ico 1 написа:....
bikeboy написа:Правиш надписите на Фото шоп или др. програма. Отиваш в книжарницата и казваш да ти го разпечатят на Лист с лепило ...![]()
Немога да се сетя как се казваше но от едната страна е хартия а от другата има найлонче като при стикерите , което като отлепиш се показва лепило .. Дано си ме разбрал
bikeboy написа:Правиш надписите на Фото шоп или др. програма. Отиваш в книжарницата и казваш да ти го разпечатят на Лист с лепило ...![]()
Немога да се сетя как се казваше но от едната страна е хартия а от другата има найлонче като при стикерите , което като отлепиш се показва лепило .. Дано си ме разбрал
martinl написа:Кой от двата цвята повече ще ми отива на каската? Питам, защото имам само тях !
Единия е червен като този: http://www.autotrade-vw.com/images/golf ... 663182.jpg
Другият е същият който слагат на подщи всички багери: http://www.argogroup-exact.com/img/MOBE ... 6662_2.jpg
Също така смятам да сложа някакъв надпис със самозалепващо фолио. Паредложете какъв цвят да е надписа ?
martinl написа:Кой от двата цвята повече ще ми отива на каската? Питам, защото имам само тях !
Също така смятам да сложа някакъв надпис със самозалепващо фолио. Паредложете какъв цвят да е надписа ?
SGCasper написа:martinl написа:Кой от двата цвята повече ще ми отива на каската? Питам, защото имам само тях !
Oooo труден избор и не чак до там друден, след като си се спрял на два цвята, които имаш. Цялата каска ли ще боядисваш в този цвял или само ще добавиш оот този цвят към нея. Виж кое повече ти допада ако гониш и няква линия в цялоснатат ти екипировка опитай се да я съчетаеш. понякога трудно идват идеите.
SGCasper написа:Оуууу ако я боядисах в жълтото ще е доста забележима, червеното пък е доста тревиално лично за мен, какъв цвят е сега каската. разбирам че се опитваш да минеш възможно най най тънко. защото може да се получи да ползваш нещоот стария и цвят. ако мислиш да цялата процедура да ти е под 10 лева ще е доста трудничко, че тея надписи ако отидеш в студио за надписи и не намерят от къде да свалят файл с написа който желаеш, защото от снимка почти не става, много трудно. Освен ако не го принтират на прозрачно фолио но първо: в повече случаи се изтрива, 2ро: пак няма да евтина тая процедура.
Един ото евтините варианти е ако каска сега е с цвят който ти що годе го бива. и да го ползваш за основа на надпис или знак някакъв.
Я пусни една снимка на каската че ми дойде една идея да видя става ли?
SGCasper написа:Лепило оот типа на хелмитекс или с черен силикон за стъкла, той държи доста здраво.
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 5 госта