kotka12 написа:друг спорен момент е изсмукването на кръвта от раната - тук също съм привърженик, защото колкото и да елиминираш от отровата
все е нещо
тучо чучо написа:veskoz написа:Да - Пацо (Вело 2009), на Витоша, Пепелянка !
Усойница!
bikerider написа:kotka12 написа:друг спорен момент е изсмукването на кръвта от раната - тук също съм привърженик, защото колкото и да елиминираш от отровата
все е нещо
Ако говорим за ухапания, ок. Ама ако говорим за друг човек, мисля че е крайно лоша идея.
kotka12 написа:ако човекът няма разранявания в устата
не би трябвало да има проблем
Само че доколкото знам за него, зъбите са му дълбоко в устата и вероятността да успее да те ухапе с тях е минимална.biketron написа:Всъшност мисля че най отровен от змийте в България е вдлъбнаточелия смок.
тучо чучо написа:Пламен го хапа усойница пред 4 години.
Лежа една седмица на системи във Военна болница. Имахме късмет, че го свалихме бързо от Витоша - от ухапване по палеца, отокът беше стигнал до рамото
jou_co написа:Дали трябваше да я убивам или както аз направих си я оставих да си се скрие
jou_co написа:Дали трябваше да я убивам или както аз направих си я оставих да си се скрие
shaady написа:Сънтур може да работи като марзочи или сънтур, марзочито няма подобен избор.
PtD написа:Бих искал да видя как ще се опита да те изяде. Ще да е доста голямшка змия, ша знайш!
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 381 госта