150 метра под долната граница

Ни стаа. Ще ни анатемосат от темата - тва е тайната парола за масонското ни обществоmarfi написа:дай да пробваме занапред без баце

А иначе ако искаш може тук в темата да ни споделиш от колко време и колко често караш, какви маршрути си карал до момента и с какви амбиции си, да се поопознаем
 А иначе ако искаш може тук в темата да ни споделиш от колко време и колко често караш, какви маршрути си карал до момента и с какви амбиции си, да се поопознаем 
 (юхууууу)
 (юхууууу) Който знае знае.
 Който знае знае. , колелото си
, колелото си  .
.
todor todorov написа:днес към късен следобяд (след 17.00) смятам да покарам (двама сме) със сигурност. Посоката е Ярема, с перепектива продължаване към Самоков и връщане през язовира. Или същото кръгче в другата посока.
в най-лошия вариант (късно тръгване) - до хижа Бор (посока Златните, ама след тях) и обратно

marfi написа:Сега карам или по новостроящата се магистрала Люлин - голям кеф, или към Петрохан...
Другаде няма да карам, просто ми е ценен живота, ако спрат трафика - ок.

, колелото си
, колелото си  .
.

bokichaa написа:todor todorov написа:днес към късен следобяд (след 17.00) смятам да покарам (двама сме) със сигурност. Посоката е Ярема, с перепектива продължаване към Самоков и връщане през язовира. Или същото кръгче в другата посока.
в най-лошия вариант (късно тръгване) - до хижа Бор (посока Златните, ама след тях) и обратно

Само трябва до към 21h да съм в къщи!
По съм навит за Бор, таман може да станем четирима!
 , колелото си
, колелото си  .
.

marfi написа:Утре се разбрахме с @marsa и @sportacus да караме до Банкя и качваме Клисурските гърбици (баири).
Ако искате заповядайте.

Прикачвам карта за Лукоил в Люлин 10, А колкото до караулката, баце нямаше ли да ходим към Банкя, аз така разбрах и така казах на бацето Grash, той не е сигурен за сега.marfi написа:Около 19 (ще пробвам малко по-рано) с @marsa живеем един срещу друг, или на Лукойла след Тунела или на светофара на околовръстното (при караулката на Бриколаж)
 , колелото си
, колелото си  .
.

Еми излизаме през пътя на 111, малко по околовръстното и бием наляво към Банкя? Аз така си го представях, защото ако Grash идва, на него ще му е удобно на околовръстното да ни чака. Иначе на мен ми е все тая де.marfi написа:@marsa, да бе баце Банкя, ама не през мангалите много трафик там, по пътя на 42 какво ще кажеш?
 , колелото си
, колелото си  .
.
marfi написа:Имате уникалната възможност да превръщате абсолютна всяка тема в говорилня

marsa написа:Еми излизаме през пътя на 111, малко по околовръстното и бием наляво към Банкя? Аз така си го представях, защото ако Grash идва, на него ще му е удобно на околовръстното да ни чака. Иначе на мен ми е все тая де.marfi написа:@marsa, да бе баце Банкя, ама не през мангалите много трафик там, по пътя на 42 какво ще кажеш?

Grash написа: ...плановете на мамутите за идната събота/неделя има каране до Калин...

bokichaa написа:Grash написа: ...плановете на мамутите за идната събота/неделя има каране до Калин...
..............................................................................

оп
..............................................................................

marfi написа:@grash, @bokichaa, ще караме ли след малко ?

Маршрута е доста приятен и го препоръчвам за не толкова далечно, може да се каже и разнообразно каране. На места баирите са си като "стенички" на места има и равно(предимно преди Банкя
  Маршрута е доста приятен и го препоръчвам за не толкова далечно, може да се каже и разнообразно каране. На места баирите са си като "стенички" на места има и равно(предимно преди Банкя  ) Малко след Банкя има разклон, направо е към Клисура(където имахме намерение да идем) и надясно има една "стеничка" с неизвестен за мен % на наклона, но със сигурност е доста
 ) Малко след Банкя има разклон, направо е към Клисура(където имахме намерение да идем) и надясно има една "стеничка" с неизвестен за мен % на наклона, но със сигурност е доста  Като продължите след "стеничката", след още няколко "стенички" стигате до клисурски манастир Св. Параскева. Според моят GPS, малко след манастира трябваше да има разклон към Клисура, от където мислехме и да завъртим... обаче не... няма разклон, няма вода, няма нищо и в същият момент вече клонеше към залез
 Като продължите след "стеничката", след още няколко "стенички" стигате до клисурски манастир Св. Параскева. Според моят GPS, малко след манастира трябваше да има разклон към Клисура, от където мислехме и да завъртим... обаче не... няма разклон, няма вода, няма нищо и в същият момент вече клонеше към залез  Продължихме и след още няколко стенички стигнахме до някакво военно поделение, където пазача не само не ни застреля, но и ни даде вода
  Продължихме и след още няколко стенички стигнахме до някакво военно поделение, където пазача не само не ни застреля, но и ни даде вода  
  Прилагам трак и профил на маршрута.
  Прилагам трак и профил на маршрута.  

Grash написа:
Евала, баце... пътя е идеален, в събота съм там!!!

bokichaa написа:Grash написа:
Евала, баце... пътя е идеален, в събота съм там!!!
Баце, къде бре???
С шосейка на Калин...??????
Вземи си МНОГО удобни обувки за ХОДЕНЕ!!!!

Назад към Други видове колоездене
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 18 госта