EccentricMOTION написа:Държа да отбележа, че НЕ съм разглезен тийнейджър на 16г
http://www.eshop-gorgona.com/catalog/pr ... ts_id=1786 Stuny написа:При тези спирачки , не бих се занимавал да сменям ротори. На цената на два диска(нисък клас) + два преходника можеш да си купиш една спирачка авид бб7 със 185мм ротор и да се научиш да ползваш повечко предната , а по-нататък да сложиш нещо нормално и отзад.
За преходниците би трябвало да няма проблеми да са различна марка.
EccentricMOTION написа:Осезаема ли е разликата при подмяната на ротора от 160мм към 180/185, без подмяната на спирачен апарат?
picco написа:Почти съм сигурен, че в момента в София не можеш да намериш бб7
Bolverk написа:Да ми се чуди човек защо започва да ми се доповръща като видя българските цени на спирачки.
MAN6 написа:picco написа:Почти съм сигурен, че в момента в София не можеш да намериш бб7
напротив- може
има нова доставка от преди няколко дни.
със 185мм ротори на цена от 99лв
Bolverk написа:Ами има поне 2 фактора за моето отвръщение. Самозабравянето на Sram не само с цените на BB-серията а и с цените на сокчетата. И второто е на българските продавачи който не светнаха, че когато светът е в криза и хората си стискат парите, ако искаш да продаваш трябва да имаш по-атрактивни цени. Ама да ти кажа за второто не се очудвам въобще та и моят работодател е същият.
)bozidar написа:всички много добре знаете че CRC не е най- евтиния сайт
picco написа:Ами джуси 3 ако си вземе момчето ?
MAN6 написа:picco написа:Почти съм сигурен, че в момента в София не можеш да намериш бб7
напротив- може
има нова доставка от преди няколко дни.
със 185мм ротори на цена от 99лв
EccentricMOTION написа:Максимално допустимия размер на спирачни дискове на посочената от теб вилка е 8" /185мм/.
EccentricMOTION написа:Максимално допустимия размер на спирачни дискове на посочената от теб вилка е 8" /185мм/. Преди време се коментираше темата от Ковачев от Драг дали е подходящо поставянето на подобни дискове. Като заключение достигнаха до извода че единственото предимство на дискове с по-голям диаметър е по-малкото загряване и по-бързото охлаждане на спирачната система, за сметка на риска да си откъртиш ухо/поява на луфт и т.н. Личното ми мнение е че спирачната сила не се определя от размера на ротора. 185мм ротор с подобаващ спирачен апарат /може би хидравлика среден клас/ е идеалния вариант в твоя случай. Само ще те помоля да отбележиш килограмите ти, както и на бехемота понеже това е определящ фактор при избор на спирачка.
ПП. despite, ти ли си пича с Бехемот-а с монолинк-окачване, дроп-офф и 4-way отзад? За теб мисля че ББ7 със 185мм ще е повече от идеална. Предполагам не си повече от 50кг? Може ли да те помоля да качиш снимка на Бехемот-а с 190мм шок отзад, интересно ми е как стой.
Назад към Продукти за спускане и фрийрайд
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 11 госта