SpoileR написа:Такава тема имаше преди време...
едит: което пак ме кара да се замислям за челадинките... ми то... трябва да паднеш на челна стойка за да има няк'ва полза от тях...
did написа:скъпо е!EccentricMOTION написа:Намерих си безплатно курбели Cyclone ...
barabum написа:Затова аз карам само с фулфейс
SpoileR написа:ми то... трябва да паднеш на челна стойка за да има няк'ва полза от тях...
outfaced написа:barabum написа:Затова аз карам само с фулфейс
Всяка каска си е предвидена за определен начин на каране. Разбира се, че може и в ХСто да си паднеш на брадата, но това не е причина винаги да си с фулфейса. Това дет е под каската и то трябва участва активно в процеса на пазене
did написа:скъпо е!EccentricMOTION написа:Намерих си безплатно курбели Cyclone ...
Bolverk написа:Единственото за което се замислям е каска от рода на MET Parachute с подбрадник.
hitar_potter написа:Bolverk написа:... каска от рода на MET Parachute с подбрадник.
мн скъпа, бре... А и казват, че подбрадника лесно ставал на сол и не вършел много-много работа
hitar_potter написа:А и казват, че подбрадника лесно ставал на сол и не вършел много-много работа
bikerider написа:hitar_potter написа:А и казват, че подбрадника лесно ставал на сол и не вършел много-много работа
Е нали точно това му е работата - да стане на сол вместо челюстта/брадичката.
TheAnimal написа:Абе друго си е да го "забелиш"![]()
Daniel Panev написа:не мисля, че точно това е нещото, с което искаш да правиш компромис.
Naskobs написа:Daniel Panev написа:не мисля, че точно това е нещото, с което искаш да правиш компромис.
Еми нали точно за това пуснах темата за да разбера дали да си купя друга каска. Но щом толкова много хора казват че върши работа и им е спасявала животеца.. ще я позлвам, а аз не карам по планини.. така че евентуално ще ми свърши работа стиропорената каска
did написа:Няма такова нещо, като "стиропорени каски". Има десетки видове полимери на основата на пенополистирен, които на вид са еднакви, но като свойства нямат нищо общо.
Не съдете за материалите по вида им!
hitar_potter написа:Абе, един път ми се наложи да хвана каската със зъби..Още си личи.
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 366 госта