баиро. Теа дали са се качвали на колело в последните 35 години, бе? :popcorn:
Аватар
DstupidBastarD

Рейтинг: 1932

Мнениеот DstupidBastarD » Сря Юли 22, 2009 1:33 pm

http://www.climbbybike.com/profile/Monte-Zoncolan-Ovaro_profile.jpg

Я издрапа края на втория и началото на третия километър, я не. :magnify:
Аватар
DstupidBastarD

Мнениеот Grash » Сря Юли 22, 2009 1:34 pm

ХА-ХА... сега пък бил на стойност 1200-1300лв въпросният маУнтЪн байк... е че за тия пари спокойно можеше Trek 1.5 да е наградата... верно малко повече е, ама пак... да не говоря че има и Trek 1.2, който е точно около тая цифра... ако наистина е толко скъп байка дето е за награда, вероятно причината е не бюджета, а както винаги по складовете на Веломания няма нищо...
Изображение
Аватар
Grash

Рейтинг: 2000

Мнениеот za6tovsenamen » Сря Юли 22, 2009 1:39 pm

Grash написа:ХА-ХА... сега пък бил на стойност 1200-1300лв въпросният маУнтЪн байк... е че за тия пари спокойно можеше Trek 1.5 да е наградата... верно малко повече е, ама пак... да не говоря че има и Trek 1.2, който е точно около тая цифра... ако наистина е толко скъп байка дето е за награда, вероятно причината е не бюджета, а както винаги по складовете на Веломания няма нищо...

A пич нали се сещаш, че на Чичо Драго едно такова колело му струва колкото на чичо Владо Кузов да земе една баничка за някое момченце :nono:
Аватар
za6tovsenamen

Рейтинг: 1852

Мнениеот za6tovsenamen » Сря Юли 22, 2009 1:40 pm

Тоя Ставрев не ми ще колата! :eyebrow:
Аватар
za6tovsenamen

Мнениеот DstupidBastarD » Сря Юли 22, 2009 1:41 pm

Вече сичко е ясно, бацета, Станчев е диагностициран, кара Опел Вектра. Теа са на второ место след голфистите. :peace:
Аватар
DstupidBastarD

Мнениеот DstupidBastarD » Сря Юли 22, 2009 1:44 pm

Grash написа:ХА-ХА... сега пък бил на стойност 1200-1300лв въпросният маУнтЪн байк... е че за тия пари спокойно можеше Trek 1.5 да е наградата... верно малко повече е, ама пак... да не говоря че има и Trek 1.2, който е точно около тая цифра... ако наистина е толко скъп байка дето е за награда, вероятно причината е не бюджета, а както винаги по складовете на Веломания няма нищо...

Баце, ако искаш да се посмееш, мини им през прочутия магазин, дето до него е булевард България и скивай "големата награда"! Тва не само, че не е ново, ами е препръскано с некъф черен спрей. :smokin:
Аватар
DstupidBastarD

Мнениеот Grash » Сря Юли 22, 2009 1:46 pm

za6tovsenamen написа:A пич нали се сещаш, че на Чичо Драго едно такова колело му струва колкото на чичо Владо Кузов да земе една баничка за някое момченце :nono:

Именно... вероятно проблемът не е финансов, а по-скоро както винаги българския пазар, поне за шосейки, няма... Щото баце Драго е внесъл по 3 от всеки модел в началото на годината(това общо за цялата страна) и въобще не се е сетил че може да му потрябва една бройка за награда лятото... Аз като се сетя, като си запазих моя Trek при Нина, докато го взема некви щеха да се избият за него... от момента в който обявиха промоцията -20% за 3 дена се изчерпа всичко навсякъде... да им имам вноса, складовете и пазарната политика...
Последна промяна Grash на Сря Юли 22, 2009 1:58 pm, променена общо 1 път
Изображение
Аватар
Grash

Мнениеот DstupidBastarD » Сря Юли 22, 2009 1:56 pm

Тор Хусковт - катерач, але, алеееееее!
висок - 183, тегло - 83кг. Ебати катерача, ебати чудото! :bowdown:
Последна промяна DstupidBastarD на Сря Юли 22, 2009 2:22 pm, променена общо 1 път
Аватар
DstupidBastarD

Мнениеот Reflex » Сря Юли 22, 2009 2:00 pm

хаха, не прие насериозно въпроса, дали Габровски е спускал с над 110 км. :D :D
Reflex

Рейтинг: 1195

Мнениеот za6tovsenamen » Сря Юли 22, 2009 2:14 pm

:offtopic: ooo скивахте ли българския флаг? :P :) Някъф пич го мяташе наляво-надясно :clap:
Аватар
za6tovsenamen

Мнениеот DstupidBastarD » Сря Юли 22, 2009 2:20 pm

И вчера имаше некви пичове, но с по-голем трикольор. Явно имаме наши момчета там. :^:
Аватар
DstupidBastarD

Мнениеот Synthesis » Сря Юли 22, 2009 2:35 pm

Ай един общ чат уе. Дайте си скайповете.
Аватар
Synthesis

Рейтинг: 1552

Мнениеот x6x » Сря Юли 22, 2009 2:41 pm

ivan_nedialkov
Аватар
x6x

Рейтинг: 1577

Мнениеот pakoraban » Сря Юли 22, 2009 2:42 pm

къде им пишете на тия коментатори
pakoraban

Рейтинг: 1200

Мнениеот todor todorov » Сря Юли 22, 2009 3:15 pm

DstupidBastarD написа:Вече сичко е ясно, бацета, Станчев е диагностициран, кара Опел Вектра. Теа са на второ место след голфистите. :peace:

Айде да не се обиждаме, а?! Всичко бих ти простил, ама да ме тургаш на едно место със СС или С - това никогиш!!!
todor todorov

Рейтинг: 1680

Мнениеот todor todorov » Сря Юли 22, 2009 3:18 pm

DstupidBastarD написа:Тор Хусковт - катерач, але, алеееееее!
висок - 183, тегло - 83кг. Ебати катерача, ебати чудото! :bowdown:

Само аз съм по-надарен: 189, 88! О йе! Записвам се да тренирам при С. И ме гледайте как ще разпоря всяко италянче на Мортироло или Зонколан...
Знаех си, че ме чака блестяща кариера!!!
todor todorov

Мнениеот Synthesis » Сря Юли 22, 2009 3:20 pm

Тоше, обърнахме го на чат тука. Наприхме стая в Skype. Моя е synthesisds . Търсете ме, ще ви вклуча.
Аватар
Synthesis

Мнениеот Reflex » Сря Юли 22, 2009 3:55 pm

Това вече не го приемам и за изненада. :dontknow:
Reflex

Рейтинг: 1195

Мнениеот todor todorov » Сря Юли 22, 2009 3:58 pm

todor todorov написа:
DstupidBastarD написа:Бате, като теглиме чертата у неделя, ше видим ква средна скорост ше докарат за целия Тур и ше се почудим как хем никой не зима, хем са подобрили рекорда за тоа показател. Дотука аз съм вчепетлен не от карането на Контадор, щото бех сигурен, че ше ги размаже, а от тва как двама от аутсайдерите караха 180км пред групата със средна скорост от почти 45км/ч. Тва става само с чисти методи, баце, абсюлютно си е така! Просто самото присъствие на дедо Ланс е влело нови сили и нови 4-5км средна скорост у тех, еваларка! :clap:

Няма как да не отбележа, че си напълно, изцяло и невъобразимо прав. Мотивацията е голямо нещо, нали?! :nono:

Само да отбележа - Ди Лука е върнал позитивна проба за СЕРА от Джирото...
Не ми се иска да е вярно, но това е ситуацията в момента!
todor todorov

Мнениеот Synthesis » Сря Юли 22, 2009 4:05 pm

2 даже
Аватар
Synthesis

Мнениеот brumbar » Сря Юли 22, 2009 7:38 pm

Къде е Евънс е чак на 32 място след днешния етап на 37 минути от АК.
Май Тъпото ще излезе прав, че той е единствения, който не се "друса" - почва леко да ми дожалява за пича :crap:
Такова грандиозно сгромолясване до сега нямам спомен да е правил някой от сигурните фаворити.
Затова пък колко се радвам на Дедо. Днес се поизложи малко, частично си върна, но ако успее да влезе в тройката, трябва да го обявят за най-коравия спортист на всички времена - той наистина не е човек :bowdown:
Честно казано ме е яд на Франки Шлека, щот съм сигурен, че не е по-добър катерач от Дедо, ама пусто Дедо не можа да се закачи.
Брадли се пропука, точно както очаквах - стиска на темпо, но на много сериозните височини изпитва трудности - много е корав пича, но от 2 години не може да стане катерач, както другите, които от години специализират точно в тази област.
Относно "постъпката" на АК - в интервю след етапа, казва, че е попитал Клоди как се чувства и уж всичко било ОК. Като тръгнал обаче, се видяло, че има проблем. Клоди винаги е оставал при атака. Ливай в Twitter пояснява, че двамата са си говорили на превъзходен английски и най-вероятно хич не са се разбрали :D
Набива ми се една "еретична" мисъл - дали АК наистина достигна лимита и не можа да се откъсне от Шлековете :dontknow: Шото ако имаше пауър, щеше да лети напред, без да се интересува от никой - поне аз така бих направил в неговата ситуация.
Винту ще каже всичко.
No Pain, No Gain
Аватар
brumbar

Мнениеот DstupidBastarD » Сря Юли 22, 2009 7:47 pm

АК-то направи шибан, но полезен за себе си ход и добави още малко разлика на Кльоден и Дедо, които са му основните конкуренти за "часовника" утре, Шлековете по-малко от две минути ако паднат, ше е успех за тех. Интересно ми е, дали Кльоден за пореден път ше се покаже лоялен към секи, освен към себе си и ше пусне аванта на Дедо, за да го мине след утрешния етап. Щото съм сигурен, че при максималко влегане в такъв етап Кльоден ше бие Дедо поне с минута (както очаквам да направи и АК-то завтра). Се пак, явно нема да има 1, 2,3 от Астана, щото Шпековете колко е да загубат утре, ше си го наваксат на Монт Винету. Аз казах, хау! :peace:
Аватар
DstupidBastarD

Мнениеот brumbar » Сря Юли 22, 2009 7:59 pm

Баце, днес изпаднах в комична ситуация. Имам един колега, бившо про, което разбра за ветеранските състезания и се надъха много, само дето няма педали, колело, шпайкове и екипировка :dontknow: Не се е качвал от 6 години на колело, но щял да ни попилее. Е нищо де, аз естествено го насърчих и му казах, че ще помогна с каквото мога. Много се удиви, че не мога да изкарам 10 км с 45 средна, тъй като това било нищо работа. Обади се на едно друго бившо старозагорско про, което в момента било в "страхотна" форма и му вика: "Айде да те водя на ветеранските състезания, ше ги попилееш всичките там нали си във форма, Часовника е само 10 км. Колко можеш да направиш средна на 10 км. ... Добре де, 42-43 поне не можеш ли?... хм.... добре тогава, айде чао, пак шъ съ чуем некой път"
No Pain, No Gain
Аватар
brumbar

Мнениеот DstupidBastarD » Сря Юли 22, 2009 8:06 pm

Баце, гледам че май аз ше требва да съобщим шибаните новини, че Митко му писнало се него да псуваме. Начи, Неделчо се пребил с колелото и се потрошил нещо, но тва е само първата кофти новина, другата е, че правели ремонт на подбалканската и прекарали колите да минават по нащо трасе (дето се очакваше да са и часовника, и общия старт). Та в тоа ред на мисли, часовника ше е на абсолютно равно, т.е. на "летището". Квото и да значи тва. Данни за общия старт още нема, но очаквам да се не по-малко шибани. :xx(:
Аватар
DstupidBastarD

Мнениеот brumbar » Сря Юли 22, 2009 8:57 pm

Наисина кофти новини. Баце, бъди сигурен, че никой няма да му стиска да те напсува :D
Пожелавам на Неделчо скорошно възстановяване. Ами очертава се голяма скука туй държавно, но туй няма да ме откаже да се пусна. На летището - тъй да бъде ... най много некой да излети :dontknow: Съмняваме, че няма да има общ старт, а повторение на майския критериум - пак на летището...
Сега за часовника почвам да се чудя, дали ще има смисъл да слагам часовникарското кормило, ако ще правим квадрат 600 на 600 метра примерно просто няма смисъл - тъкмо засилиш и легнеш, то идва завой.
Митко тук да се включи и да сподели на критериума на летището колко е била обиколката и как са направени завоите.
No Pain, No Gain
Аватар
brumbar

Мнениеот triple G » Сря Юли 22, 2009 9:25 pm

Кадел в днешния етап е завършил 81, на почти 29:43 от шлекови и АК.
triple G

Рейтинг: 1235

Мнениеот Митко Ruse » Сря Юли 22, 2009 9:39 pm

Ко да се включвам, още преживявам шока.Неделчо го блъснала кола в града на кръстовище.Няколко натрошени ребра и охлузен крак.Някакъв му взел предимство. Котата дето си я купи чисто нова заедно с КК Бургас е натрошена.Каплите му бяха Зиппо сигурно и те са натрошетни.Кофти защото човека организира състезанията.Една година плати състезанието от джоба си.За това не е организирал контролното щото лежал.
Часовника ще е на летището.Правоъгълник със страни 2500м на 30м и хубав асфалт.Ако е сухо завоите ще могат д се вземат с над 30км/час.Общия старт ще с знае средата на следващата седмица.Аз ще съм на море и не знам дали ще имам интернет.Ще звънна на Росен или на Бръмбара да напишат новините.Да не ме псувате ама за групата под 40 год. нещо смърдяли от федерацията, че не се явявали поне 6 човека на състезанията и ако на държавното нямало толкова нямало повече да я пускат тази група.Аз не стоплям ко ги бърка ако дадът три медала в повече и колко струват те.От Русе ще се опитам да доведа двама нищо, че не са толкова подготвени.
Митко Ruse

Мнениеот Митко Ruse » Сря Юли 22, 2009 9:51 pm

Не ми се нрави това, което прави Контадор.Две седмици като работиха за него и отбора на равните етапи и на нас ни се струваше скучен тура всичко бе добре.Сега да направи такъв номер и то на Кльоден дето човека работи като роб ебати ама трябва тази вечер да му набият канчето.Поне като направи атаката да бе заминал а то кво се въртя такъв.После голямо бутане на Шлековите по дупетата да вървят напред.Може да бъркам ама този етап се държа така сякаш Астана му са най-големите врагове.Явно и той напуска Астана.Дедо е пич.Малко бях резервиран за него щото е много богат и си мислех, че няма да е мотивиран ама както казах е пич.
Митко Ruse

Мнениеот Neo_92 » Сря Юли 22, 2009 10:10 pm

Митко Ruse написа:Не ми се нрави това, което прави Контадор.Две седмици като работиха за него и отбора на равните етапи и на нас ни се струваше скучен тура всичко бе добре.Сега да направи такъв номер и то на Кльоден дето човека работи като роб ебати ама трябва тази вечер да му набият канчето.Поне като направи атаката да бе заминал а то кво се въртя такъв.После голямо бутане на Шлековите по дупетата да вървят напред.Може да бъркам ама този етап се държа така сякаш Астана му са най-големите врагове.Явно и той напуска Астана.Дедо е пич.Малко бях резервиран за него щото е много богат и си мислех, че няма да е мотивиран ама както казах е пич.

Ланс си е ланс , него не го бъркат парите , ако натам биеш , него отдааавна не го бъркат парите, всичко го прави само защото е велик , даже в негово интервю още отпреди около 10 год. той казва че още от малък той не обича просто да побеждава, той обича да ги разбива с невероятна преднина. За мен че на тези години след толкова почивка той кара така , даже след счупена ключица , той е победител. Стискам палци отнякъде да му дойде пауъра и да ги размаже, тогава ше съм безкраааайно доволен.
Аватар
Neo_92

Рейтинг: 1530

ПредишнаСледваща

Назад към Други видове колоездене