Yavkata написа:...че трака малко се преживява...
Ти да чуеш как тракат скъпите - всяват паника като минат от някъде и колоездача не върти педалите.
Все едно си набил по 2-3 клонки и в двете колела да тракат.... мъка... мъка...
Yavkata написа:...че трака малко се преживява...
vlado123456789 написа:Дотук много отговори и ни един по същество. Благодаря все пак на отзовалите се! Благодаря и на "Yavkata" за куража да изкаже личното си мнение различно от останалите във форума! Все пак благодаря, може и пари за истинско колело да нямам, но не бих прибягнал до крадено.
Та въпроса ми беше от тези снимки някой разпознава ли някоя част която да става за нещо? Значи тези с двете пружини вече са свършили има само с телескопична вилка. Това което виждам и аз, е че рамката е 1" и каплите не са подсилени. Тази рамка наистина ли е RALEIGH или просто реклама? Ще се радвам на конкретни отговори на въпросите си като от специалисти, а не лични мнения и заяждания.
vlado123456789 написа:Дотук много отговори и ни един по същество.
vlado123456789 написа:Ще се радвам на конкретни отговори на въпросите си като от специалисти, а не лични мнения и заяждания.
vlado123456789 написа:Благодаря и на "Yavkata" за куража да изкаже личното си мнение различно от останалите във форума!
Търся частни уроци по правилни отговори във форуми.vlado123456789 написа:Значи правилните отговори закодирани във Вашите отговори би трябвало да представляват следното:
Тази рамка е китайско менте, носещо марката "Releigh". Която за българския пазар се държи от Крос Монтана.vlado123456789 написа:1.Тази рамка не е RALEIGH, а е някакво китайско менте
...модел за десет лева, за който тъпите японци не са се напънали да мислят име, ми се занимават с тия за по 200-300 лева...vlado123456789 написа:2.Задния дерайльор е SHIMANO модел
Абе ей, младеж, ти май забрави къде се намираш?! Чак пък и ще ни се репчи. Ще ни обяснява как точно да му отговаряме. Да не би да плащаш на някой от нас, че и претенции ще имаш!? Нещо да сме ти длъжни?! В тоя форум, информацията, която се споделя е изцяло на доброволни начала. Тоест никой не получава и лев за това, че споделя знанията и уменията си. А с теб беше споделена предостатъчно информация, кото ти се оказа прекалено глупав, за да асимилираш. Ходи си взимай някоя пружина и престани да ни занимаваш с наглостта си! И к'во очакваш от нас, от някаква смотана снимка, дето едва се вижда надписа на рамката да ти гадаем кое какво е. Прати един есемес на гадателката Светлина по bTV да ти каже кои компоненти какви са, като ти е толкова зор...vlado123456789 написа:ако сте в състояние да КОНКРЕТИЗИРАТЕ нещо по снимките. Ако не сте, моля не пълнете темата с безмислици от рода КОЛКО ВЕЛИКИ ВЕЛОСИПЕДИСТИ СМЕ! КОЛКО ИРОНИЯ и ПОДИГРАВКИ МОЖЕМ ДА ИЗСИПЕМ! и др. Вижте колко други теми има във форума, където можете да упражните писателските си дарби, оставете тук ако някой има какво да каже конкретно по въпроса да го стори! Зная вече мнението Ви за пружините, за евтините велосипеди и няма смисъл постоянно да ги повтаряте. Ако някой разпознае някаква част по тези снимки (зная че не са качествени, но само с тях разполагам), нека само той да пише.
Благодаря, че се отнесохте сериозно към темата!
vlado123456789 написа:...и искам да отбележа, че не съм младеж...
vlado123456789 написа:Просто се питах понеже били внесени от европейска държава с традиции
bikerider написа:И накрая - не знам тия колела откъде са внесени, на мен ми прилича като да са внесени чак от Монтана...
ico 1 написа:@vlado123456789, сега ще бъда сериозен. Ако разполагаш с около 200 лв единственият ти избор е"спринт леопард". Може би няма да те удовлетвори, защото няма амортисьори, но сам каза, че не разполагаш с много средства, а евтиното окачване постоянно ще изисква време и средства (макар и минимални). Имай впредвид, че аз поправям велосипеди от време на време и въпреки това купих велосипед с твърдо окачване на жена си (и то по-евтин от този, който ти искаш). Не ми се занимава с излишни глупости, затова. Ти прецени, велосипед ли искаш или скръцня, която дори полята с масло продължава да скърца и трака. Ако искаш второто, значи ние сме си загубили времето, а ти тепърва ще започнеш да си го губиш в ремонти и ядове.
bikerider написа:... Ако мислиш, че си струва и не вярваш на всичките хора тук, не разбирам защо си пуснал темата на първо място. Ако е нормална тема де, че вече почвам да се съмнявам...
ico 1 написа:Това добре ли е: http://www.sprintmaxcom.com/e-shop/images/SPR/pricelist/499//40_RapidMan.jpg.
nikolce написа:Съдейки по думите му, маи си търси нещо такова -> viewtopic.php?f=16&t=58553&p=538379&hilit=80+%D0%BB%D0%B5%D0%B2%D0%B0#p538379
Само че тази рамка може и да е малка.
vlado123456789 написа:bikerider написа:... Ако мислиш, че си струва и не вярваш на всичките хора тук, не разбирам защо си пуснал темата на първо място. Ако е нормална тема де, че вече почвам да се съмнявам...
Не мисля, че аз съм пущал тема на първо място. Най вероятно темите се подреждат автоматично в хронологичен ред според последния пост. И мисля че поне за това нямам вина аз. По-добре питай админите за това.
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 17 госта