Bolverk, какви са тези глупости, че ако тръгна да ги цитирам, ще е почти цялото ти мнение?
Хайде стига си обобщавал и помисли поне малко
Само да попитам - какъв гараж можеш да си купиш?
От тия бетонните клетки, които се изсират на зелените площи ли?
Ела в квартал Надежда или който и да е друг и ми посочи, къде виждаш гаражи, които могат да се купят покрай повечето блокове и колко такива има в новите.
Проблема не е само в хората. Те просто използват създадените условия и се простират според правилата.
След като няма условия за паркиране и правила които да наказват смотаняците, които го правят без капка мисъл - така ще е.
Та ти драги ми "гражданино", спри да критикуваш кой от къде и защо е дошъл.
Не сме страна с крепостно население и с правила от средновековието.
Когато си на място, където не можеш да живееш нормално, е повече от логично да пробваш късмета си другаде.
Ако беше толкова загрижен за всичко това, щеше да се бориш с тези неща, ама не - компетенция си голяма

Виждал бил - не виждаш по-далеч от носа си!!!
P.S. Извинявай наистина, доста пресилено се изказах

не знам защо се афектирах така от нещата които каза.
Знам за новите блокове, но те решават проблема само за тях. При по-голямата част от жилищата, да не кажа преобладаващата, няма такива възможности, а на много места дори големите паркинзи се делят от няколко много големи блока, а решението на някои хора с бетонните клетки е супер нагло, а още по-зле е, че ги озакониха повечето
Също се занимавам със строителство и са ми ясни повечето проблеми, но все пак....
Както и да е - оставям написаното, защото не смятам че е редно да го изтрия след като е казано вече, но съжалявам за грубия тон!
Все пак проблема е, че трябва да се научим да живеем свободно, без да пречим на останалите за същото