house13 написа:Да попитам хората от форума които са по наясно аз ли несам чел достатачно или Venom89 е в грешка та става вапрос за хидравлични спирачки v-brake
house13 написа:Да попитам хората от форума които са по наясно аз ли несам чел достатачно или Venom89 е в грешка та става вапрос за хидравлични спирачки v-brake
Едит: За спирачка ти препоръчвам авид бб5 отдавна доказала се спирачкаlapdkorn написа:Вилката е прекалено голяма за стрийт трябва ти от 80 до към 110мм . За стрийт не ти трябват скорости насочи се към рамки с хоризонтални дропаути и е препоръчително да са cr-mo алуминиевите поддават при градуси доста често
nikitoMTB написа:Нали се сеща- трениране на XC=скорости
Venom89 написа:Ам първо наблягам пак на факта, че ще се уча и че ще карам от време на време и леко XC и за там основно искам мекичка вилка. Ся знам какво ще кажете, че те са несъвместими двата стила. Знам си го. То напрактика си правя колело за Street с малко по-дългоходова вилка. Идеята е, че не разбирам от вилки и затова моля да ми предложите някои подходящи според вас. Ам иначе добре ай да не е 150-140... поне 130.
Друго - вие казвате, че тея вилки да речем DJ3 D9-C100 '08 http://screambikes.eu/d-d-d-d-d-d-d-d-n ... 00-08.html са по-леки. Аз обаче в няколко сайта търсих не намерих някъде да пише тегло на вилка! Та ако може да кажете да си направя за себе си едно сравнение. Примерно ей на http://screambikes.eu/vilka-fox-vanilla-08-rlc.html тука си пише ясно 1.98 кг. Искам да видя и другата колко е и да сравня.
Иначе - да карал съм на едни приятелчета колелетата. Единия кара точно такова някво DJ 2 или 3, ама ми е малко... някво много бързо му свършва хода и не мога там да правя разни скокчета и уолита и такива. Пък един друг има, карах и неговото колело ама той кара с некъв Drop Off или нещо подобно беше, не помня точно ама беше 130 ход и идеално ми беше. Уолитата по-добре от него ги правя с неговото колело, с другото колело с DJ вилката нищо не мога да направя...
did написа:Мне. Най-вероятно е около 20 годишен.
Възрастта не пречи да си неориентиран.
Назад към Продукти за Trials, Street, Urban, Dirt Jump, 4X
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 1 госта