did написа:скъпо е!EccentricMOTION написа:Намерих си безплатно курбели Cyclone ...
ubersoldat написа:Alleyezonme написа:А оринтировъчно към колко долу горе ще се върнем в софия?
Точно щях да попитам същото
Мисля, че той още кара...@ХристоС., намери ли си стопа?
hitar_potter написа:
Мисля, че той още кара...
Анелия написа:Суупер инициатива! Приятно каране!
Kpoko написа:@ХеристоС., намери ли си стопа?
hitar_potter написа:Мисля, че той още кара...
veno написа:Reactor, нали се обсъждаше хора без каска да не се допускат в групата... водите се организатори и ще си навлечете неприятности някой ден...
nikkin написа:http://www.youtube.com/watch?v=DuzpOvWUfy4
hitar_potter написа:http://www.youtube.com/watch?v=jsYOr7gQBg8
Съжалявам за лошото качество на филма, но такава е камеркатаНавярно на много хора, това клипче ще се стори скучно, но прецених, че е по-добре хората от „Нашата група отново да могат да се насладят на карането колкото се може повече
Sky_Knight написа:@Reactor
Нищо няма да черпиш, само трябва да се ангажираш с нас за едно по-дълго каране в по-прохладните месециИ ти, и RedHawk (който между другото ми е идолът за идиотски много въртене!!!) и изобщо всеки, който има желанието (не говоря за сили, защото и аз ги нямам много
) да изследва билата на Стара Планина
Sky_Knight написа:А пътечката, в последната си част (ей сега ще стане страшно) НЕ я бяхме спускали - бяхме я катерили само нагоре като проучвателен маршрут
Sky_Knight написа:......че с това нестабилно кормило, което сега ще претърпи сериозна ревизия... ).
Sky_Knight написа:@"Нашата група"
Не мога да повярвам, че толкова много хора се събирате с толкова ентусиазъм. Похвално е и се надявам да продължавате все така! Заедно и напред (по възможност надолу, ама ...)
@THEZOGGO
Ние теб май срещнахме да се спускаш с пълна екипировка надолу? Махнахме си - точно на асфалта в самия Кремиковци.
В тези части на планината трябва постоянно да си нащрек за ATV-та и МХ, като вторите са много, много по-възпитани и внимават също. Затова и никога не се спускай на максимум освен, по някоя сравнително права пътека с добра видимост. Ти вече си го знаеш де, но аз да напиша за всеки случай. Повечето от тия с ATV-тата трудно се държат на пътя, а да не говорим да реагират в такива случаи, та си имал "убийствен" късмет. Дано не си се контузил много, но колкото и да е е по-добре от челно с ATV... Следващият път като ще караш там - драсни един ред - ако ние не караме, поне ще ти дам напътствия къде и кога ходят тия ни приятели.
ИНОПЛАНЕТЯНИН написа:Абе вие карате ли в някой друг ден освен събота и неделяНе заради друго, просто имам най-извратения график на планетата(че май и в цялата слънчева система-за по-далеко не знам) Всяка седмица почивам в различен ден, а ако имам късмет цели два
! Таа ще следя темата - дано другата седмица карате във някой от делничните дни - че дано и да е моят почивен
![]()
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 1 госта