DTD написа:С това ти изказване за Пешо, нарани дълбоко Пешовското общество във Форума, сега ще бъдеш наказан!
agent_Jekov написа:Ама не ми казвай какво да правя, аз го правя.
NovemberCharlie написа:По-дърт е от тебе
bikerider написа:А тук няма място за съмнение. Виж само окултната чалга какво е направила с Jekov...
Antares написа:издухан сектант
да надникнем(има ли светлина в тунела)
Antares написа:Само едно нещо ще ти кажа, детенце мое. Пътят към мъдростта преминава през смирението и спокойствието. Един духовно извисен и мъдър човек никога не би клъвнал като гладен шаран и на най-изкусната провокация. А моите провокации са далеч от изкусни. Но дето се вика, риба да си - с тиган ще те ловя.
Детинската чистота и сляпата вяра, които демонстрираш са нещо прекрасно.
А относно светлината и тъмнината - само ще ти вметна една приказка, дето умните хора са я казали - пътят към ада е постлан с добри намерения.
agent_Jekov написа:bikerider написа:А тук няма място за съмнение. Виж само окултната чалга какво е направила с Jekov...
Ти нещо започваш да ме притесняваш сериозно, би ли уточнил?
Neo_92 написа:Мастър , не мисля че той е човека тук , който започва да притеснява сериозно , ше ти го кажа в прав текст шото ти си прекалено заслепен от СВЕТЛИНАТА и мисля че няма да видиш истината - ТИ чадо божие предотвратяващо погромната 2012-та си човека дето почва да притеснява народа тук с психическото си състояние
did написа:Neo_92 написа:Мастър , не мисля че той е човека тук , който започва да притеснява сериозно , ше ти го кажа в прав текст шото ти си прекалено заслепен от СВЕТЛИНАТА и мисля че няма да видиш истината - ТИ чадо божие предотвратяващо погромната 2012-та си човека дето почва да притеснява народа тук с психическото си състояние
Ти добре че не познаваш по-старата форумна история, че тогава щеше да се фанеш за главата... Нощна чалга с виене на вълци.... и така - 50 акаунта
NovemberCharlie написа:Внимавай какво си пожелаваш! Може да ти се сбъдне.
za6tovsenamen написа:... и си хромирай оная работа да е като истински ауспух на голфаДа знаеш че това добавя нови 20 конски сили
Neo_92 написа:did написа:Ти добре че не познаваш по-старата форумна история, че тогава щеше да се фанеш за главата... Нощна чалга с виене на вълци.... и така - 50 акаунта
Така и така днес съм на вълна малоумници , моля те пусни ми линк към тая тема да видя до каква степен може да стигне дебилщината на хоратаКакто е казал Айнщайн - Две неща са безкрайни - човешката простотия и вселената, обаче за второто не е сигурно.
Redhat написа:Уф, много дати и човек се обърква.
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 16 госта