от PzNike » Чет Мар 24, 2005 9:14 am
[quote="wcwc"]
Взех си аполона... Наистина прави сте много е добро колеолото! ОТ младост го взех... същото е като на снимакта само, че без гумички:)а искам да попитам спред вас как е по - добре да се кара. Със Скорости с палчета или онея дето си гънеш китката за да ги завъртиш... Щтото аз си ги смених да са ми с палчета.... (20лв допалтих)
[/quote]
Честито и от мен.
За това кое е по-добре - въртящи команди или палчета - май това е според личните предпочитания.
@brindo
За толкова пари - толкова. Някой беше писал в една от по-ранните теми че като си взимаш Аполон от евтините варианти все едно си взимаш само една здрава (прилична) рамка. Другите компоненти наистина никакви ги няма, ама поне рамката е горе-долу добра и можеш да надграждаш ако решиш. А и дори с калпавите части колелото ще върви.
Просто това е най-най-най-евтиния разумен вариант да си вземаш нещо. От тази цена / това колело надолу вече си взимаш едно "нищо" на колела (не че пак няма да върви де). Всъщност границата в цената е въпрос на мнение къде е - някой хора ще ти кажат че за по-малко от 700 няма да си вземеш нищо свястно, според мен Аполона е най-евтиния вариант в които има някакво развитие, ако решиш да го развиваш. Ако решиш да му купуваш нови части поне рамката няма да те ограничава. Ако си го оставиш така - като сращнеш някой дето разбира поне няма да си умира от смях.
Achtung Panzer!