150 метра под долната граница

Ни стаа. Ще ни анатемосат от темата - тва е тайната парола за масонското ни обществоmarfi написа:дай да пробваме занапред без баце
todor todorov написа:днес към късен следобяд (след 17.00) смятам да покарам (двама сме) със сигурност. Посоката е Ярема, с перепектива продължаване към Самоков и връщане през язовира. Или същото кръгче в другата посока.
в най-лошия вариант (късно тръгване) - до хижа Бор (посока Златните, ама след тях) и обратно
marfi написа:Сега карам или по новостроящата се магистрала Люлин - голям кеф, или към Петрохан...
Другаде няма да карам, просто ми е ценен живота, ако спрат трафика - ок.
bokichaa написа:todor todorov написа:днес към късен следобяд (след 17.00) смятам да покарам (двама сме) със сигурност. Посоката е Ярема, с перепектива продължаване към Самоков и връщане през язовира. Или същото кръгче в другата посока.
в най-лошия вариант (късно тръгване) - до хижа Бор (посока Златните, ама след тях) и обратно
![]()
Само трябва до към 21h да съм в къщи!
По съм навит за Бор, таман може да станем четирима!
marfi написа:Утре се разбрахме с @marsa и @sportacus да караме до Банкя и качваме Клисурските гърбици (баири).
Ако искате заповядайте.
Прикачвам карта за Лукоил в Люлин 10, А колкото до караулката, баце нямаше ли да ходим към Банкя, аз така разбрах и така казах на бацето Grash, той не е сигурен за сега.marfi написа:Около 19 (ще пробвам малко по-рано) с @marsa живеем един срещу друг, или на Лукойла след Тунела или на светофара на околовръстното (при караулката на Бриколаж)
Еми излизаме през пътя на 111, малко по околовръстното и бием наляво към Банкя? Аз така си го представях, защото ако Grash идва, на него ще му е удобно на околовръстното да ни чака. Иначе на мен ми е все тая де.marfi написа:@marsa, да бе баце Банкя, ама не през мангалите много трафик там, по пътя на 42 какво ще кажеш?
marfi написа:Имате уникалната възможност да превръщате абсолютна всяка тема в говорилня
marsa написа:Еми излизаме през пътя на 111, малко по околовръстното и бием наляво към Банкя? Аз така си го представях, защото ако Grash идва, на него ще му е удобно на околовръстното да ни чака. Иначе на мен ми е все тая де.marfi написа:@marsa, да бе баце Банкя, ама не през мангалите много трафик там, по пътя на 42 какво ще кажеш?
Grash написа: ...плановете на мамутите за идната събота/неделя има каране до Калин...
bokichaa написа:Grash написа: ...плановете на мамутите за идната събота/неделя има каране до Калин...
..............................................................................
![]()
![]()
![]()
оп
..............................................................................
marfi написа:@grash, @bokichaa, ще караме ли след малко ?
Grash написа:
Евала, баце... пътя е идеален, в събота съм там!!!
bokichaa написа:Grash написа:
Евала, баце... пътя е идеален, в събота съм там!!!
Баце, къде бре???
С шосейка на Калин...??????
Вземи си МНОГО удобни обувки за ХОДЕНЕ!!!!
Назад към Други видове колоездене
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 2 госта