Ахам ясно (говоря на всички). Видях и някои от вайните теми и сметнах, че при мен, мойто тегло и карането ми това колело е перфектно за мен(тежа малко под 70кг). Единственото нещо от което трябва да се страхувам реално е продънване на рамката при шока. Ако го затегна или сложа по-твърд и това вече няма да ме притеснява толкова така, че супер
А и за историйката с Кроса исках да уточня един факт - надали кроса е по-здрав от бомбата, така че ако кроса, за 119лв от метро, е издържал 8 години на мен значи бомбата ще се справи по-добре във всеки случай (и кроса е мекица ако се чудите).
Мерси за мненията и очакваите тема за ново колело и навлизането ми с него в по-сериозното каране от "разходките в парка"

И бъдете готови с пожеланията за абюзването

Забравих да опомена че побирането (след като видях че не се нравите на колелото) вече не е проблем. Миналата година(цялата) си карах кроса на 6-та скорост без да сядам и веднъж или да качвам на по-ниска предавка, на мен седалка дайе ми и нетрее(или поне докато върта педлите, през останалото време мога да си седя).
Един последен въпрос, ако се продъни рамката с флекс, желязни планки и електрожен ще се оправи ли завинаги??