Търся Колело 200 - 2050лв ( Спешна ПомоЩ!)

В този форум съхраняваме темите, за които сме преценили, че съдържат повече интересна или полезна информация и не заслужават да бъдат изтрити, въпреки че са поостарели. На който му е интересно, може да ги прегледа - ще намери интересни неща.

Мнениеот bestbg » Пет Мар 18, 2005 2:50 pm

и аз ти препоръчвам Спринт Аполон... по центъра незнам къде ги продават , но ми се стори че в Байк центъра г и има (младост 1)... магазина които е след това (официялния ушким) като ги попитах дори незнаеха че съществува FX Team а в байк центъра е за 3500лв...

Мини през Байк Центъра или Дженко (зад МАКС) и виж... там трябва да има Аполон ;)

П.П> от Младост ли си?
Аватар
bestbg

Рейтинг: 1819

Мнениеот wcwc » Пет Мар 18, 2005 9:46 pm

Гео Милев ;) Младост ми е доста далечЧ
wcwc

Рейтинг: 1200

Мнениеот PzNike » Пет Мар 18, 2005 10:29 pm

Ако си от Гео Милев, магазина на Каймакчалан ти е най-близо, ако си решил за Спринт. Може и пеша да се иде. Ама не знам дали има Аполон там.
Achtung Panzer!
PzNike

Рейтинг: 1700

Мнениеот brindo » Сря Мар 23, 2005 3:28 pm

Привет! И аз се насочих към Sprint Apolon-а, обаче за 250 лв. го намерих с наистина КОФТИ окомплектовка :confused:!
http://www.mtb-bg.com/forum/viewtopic.php?t=5420
brindo

Мнениеот wcwc » Сря Мар 23, 2005 9:48 pm

Взех си аполона... Наистина прави сте много е добро колеолото! ОТ младост го взех... същото е като на снимакта само, че без гумички:)а искам да попитам спред вас как е по - добре да се кара. Със Скорости с палчета или онея дето си гънеш китката за да ги завъртиш... Щтото аз си ги смених да са ми с палчета.... (20лв допалтих)
wcwc

Мнениеот wcwc » Сря Мар 23, 2005 9:52 pm

абе нещо линка не работи...
абе ходи в магазна на Младост там го има 250лва
абе мнсъм доволен азго взех днес от там:)супер е
абе айде успех!
wcwc

Мнениеот No1s » Сря Мар 23, 2005 10:09 pm

[quote="wcwc"]

Взех си аполона... Наистина прави сте много е добро колеолото! ОТ младост го взех... същото е като на снимакта само, че без гумички:)а искам да попитам спред вас как е по - добре да се кара. Със Скорости с палчета или онея дето си гънеш китката за да ги завъртиш... Щтото аз си ги смених да са ми с палчета.... (20лв допалтих)
[/quote]

:agree: добре си направил според мен....
а и да ти е честито колелото и с здраве да си го таркаляш :beer:
why you have to shoot and die, when you can jump and fly
No1s

Мнениеот PzNike » Чет Мар 24, 2005 9:14 am

[quote="wcwc"]

[/quote]

Честито и от мен.
За това кое е по-добре - въртящи команди или палчета - май това е според личните предпочитания.

@brindo
За толкова пари - толкова. Някой беше писал в една от по-ранните теми че като си взимаш Аполон от евтините варианти все едно си взимаш само една здрава (прилична) рамка. Другите компоненти наистина никакви ги няма, ама поне рамката е горе-долу добра и можеш да надграждаш ако решиш. А и дори с калпавите части колелото ще върви.
Просто това е най-най-най-евтиния разумен вариант да си вземаш нещо. От тази цена / това колело надолу вече си взимаш едно "нищо" на колела (не че пак няма да върви де). Всъщност границата в цената е въпрос на мнение къде е - някой хора ще ти кажат че за по-малко от 700 няма да си вземеш нищо свястно, според мен Аполона е най-евтиния вариант в които има някакво развитие, ако решиш да го развиваш. Ако решиш да му купуваш нови части поне рамката няма да те ограничава. Ако си го оставиш така - като сращнеш някой дето разбира поне няма да си умира от смях.
Achtung Panzer!
PzNike

Мнениеот Arkaim » Чет Мар 24, 2005 3:53 pm

съгласен съм с теб....
евтино и здраво...(малко е относително)...

Ами честито да ти е...!@!
Arkaim ot moreto
Arkaim

Предишна

Назад към Архив