14 години само чалга

Молим всички посетители, когато им се прииска просто да си поговорят глупости, да се помайтапят с дребни простотийки и т.н., да го направят в този форум. Тук е позволен по-груб език, стига да не е насочен към други членове на форума. Можете да пускате всичко, което като съдържание или стил би било неприемливо за останалите форуми. Но ако по наше усмотрение темата има смисъл или идея само за автора си, тя ще бъде изтривана!

Рейтинг за публикуване на тема / Рейтинг за отговор / Тежест: 400 / 400 / 2

Re: 14 години само чалга

Мнениеот DTD » Пет Авг 07, 2009 3:26 pm

С това ти изказване за Пешо, нарани дълбоко Пешовското общество във Форума, сега ще бъдеш наказан!
Човешката глупост е безкрайна.
DTD

Рейтинг: 1793

Мнениеот Neo_92 » Пет Авг 07, 2009 3:27 pm

DTD написа:С това ти изказване за Пешо, нарани дълбоко Пешовското общество във Форума, сега ще бъдеш наказан!

Има време до 2012 :deal: А бе мастъра Пешо ли се казва ?
Аватар
Neo_92

Рейтинг: 1530

Мнениеот bluskanie » Пет Авг 07, 2009 3:34 pm

2012 ще съм на 31... нещо едни 2 години ми се губят... отлага се до 2014, дишай спокойноо :D
Лау кучетия...
Аватар
bluskanie

Рейтинг: 2000

Мнениеот bikerider » Пет Авг 07, 2009 3:50 pm

agent_Jekov написа:Ама не ми казвай какво да правя, аз го правя.

В дълбока грешка си. Аз ти казвам какво да НЕ правиш. Също както ти ни казваш какво да не правим, вместо да ни просветлиш как спасим душите си. Ta я кажи сега, какво да правим за да се спасим? Просветли ни, о Воине на Светлината :agree:
Do or do not. There is no try...
Аватар
bikerider

Мнениеот NovemberCharlie » Пет Авг 07, 2009 3:57 pm

Конституция на Република България
Чл. 36. (1) Изучаването и ползването на българския език е право и задължение на българските граждани
Аватар
NovemberCharlie

Мнениеот agent_Jekov » Пет Авг 07, 2009 4:07 pm

@bikerider За да можем да водим по-нататъшен що-годе компетентен разговор за това, което ме питаш, прочети книгите на Мегре "Звънтящите кедри на Русия". Там всичко е казано и обяснено на достъпен език. Прочитат се много бързо и повярвай ми, ще те накарат да погледнеш от друг ъгъл на нещата.
On a mountain bike you can cover a great distance in a short period of time, or a short distance in a great period of time.In mountain biking there is no destination.Just a bike, a rider, and a place to ride!
Аватар
agent_Jekov

Рейтинг: 1204

Мнениеот Neo_92 » Пет Авг 07, 2009 4:12 pm

Сайта който е дал мастъра кърти мивки - ИЗВОРИТЕ, в същия линк пише downloud.

А сега имам един много сериозен въпрос към мастър Жеков ( който всъщност е почерпил мастърството си от хай мастър Мерге ) - Бате ти на колко години си ?
Аватар
Neo_92

Мнениеот NovemberCharlie » Пет Авг 07, 2009 4:13 pm

По-дърт е от тебе ;)
Чл. 36. (1) Изучаването и ползването на българския език е право и задължение на българските граждани
Аватар
NovemberCharlie

Мнениеот Neo_92 » Пет Авг 07, 2009 4:17 pm

NovemberCharlie написа:По-дърт е от тебе ;)

Колко по - дърт ?
Аватар
Neo_92

Мнениеот PtD » Пет Авг 07, 2009 6:28 pm

Хайде да се придържаме към топика. 14 години чалга?? Не вярвам, но не отричам! :lol: :8D: :popcorn:
Дреболия, обикновено нещо!
Аватар
PtD

Мнениеот bikerider » Съб Авг 08, 2009 12:50 am

А тук няма място за съмнение. Виж само окултната чалга какво е направила с Jekov... :spin:
Do or do not. There is no try...
Аватар
bikerider

Мнениеот Antares » Съб Авг 08, 2009 10:22 am

Да де, но не разполагаме с неопровержими доказателства. К'во, окото ти не може да се подлъже ли?

Ето, дарт Жеков например, форумно изглежда като издухан сектант, но понеже не можем да отворим черепната му кутия и да надникнем(има ли светлина в тунела) - това ще останат само субективни хипотези...

Така че и т'ва за чалгата не ми се струва. Въобще има ли чалга?
Карикатурите ми
He who sacrifices freedom for security deserves neither!
Ben Franklin
Аватар
Antares

Мнениеот ico 1 » Съб Авг 08, 2009 10:26 am

2012г - "Камъните падат" - всичко е предсказано от оркестър "Кристали" още в зората на чалгата. Не се казва точна дата,защото хората я знаят. За земетресение се подсказва и в песента "Тез червени домати,кой ги мама разклати". Железните кораби за СПАСЕНИЕТО ще се предвождат от Радка Пиратка... Всичко е казано. Чалгата не е само религия, тя е човешкото съществувание. Тя може да превърне Висшия разум в НИКАКЪВ такъв. Дали има чалга - та тя е навсякъде.
Аватар
ico 1

Мнениеот agent_Jekov » Съб Авг 08, 2009 11:37 am

bikerider написа:А тук няма място за съмнение. Виж само окултната чалга какво е направила с Jekov... :spin:

Ти нещо започваш да ме притесняваш сериозно, би ли уточнил?

Antares написа:издухан сектант

Дай ми примери, пловдивски дърводелецо.

да надникнем(има ли светлина в тунела)

Светлина в тунела през твоя поглед ли? Не, благодаря. :lol: Ако трябва да се вкарам в твоите рамки и ограничения предпочитам да съм в тъмнината. :agree:
On a mountain bike you can cover a great distance in a short period of time, or a short distance in a great period of time.In mountain biking there is no destination.Just a bike, a rider, and a place to ride!
Аватар
agent_Jekov

Мнениеот Antares » Съб Авг 08, 2009 12:06 pm

Само едно нещо ще ти кажа, детенце мое. Пътят към мъдростта преминава през смирението и спокойствието. Един духовно извисен и мъдър човек никога не би клъвнал като гладен шаран и на най-изкусната провокация. А моите провокации са далеч от изкусни. Но дето се вика, риба да си - с тиган ще те ловя.

Дърводелец не съм, по-скоро селскостопански работник, ако държиш да има поне капка достоверност в комичните ти опити за заяждане. hint: работя в "Агрия". Наивитета, вЕрвай ми е един истински дар, за който искрено ти завиждам. Детинската чистота и сляпата вяра, които демонстрираш са нещо прекрасно. А относно светлината и тъмнината - само ще ти вметна една приказка, дето умните хора са я казали - пътят към ада е постлан с добри намерения. Опитай се да помедитираш над тази концепция, току виж получиш още някакъв факс.

И все пак, да прекратим офтопика, защото не може да се получи конструктивен спор(т). Аз продължавам да съм скептик. Не вярвам, че е физически възможно човек да слуша 14 години чалга без тежки увреждания на вътрешните органи. Не мога да си представя мозъчните синапси да не се увредят от толкова зловредна атака. А човека твърди, че може да върви и дъвче дъвка едновременно и да пази равновесие докато говори.
Карикатурите ми
Ben Franklin
Аватар
Antares

Мнениеот agent_Jekov » Съб Авг 08, 2009 12:28 pm

Antares написа:Само едно нещо ще ти кажа, детенце мое. Пътят към мъдростта преминава през смирението и спокойствието. Един духовно извисен и мъдър човек никога не би клъвнал като гладен шаран и на най-изкусната провокация. А моите провокации са далеч от изкусни. Но дето се вика, риба да си - с тиган ще те ловя.

Спести си покровителствения тон. Ще те разочаровам, но няма да ме уловиш, защото аз съм далеч от определението "духовно извисен и мъдър човек", т.е. аз не претендирам за нещо затова ти отговарям на провокациите които знам, че са такива, но не ми пука.

Детинската чистота и сляпата вяра, които демонстрираш са нещо прекрасно.

За съжаление голяма част от "детинската чистота" съм я поизгубил и това е нещо, за което наистина съжалявам. Доказателства за "сляпа вяра" каквато демонстрирам според теб няма да намериш, защото съм човек и призванието ми е да се съмнявам, но не и да отричам.

А относно светлината и тъмнината - само ще ти вметна една приказка, дето умните хора са я казали - пътят към ада е постлан с добри намерения.

Което значи да се откажеш да търсиш пътя към Светлината, така ли? Освен това цитатът ти е не на място, няма връзка с нищо, селски. ;)
Аватар
agent_Jekov

Мнениеот Antares » Съб Авг 08, 2009 12:56 pm

Някой май се напрегна :D
Карикатурите ми
Ben Franklin
Аватар
Antares

Мнениеот Alpina » Съб Авг 08, 2009 1:32 pm

Antares написа:Някой май се напрегна :D

Предавам се - ще акам :D
C'est la vie
Аватар
Alpina

Мнениеот Antares » Съб Авг 08, 2009 1:37 pm

Е, давай и ти във форума де, не се стискай! Скръндза!
Карикатурите ми
Ben Franklin
Аватар
Antares

Мнениеот Neo_92 » Съб Авг 08, 2009 1:45 pm

agent_Jekov написа:
bikerider написа:А тук няма място за съмнение. Виж само окултната чалга какво е направила с Jekov... :spin:

Ти нещо започваш да ме притесняваш сериозно, би ли уточнил?

Мастър , не мисля че той е човека тук , който започва да притеснява сериозно , ше ти го кажа в прав текст шото ти си прекалено заслепен от СВЕТЛИНАТА и мисля че няма да видиш истината - ТИ чадо божие предотвратяващо погромната 2012-та си човека дето почва да притеснява народа тук с психическото си състояние ;)
Аватар
Neo_92

Мнениеот did » Съб Авг 08, 2009 1:52 pm

Neo_92 написа:Мастър , не мисля че той е човека тук , който започва да притеснява сериозно , ше ти го кажа в прав текст шото ти си прекалено заслепен от СВЕТЛИНАТА и мисля че няма да видиш истината - ТИ чадо божие предотвратяващо погромната 2012-та си човека дето почва да притеснява народа тук с психическото си състояние ;)

Ти добре че не познаваш по-старата форумна история, че тогава щеше да се фанеш за главата... Нощна чалга с виене на вълци.... и така - 50 акаунта :D
Q. b. f. f. f. s.
Аватар
did

Мнениеот Neo_92 » Съб Авг 08, 2009 2:00 pm

did написа:
Neo_92 написа:Мастър , не мисля че той е човека тук , който започва да притеснява сериозно , ше ти го кажа в прав текст шото ти си прекалено заслепен от СВЕТЛИНАТА и мисля че няма да видиш истината - ТИ чадо божие предотвратяващо погромната 2012-та си човека дето почва да притеснява народа тук с психическото си състояние ;)

Ти добре че не познаваш по-старата форумна история, че тогава щеше да се фанеш за главата... Нощна чалга с виене на вълци.... и така - 50 акаунта :D

Така и така днес съм на вълна малоумници , моля те пусни ми линк към тая тема да видя до каква степен може да стигне дебилщината на хората :bowdown: Както е казал Айнщайн - Две неща са безкрайни - човешката простотия и вселената, обаче за второто не е сигурно.
Аватар
Neo_92

Мнениеот NovemberCharlie » Съб Авг 08, 2009 2:42 pm

Внимавай какво си пожелаваш! Може да ти се сбъдне. :D
Аватар
NovemberCharlie

Мнениеот Neo_92 » Съб Авг 08, 2009 2:46 pm

NovemberCharlie написа:Внимавай какво си пожелаваш! Може да ти се сбъдне. :D

Толко ли е зле ? :bigeyes: Не мога да си представя от това накъде повече :bigeyes: Всъщност мога де :D Ама не мисля че в този форум има накъде повече :eek3:
Аватар
Neo_92

Мнениеот TheMadFreshBoy » Съб Авг 08, 2009 2:50 pm

Аз пък съм 16 години БЕЗ чалга :D, ако изклиючим 2-3 купончета на които нямаше как да не слушам чалгата, но пък за сметка на това бях пиян на матерка :D :beer: :popcorn: :popcorn: :popcorn:
TheMadFreshBoy

Рейтинг: 1135

Мнениеот ico 1 » Съб Авг 08, 2009 3:14 pm

2 - 3 купончета са достатъчни за такава духовна храна. Тя насища.
Аватар
ico 1

Мнениеот Redhat » Съб Авг 08, 2009 5:47 pm

Уф, много дати и човек се обърква. :look:
You Bastards!
Аватар
Redhat

Мнениеот cvb » Съб Авг 08, 2009 5:51 pm

za6tovsenamen написа:... и си хромирай оная работа да е като истински ауспух на голфа :agree: Да знаеш че това добавя нови 20 конски сили :deal:

:rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :bowdown: :clap: :lol2: :roll2:
майка да не си..Изображениекой съм азИзображениевелосиРАПТОР цъкащите минуси имат малка пишкаИзображение
Аватар
cvb

Рейтинг: 859

Мнениеот did » Съб Авг 08, 2009 5:53 pm

Neo_92 написа:
did написа:Ти добре че не познаваш по-старата форумна история, че тогава щеше да се фанеш за главата... Нощна чалга с виене на вълци.... и така - 50 акаунта :D

Така и така днес съм на вълна малоумници , моля те пусни ми линк към тая тема да видя до каква степен може да стигне дебилщината на хората :bowdown: Както е казал Айнщайн - Две неща са безкрайни - човешката простотия и вселената, обаче за второто не е сигурно.

Изтрити са тия "теми" и по-добре така, че чалгата е заразна.

Ако много си зажаднял за помия, напиши nightwolf горе вдясно на търсачката, вземи си един Церукал и чети.
Q. b. f. f. f. s.
Аватар
did

Мнениеот vpravov » Съб Авг 08, 2009 11:29 pm

Redhat написа:Уф, много дати и човек се обърква. :look:

И аз така!

Иначе към останалите: Няма да закачате Агента еййй!!! :(!: ...... да не отговаряте пред Олтара на Боговете на вероятностите!
Изображение
Аватар
vpravov

ПредишнаСледваща

Назад към Бла - Бла