от brumbar » Сря Авг 12, 2009 12:34 pm
Аз ти говоря за каране на макс на някое изкачване. То на равното всеки може да се реже, ама рано или късно го хващат. Обаче на противонаклон, който може да устиска ОК, а пък другите колкото и да не искат да пускат, просто като не могат и си остават. Като се формира групичка отпред, дори и да не работят всички в челото пак ще се поддържа висока скорост. Ето твоя пример, дето с Манол сте разкъсали групата. Хем беше равно тогава, аз бях затворен от вътрешната страна и виждах как се отдалечавате 5 - 6 души без да мога да се измъкна бързо и да ви прихвана. В крайна сметка ви догоних сам тотава, но смятай, че ако не беше ситуацията Росен да е отпред и Тони да си беше в групата тази атака щеше да се развие и колкото и да се пънаха ония отзаде, нямаше да могат да ни стигнат. В едно каране, колкото и да е тактическо винаги има стремеж за разкъсане на основната група и който попадне в тази челна група има много повече шанс за медал независимо от възрастовата група в която кара.
Това ,че не ви се е сторило тежко карането - като си стояхте все на завет си е едно, ама на мен не ми се стори толкова леко, че лових абсолютно всички атаки и хвърлих доста сили заради това, ама такава беше тактиката, да съм винаги в челото.
No Pain, No Gain