Митко Ruse написа:Оххх преди петнадесет минути ми извадиха зъб.Не си спомням в твоята група кой бяха от Добрич.Те си помагат независимо от коя възрастова група са.Нали знаеш, че ни пускат заедно а ни класират отделно.Работят с предварителна определена тактика и за сега успяват.Не мисли, че ако има такъв ще те оставят.Освен като непознат да бъдеш подценен.Написах горните неща с щел да дам повече яснота.На мен ми се е случвало да съм подготвен и да не мога да се класирам добре.Това не значи, че трябва да се разочарова човек.Все пак това е игра.Също не би трябвало да се обсъждат тук конкретни неща защото се четат от много хора за който не познаваш.Май варианта за подценяване може да отпадне.Ох пусна ме упоиката.
brumbar написа:Най-накрая и аз днеска успях да покарам велосипеда с "часовникарските" настройки. Като съм седнал е хубаво - свил съм се на топчица и летя, ама като трябва да скочиш на педалите, колената доста болезнено блъскат в подлакътниците - има нещо сбъркано и изродско в тази триатлонистка приставка, която сложих. В предвид, че часовника в Сливен ще е с баир, просто не се виждам с тая приставка как ще катеря само седнал. То не че не може прав, но толкова внимавам да не си шибна коленете, че не мога да натисна като хората и майче по-добре хич да не се изправям, ами да си пердаша седнал.
Средна няма да давам, щото както се зарекох още не съм минал 50-те км/час за да се фаля тука
brumbar написа:Най-накрая и аз днеска успях да покарам велосипеда с "часовникарските" настройки. Като съм седнал е хубаво - свил съм се на топчица и летя, ама като трябва да скочиш на педалите, колената доста болезнено блъскат в подлакътниците - има нещо сбъркано и изродско в тази триатлонистка приставка, която сложих. В предвид, че часовника в Сливен ще е с баир, просто не се виждам с тая приставка как ще катеря само седнал. То не че не може прав, но толкова внимавам да не си шибна коленете, че не мога да натисна като хората и майче по-добре хич да не се изправям, ами да си пердаша седнал.
Средна няма да давам, щото както се зарекох още не съм минал 50-те км/час за да се фаля тука
brumbar написа:И аз живот и здраве смятам да пътувам съботата.
Освен ТК от Софийската група ще идват ли Тоше и Б.Любо, а може би и някои други ентусиасти
brumbar написа:[quote="DstupidBastarD Днес с бате Любо установихме практически, че първо е яйце, после кокошката:
Митко Ruse написа:Мдаа за събота и неделя дават дъжд.Лошо.Може да вземате Тоше без притеснение.
marsa написа:Едно каране днес малко между Софийските села, и повечко по магистралата до Драгоман и Обратно, средна 29 барабар с полупешеходната разходка в Костинброд.
Свеж и доволен съм
brumbar написа:Мои шпиони са фиксирали 2 обекта миналата седмица. Единият е карал черен Canyon със странен придатък на кормилото и неква страшна каска, а екипът му бил цял и без джобове на гърба, а другия е карал некъв бял specialized. Да имате няква информация кои може да са били
Назад към Други видове колоездене
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 12 госта