kotka12 написа:хм
има и каски с подбрадник
които са си чисти ХС каски
пример MET PARACHUTE
според мен има смисъл от подобно нещо /все пак
намалява шанса да си избиеш зъбите или издереш яко мутрата
THEZOGGO написа:Въпроса е да има подбрадник, след вчерашното ми прехвърляне се замислих серизоно за нещо от рода на Мет Парашут. Пак си е някаква протекция. Иначе аз си карам с челадинката в града но не мисля че ми е достатачна. А фул фейса отпада като вариант. Напълно съгласен съм че трябва да има свобода на движение на главата и зрително поле. Но неможе ли да се намери някакъв алтернативен вариант?
jivkonik написа:Хахааа Bell Bellistic за градско!!!![]()
Искам да те видя тия дни при 35 градуса като покараш един час с нея на какво ще приличаш .....![]()
ICEonFIRE написа:jivkonik написа:Хахааа Bell Bellistic за градско!!!![]()
Искам да те видя тия дни при 35 градуса като покараш един час с нея на какво ще приличаш .....![]()
Че аз и с челадинка не излизам на 35 градуса!И никаде не споменах,че Белистик е за градско,просто човека търси фул фейс и на фона на каската която е споменал,белистика макар и с 400-те грама повече,осигурява 10 пъти повече сигурнос,пък и е по-ефтин и го има в България!
THEZOGGO написа:..... Мисля да ползвам такава предимно в града и за ХЦ. За сериозно каране на долу имам шлем но в града просто не става с него.
Назад към Продукти за крос-кънтри
Потребители, разглеждащи този форум: nanook и 5 госта