Asen6o написа:20-тина километра са до Кремиковци. По асфалт, в едната посока. А манастира не е далеч от квартала, но започва катеренето. (=
Поздрави, приятно и безавариино!!!

Едит: Може да си има черен/по-кратък път, но аз не го знам.
От Челопечене до Кремиковци има сравнително приятен път смесващ асфалт с малко трафик и черни пътища, само че Sky_Knight и Sp3ctr3 могат да дадат повече подробности за него. Ако ще въртите от София си изберете много внимателно пътя, че по пътя на автобуса има места, където не се диша. Аз ви съветвам да се натоварвате на транспорта и да карате спокойно в планината ; - )

. Навит съм да караме до там. Ще се уговорим петък примерно, че днес е едва вторник. Очаквам и други хора да се включат
. Навит съм да караме до там. Ще се уговорим петък примерно, че днес е едва вторник. Очаквам и други хора да се включат   .
  .

. Аз никога не съм ходил, та да знам че съм в сигурни ръце
  . Аз никога не съм ходил, та да знам че съм в сигурни ръце   .
  .

, но за тези които незнаят пътя до манастира, мога да кажа следното: карате по Ботевградско шосе в посока околовръстното, на караулката след Враждебна завивате на ляво, карате по шосето, пресичате околовръстното и влизате в Чепинци. На първия У-образен завой завивате на ляво \има табелка "към Кремиковския манастир"/, продължавате направо и минавате жп прелез. след прелеза има също У-образен завой - там сте на дясно\а не направо/, леко изкачване и следвате главния път\има разклонение преди кв.Кремиковци и Сеславци, където главния път е в ляво и вие сте по него/. Така продължавате само направо и ще излезете на манастира- това е пътят с кола!!!.
 , но за тези които незнаят пътя до манастира, мога да кажа следното: карате по Ботевградско шосе в посока околовръстното, на караулката след Враждебна завивате на ляво, карате по шосето, пресичате околовръстното и влизате в Чепинци. На първия У-образен завой завивате на ляво \има табелка "към Кремиковския манастир"/, продължавате направо и минавате жп прелез. след прелеза има също У-образен завой - там сте на дясно\а не направо/, леко изкачване и следвате главния път\има разклонение преди кв.Кремиковци и Сеславци, където главния път е в ляво и вие сте по него/. Така продължавате само направо и ще излезете на манастира- това е пътят с кола!!!.