каква средна скорост държите

Този форум е за обмен на информация, свързана с всички видове колоездене извън планинското и велосипеди, различни от маунтин байк - шосейни, пистови, градски, туристически, и т.н., и т.н. Той обаче не е предвиден за обсъждане на най-евтините масови велосипеди, предлагани в изобилие в България! Моля, не занимавайте аудиторията излишно с тях!

Рейтинг за публикуване на тема / Рейтинг за отговор / Тежест: 900 / 900 / 10

Re: каква средна скорост държите

Мнениеот DstupidBastarD » Пон Юли 20, 2009 4:45 pm

Баце, ако групата кара на "баирчето" с 40, аз ше ги резна с 50, живот и здрраве, да дойда, ше ти покажем за кво става на въпрос. А тоа от Дообрич не е мой проблем, баце, мойта група е 35-40, доколкото знам. Освен медицинско и застраховка за тва състезание, требват ли ми некви други удостоверения, лицензи и т.н.? :dontknow:
Аватар
DstupidBastarD

Рейтинг: 1932

Мнениеот Митко Ruse » Вто Юли 21, 2009 10:10 am

Оххх преди петнадесет минути ми извадиха зъб.Не си спомням в твоята група кой бяха от Добрич.Те си помагат независимо от коя възрастова група са.Нали знаеш, че ни пускат заедно а ни класират отделно.Работят с предварителна определена тактика и за сега успяват.Не мисли, че ако има такъв ще те оставят.Освен като непознат да бъдеш подценен.Написах горните неща с щел да дам повече яснота.На мен ми се е случвало да съм подготвен и да не мога да се класирам добре.Това не значи, че трябва да се разочарова човек.Все пак това е игра.Също не би трябвало да се обсъждат тук конкретни неща защото се четат от много хора за който не познаваш.Май варианта за подценяване може да отпадне.Ох пусна ме упоиката.
Митко Ruse

Рейтинг: 2000

Мнениеот todor todorov » Вто Юли 21, 2009 10:42 am

Митко Ruse написа:Оххх преди петнадесет минути ми извадиха зъб.Не си спомням в твоята група кой бяха от Добрич.Те си помагат независимо от коя възрастова група са.Нали знаеш, че ни пускат заедно а ни класират отделно.Работят с предварителна определена тактика и за сега успяват.Не мисли, че ако има такъв ще те оставят.Освен като непознат да бъдеш подценен.Написах горните неща с щел да дам повече яснота.На мен ми се е случвало да съм подготвен и да не мога да се класирам добре.Това не значи, че трябва да се разочарова човек.Все пак това е игра.Също не би трябвало да се обсъждат тук конкретни неща защото се четат от много хора за който не познаваш.Май варианта за подценяване може да отпадне.Ох пусна ме упоиката.

Каква тактика, какви 5 лева...
ТК е като Меркс, баце. Канибал! Той тези от Добрич ще си ги хапне още от вечерта. Може някой от тях (по-кърваво парче) да си го вземе за общия старт вместо енергиен гел. Няма тактика, която да му се опре!

Иначе като слезе от колелото е душа човек!
:angel:
todor todorov

Рейтинг: 1680

Мнениеот Митко Ruse » Вто Юли 21, 2009 10:55 am

Нещо ме дрогира тази упоика и за това казвам.От твоите уста в божиите уши.
Митко Ruse

Мнениеот Митко Ruse » Нед Юли 26, 2009 9:10 pm

Вчера с голямо желание излязахме да караме.Планирахме две отсечки по 10км. на равно.Нали часовника щеше да е на равно.Изпънах се аз с 40км. и от това, че съм се изпотил или от друго но една оса си заби жилато във врата ми.С героиски усилия продължих сякъш нищо не е станало.Да ама не.След един километър налапах една пчела.Докато я изплюя ме ужили за усната.Все пак завърших си отсечката но за резилтата не питаите.Наравих си и втората но без желание и нищо за хвалене.За това пък Стенли уби змея.На 10,2км. равно 44,5км/ч. средна.
Митко Ruse

Мнениеот brumbar » Нед Юли 26, 2009 9:23 pm

Най-накрая и аз днеска успях да покарам велосипеда с "часовникарските" настройки. Като съм седнал е хубаво - свил съм се на топчица и летя, ама като трябва да скочиш на педалите, колената доста болезнено блъскат в подлакътниците - има нещо сбъркано и изродско в тази триатлонистка приставка, която сложих. В предвид, че часовника в Сливен ще е с баир, просто не се виждам с тая приставка как ще катеря само седнал. То не че не може прав, но толкова внимавам да не си шибна коленете, че не мога да натисна като хората и майче по-добре хич да не се изправям, ами да си пердаша седнал.
Средна няма да давам, щото както се зарекох още не съм минал 50-те км/час за да се фаля тука :D
No Pain, No Gain
Аватар
brumbar

Мнениеот Neo_92 » Нед Юли 26, 2009 11:03 pm

brumbar написа:Най-накрая и аз днеска успях да покарам велосипеда с "часовникарските" настройки. Като съм седнал е хубаво - свил съм се на топчица и летя, ама като трябва да скочиш на педалите, колената доста болезнено блъскат в подлакътниците - има нещо сбъркано и изродско в тази триатлонистка приставка, която сложих. В предвид, че часовника в Сливен ще е с баир, просто не се виждам с тая приставка как ще катеря само седнал. То не че не може прав, но толкова внимавам да не си шибна коленете, че не мога да натисна като хората и майче по-добре хич да не се изправям, ами да си пердаша седнал.
Средна няма да давам, щото както се зарекох още не съм минал 50-те км/час за да се фаля тука :D

Май скоро нема да имаш шанс да се пофалиш, или се лъжа :bigeyes:
Аватар
Neo_92

Рейтинг: 1530

Мнениеот Митко Ruse » Пон Юли 27, 2009 9:35 am

brumbar написа:Най-накрая и аз днеска успях да покарам велосипеда с "часовникарските" настройки. Като съм седнал е хубаво - свил съм се на топчица и летя, ама като трябва да скочиш на педалите, колената доста болезнено блъскат в подлакътниците - има нещо сбъркано и изродско в тази триатлонистка приставка, която сложих. В предвид, че часовника в Сливен ще е с баир, просто не се виждам с тая приставка как ще катеря само седнал. То не че не може прав, но толкова внимавам да не си шибна коленете, че не мога да натисна като хората и майче по-добре хич да не се изправям, ами да си пердаша седнал.

Доколкото разбрах баира няма да етакъв, че да се става.А по принцип на часовника се ставасамо в краен случаи.
Митко Ruse

Мнениеот DstupidBastarD » Съб Авг 01, 2009 10:58 am

Е, в крайна сметка успех да регистрирам 40+ за Вакарел, макар и в леко съкратен вариант (от Лукойла след около връстното до него на връщане) - час и 7 мин за 45км, което прави около 40,3км/ч средна. Сега гледам през пророзецо, че нема грам ветрец навънка, но докато карах подухваше, така че постижението ми си е напълно редовно. Каската на бате Стило прави чудеса!!! :bowdown:
Аватар
DstupidBastarD

Мнениеот brumbar » Съб Авг 01, 2009 11:25 pm

:praying:
No Pain, No Gain
Аватар
brumbar

Мнениеот Митко Ruse » Пон Авг 03, 2009 1:15 pm

Ади последни новини за състезанието в Сливен.Часовника ще е на летището а общия старт както показах по рано.Пожелавам на всички участващи успех.Ще се видим на старта.
Митко Ruse

Мнениеот DstupidBastarD » Пон Авг 03, 2009 1:21 pm

Некви часове на стартиране знаят ли се, баце? Аз сметам в петък да кацнем у бистро Омега (ако знаеш некъв телефон, ше съм ти признателен да ме информираш, та аз да ги информирам, че ше ходим) и ше направим проучвателно каране по маршрута за общия старт. Такиви са ми плановете. :magnify:
Аватар
DstupidBastarD

Мнениеот Митко Ruse » Пон Авг 03, 2009 1:27 pm

Звани на Неделчо Петров 0886208057.Аз идвам събота преди обяд и ще те потърся да кажеш за трасето.Последния баир на каква предавка ще се кара.Пробай на голямата плоча 50/23,21 или 19 примерно.
Митко Ruse

Мнениеот DstupidBastarD » Пон Авг 03, 2009 1:33 pm

Ми, тва като го гледам на картинката ти, е 2км дълго със среден наклон 5-6%. Требва да може да се кара на 50/19-21 с каданс 75-85. Разбира се, последните 200-300 метра са друга бира, там ше има предавки от сорта на 50/16-17 и газ до ламарината. Дано сливналии обозначат финала по-добре от маляките на Тасос, че там се изрезах на некакъв фалшив финал, който само аз видех. :crap:
Аватар
DstupidBastarD

Мнениеот brumbar » Пон Авг 03, 2009 2:19 pm

И аз живот и здраве смятам да пътувам съботата.
Освен ТК от Софийската група ще идват ли Тоше и Б.Любо, а може би и някои други ентусиасти :dontknow:
No Pain, No Gain
Аватар
brumbar

Мнениеот DstupidBastarD » Пон Авг 03, 2009 2:25 pm

brumbar написа:И аз живот и здраве смятам да пътувам съботата.
Освен ТК от Софийската група ще идват ли Тоше и Б.Любо, а може би и някои други ентусиасти :dontknow:

Туше е под голем въпрос, щото (семейни причини) таковота. Ако е кофти времето, ше дойде, ако дойде, ше е кофти времето. Днес с бате Любо установихме практически, че първо е яйце, после кокошката, но при Туше лошото време е следствие. Бате Любо сметам,че ше дойде, сега го обработвам с психологически номера. :smash:
Аватар
DstupidBastarD

Мнениеот brumbar » Пон Авг 03, 2009 2:30 pm

[quote="DstupidBastarD Днес с бате Любо установихме практически, че първо е яйце, после кокошката:[/quote]

Вие да не пишите някакъв научен труд. Пък и че практически сте го установили :D
No Pain, No Gain
Аватар
brumbar

Мнениеот DstupidBastarD » Пон Авг 03, 2009 2:36 pm

brumbar написа:[quote="DstupidBastarD Днес с бате Любо установихме практически, че първо е яйце, после кокошката:

Вие да не пишите някакъв научен труд. Пък и че практически сте го установили :D[/quote]

Еми, за последния завой след Железница преди "Брезите" днес има надпис "продавам пилета и кокошки", а преди неколко месеца гордо се мъдреше надпис "продавам яйца". Сметам, че хронологията уБедително доказва тезата ми. :deal:
Аватар
DstupidBastarD

Мнениеот brumbar » Пон Авг 03, 2009 2:42 pm

Баце, ами ако по-предния месец, преди още да сте минали първия път,е стояла табелата "продавам кокошки", които пък са снесли яйцата, които вие сте видели да се продават надписани на табелата след това, малко сложно ми идва, но май трябва да се постараете повече с Б.Л. или поне да отидете и да попитате човека, дето ги продава тия работи... :D
No Pain, No Gain
Аватар
brumbar

Мнениеот DstupidBastarD » Пон Авг 03, 2009 2:46 pm

Айнщайн е казал, че нещата у Вселената са относителни и зависат основно от гледната точка на наблюдатела. В тоа ред на мисли, след като не знам да е съществувал друг надпис и теорията си е моя, то тя е самата истина. Тва е. :peace:
Аватар
DstupidBastarD

Мнениеот Митко Ruse » Вто Авг 04, 2009 10:48 am

Мдаа за събота и неделя дават дъжд.Лошо.Може да вземате Тоше без притеснение.
Митко Ruse

Мнениеот marsa » Вто Авг 04, 2009 12:53 pm

Едно каране днес малко между Софийските села, и повечко по магистралата до Драгоман и Обратно, средна 29 барабар с полупешеходната разходка в Костинброд.

Свеж и доволен съм :^:
Кучетата си Изображение, колелото си Изображение.
Аватар
marsa

Мнениеот brumbar » Вто Авг 04, 2009 2:00 pm

Митко Ruse написа:Мдаа за събота и неделя дават дъжд.Лошо.Може да вземате Тоше без притеснение.

Ей това не мога да го проумея - винаги, когато има състезание в Сливен ще вали. Другият старт сливналии да го организират в Сахара - поне да има файда за местните туземци там :agree:

Между впрочем за сега прогнозата спроред БТВ е в събота да има вероятност да ръсне, а за незелята да е ОК. Казаха, че последно ще вали в събота в най-източните райони, затова че към следобед, когато ще стратира и часовника може да е сухо :)
No Pain, No Gain
Аватар
brumbar

Мнениеот DstupidBastarD » Вто Авг 04, 2009 2:45 pm

marsa написа:Едно каране днес малко между Софийските села, и повечко по магистралата до Драгоман и Обратно, средна 29 барабар с полупешеходната разходка в Костинброд.

Свеж и доволен съм :^:

Хала си, баце. Сега почивка, повечко плюскане, спагети, тва-онова и у четвъртъка газ до ламарината към морето. :peace:
Аватар
DstupidBastarD

Мнениеот Митко Ruse » Сря Авг 05, 2009 10:15 am

Днес дават и в неделя да вали.Няма лошо само дето ще се понамокрим малко.Лошото е ако има буря и започне като миналата година щом стартирах.Някои се отърваха и караха на сухо.Съдба ко да се праи.Въпреки, че станах четвърти, който разбира ми каза, че за това време съм карал добре.Добре ама след време разправяи ако си нямаш работа.Пожелавам сухо и силен насрещен вятър.
Митко Ruse

Мнениеот brumbar » Сря Авг 05, 2009 2:02 pm

Митко, къде ги слуша тези прогнози. Днес сутринта по БТВ "обещаха" слънце за уикенда.
No Pain, No Gain
Аватар
brumbar

Мнениеот DstupidBastarD » Сря Авг 05, 2009 6:26 pm

Днеска ни удави от дъжд, баце. Явно Туше си е дошъл от Белмекен. :bawling:
Аватар
DstupidBastarD

Мнениеот brumbar » Сря Авг 05, 2009 8:42 pm

Мои шпиони са фиксирали 2 обекта миналата седмица. Единият е карал черен Canyon със странен придатък на кормилото и неква страшна каска, а екипът му бил цял и без джобове на гърба, а другия е карал некъв бял specialized. Да имате няква информация кои може да са били :D
No Pain, No Gain
Аватар
brumbar

Мнениеот sportacus » Сря Авг 05, 2009 8:47 pm

brumbar написа:Мои шпиони са фиксирали 2 обекта миналата седмица. Единият е карал черен Canyon със странен придатък на кормилото и неква страшна каска, а екипът му бил цял и без джобове на гърба, а другия е карал некъв бял specialized. Да имате няква информация кои може да са били :D

:eyebrow:
Аватар
sportacus

Мнениеот Митко Ruse » Пет Авг 07, 2009 10:52 am

Гледам обикновенно от тук прогнозите http://sinoptik.bg/?lid=100727079#.Но не е задължително да има дъжд.Даже освен миналата година не е имало никога дъжд.говоря за последните пет например.И да има няма страшно нали е лято.
Митко Ruse

ПредишнаСледваща

Назад към Други видове колоездене